mariliaki Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα σας. Είμαστε στην αναζήτηση για κατασκευή προκατασκευασμένου σπιτιού. Υπάρχει κόσμος με σχετική εμπειρία και αναζήτηση στο παρελθόν? Θα θέλαμε να μάθουμε θετικά ή αρνητικά για εμπειρίες και εταιρείες.. (σε προσωπικό μήνυμα αν κάποιος θα ήθελε να μην φανεί κάτι δημόσια) Έχουμε κάνει κάποια ραντεβού και σίγουρα: είναι ακριβότερα από οτι υπολογίζαμε, υπάρχουν εταιρείες σημαντικά ακριβότερες από τον ανταγωνισμό (όντως τα υλικά ή μονωτικά τους είναι καλύτερα?) Αν κάποιος έχει αίσθηση θα εκτιμούσαμε τη βοήθεια και την καθοδήγηση γιατι μερικές εταιρίες σκόπιμα δεν απαντούν σε ερωτήσεις για να εξαπατήσουν/ αποποιηθούν ευθυνών.. πχ. για θέματα θέρμανσης ή εγγυήσεων ή βόθρου ή μονώσεων κτλ. Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων
andreaspA Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Για ποιον λογο να φτιαξεις προκατασκευασμενο σπιτι με ημερομηνια ληξεως, οταν κοστιζει το ιδιο με το παραδοσιακο σπιτι ?
mariliaki Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Γιατι είναι οικονομικότερο (αν εξαιρέσουμε μια εταιρεία προκατ), γιατι θα μπούμε μεσα σε εύλογο χρόνο και όχι μετα από χρόνια, γιατι το κόστος δε ξεφεύγει πολύ από τα υπολογισμένα και γιατι δεν κυνηγάς τα ανύπαρκτα συνεργεία και τους ερασιτέχνες μάστορες.. Δεν είμαστε σε θέση να φωνάζουμε, ελέγχουμε καθημερινά και πιέζουμε συνεχώς για ομαλή εκτέλεση.. Αλλά πόσο σίγουρος είστε για το ίδιο κόστος; 5
andreaspA Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, mariliaki είπε Γιατι είναι οικονομικότερο (αν εξαιρέσουμε μια εταιρεία προκατ), γιατι θα μπούμε μεσα σε εύλογο χρόνο και όχι μετα από χρόνια, γιατι το κόστος δε ξεφεύγει πολύ από τα υπολογισμένα και γιατι δεν κυνηγάς τα ανύπαρκτα συνεργεία και τους ερασιτέχνες μάστορες.. Δεν είμαστε σε θέση να φωνάζουμε, ελέγχουμε καθημερινά και πιέζουμε συνεχώς για ομαλή εκτέλεση.. Αλλά πόσο σίγουρος είστε για το ίδιο κόστος; Αρα το θεμα σου ειναι οτι δεν εχεις εργολαβο. Ποσο σου κοστιζει λοιπον το προκατ? Προκατ που εχω δει του Κοφινα, ειναι για γελια! να κλαις τα λεφτα σου. Σπιτι για 20 χρονια max. Αν εχεις τα λεφτα παντως, σε λιγοτερο απο 1 χρονο μπορεις να μπεις μεσα στο παραδοσιακο σπιτι.
mariliaki Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 46 λεπτά πριν, andreaspA είπε Αρα το θεμα σου ειναι οτι δεν εχεις εργολαβο. Ποσο σου κοστιζει λοιπον το προκατ? Προκατ που εχω δει του Κοφινα, ειναι για γελια! να κλαις τα λεφτα σου. Σπιτι για 20 χρονια max. Αν εχεις τα λεφτα παντως, σε λιγοτερο απο 1 χρονο μπορεις να μπεις μεσα στο παραδοσιακο σπιτι. Οι τιμες ποικίλουν.. Ναι εργολάβο εμπιστοσύνης δεν έχω και σίγουρα στα νησιά είναι αλλιώς.. άρα έχετε εικόνα από τον Κοφινά και είχε προβλήματα? υλικά φτηνιάρικα? ποσο παλιό είναι και σε τι κατάσταση? Αυτό αναζητώ.. προσωπικές εμπειρίες απο συνεργασίες και τα αποτελέσματα τους.. Οι χρόνοι παράδοσης, ο επαγγελματισμός των συνεργείων, τα κόστη και ο μη εγγυημένος οικονομικός προϋπολογισμός είναι βασικοί λόγοι που θα θέλαμε να αποφύγουμε το χτίσιμο.. 32 λεπτά πριν, korakios είπε Το έχω δει.. Ευχαριστώ.. Απλά αναζητώ πιο συγκεκριμένες εμπειρίες και θετικά ή αρνητικά των συνεργασιών ή των σπιτιών.. πχ. εχω από τον τάδε.. 20 χρόνια, με καλή συνεργασία και κανένα πρόβλημα ή έχω από τον τάδε/εταιρεία με έδρα στην τάδε περιοχή εδώ και 7 χρόνια και έχει φουσκώσει το laminate πάτωμα και δεν δουλεύει το ... κατι ή πήρε γνωστός μου από εταιρεία με έδρα ..., καλή συνεργασία βάση συμφωνηθέντων αλλά βγάζει υγρασία στα μπάνια ή τα υδραυλικά ή αποχέτευση έχουν ...χ θέματα.. Ευχαριστώ για το χρόνο σας..
Amaretos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, mariliaki είπε Γιατι είναι οικονομικότερο (αν εξαιρέσουμε μια εταιρεία προκατ), γιατι θα μπούμε μεσα σε εύλογο χρόνο και όχι μετα από χρόνια, γιατι το κόστος δε ξεφεύγει πολύ από τα υπολογισμένα και γιατι δεν κυνηγάς τα ανύπαρκτα συνεργεία και τους ερασιτέχνες μάστορες.. Δεν είμαστε σε θέση να φωνάζουμε, ελέγχουμε καθημερινά και πιέζουμε συνεχώς για ομαλή εκτέλεση.. Αλλά πόσο σίγουρος είστε για το ίδιο κόστος; θες να μας πεις ποια είναι αυτή η μία εταιρεία που λες ότι δεν είναι οικονομικότερο? Από ότι κτλβ έχεις περάσει από διάφορες δεν είναι κακό να μοιραστείς μαζί μας τις εντυπώσεις σου, θενκς
demis_n Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Εγω μεχρι στιγμης παντως επιβαιώνω 0 προβληματα. Αψογη θερμομονωση και ηχομονωση. Και μπηκα στον 3ο χρονο πλεον... 2
mariliaki Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Στις 15/12/2023 στις 8:56 ΜΜ, demis_n είπε Εγω μεχρι στιγμης παντως επιβαιώνω 0 προβληματα. Αψογη θερμομονωση και ηχομονωση. Και μπηκα στον 3ο χρονο πλεον... Τέλεια.. θα θέλατε να μας πείτε εταιρεία συνεργασίας? Το κλίμα στο οποίο μένετε είναι υγρό ή ξηρό; Αντιμετωπίζετε κρύο ή πολλές βροχές; Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων. Καλη εβδομάδα!
demis_n Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στο Μαρουσι μενω, με μι σχετικη υγρασι αλλα δεν δειχνει να καταλαβαινει το σπιτι απο τετοια..μεχρι στιγμης τουλαχιστον. Τωρα για ετειρεια σε pm να σς πω για να μη θεωρηθει οτι κανω και διαφημιση σε κανενα.. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2023 από demis_n
aikaterini_nt Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Kι εμενα θα μ ενδιεφερε η εταιρεια...
gbras Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 On 18/12/2023 at 11:10, demis_n said: Στο Μαρουσι μενω, με μι σχετικη υγρασι αλλα δεν δειχνει να καταλαβαινει το σπιτι απο τετοια..μεχρι στιγμης τουλαχιστον. Τωρα για ετειρεια σε pm να σς πω για να μη θεωρηθει οτι κανω και διαφημιση σε κανενα.. Να θεωρηθει απο ποιον, αυτη την εταιρια χρησιμοποιησες μπορεις να την αναφερεις.
Αντώνης Τ. Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 έχει συζητηθεί και σε άλλο νήμα εκτενώς το ζήτημα. Σε αναζήτηση περίπου 1.5 χρόνο πίσω όντως ο Κοφινάς πιο ακριβός, Ανδρουλάκης περισσότερο προσιτός. Στον πρώτο γενικώς προμοτάρουν πολύ τις πιστοποιήσεις τους, καλώς ή κακώς το κρίνει καθένας. Στο διαταύτα πολύ πιο οικονομικό δεν βγαίνει και μπορεί να έρχεται η μια η άλλη με παραδοσιακό. Στα πλεονεκτήματα που αναφέρεις συμφωνώ και καθώς έχω μείνει σε προκάτ και σύμμεικτης κατασκευής σε διαβεβαιώ ότι από πλευράς μόνωσης κτλ τα σπίτια είναι αλλού. Φυσικά τα χρονικά διαστήματα δε μου επιτρέπουν γνώμη περί μακροζωίας αλλά ποιος μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά ότι και στο συμβατικό δεν θα έχεις κακοτεχνίες? ήτοι όχι σωστό τσιμέντο, κακές ρύσεις, κακό πλακατζή, ηλεκτρολόγο κ.ο.κ. Και που είναι πιο εύκολο να διορθώσεις κακοτεχνία? Σκάβοντας πλάκα/τούβλο/γυψοσανίδα?
DimitrisJimmys Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2024 Παιδιά μια ερώτηση. Ποσό πάει το τμ σε προκάτ σήμερα κ ποσό το τμ σε συμβατικό;
andreas1gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2024 Στις 12/12/2023 στις 10:15 ΜΜ, andreaspA είπε Για ποιον λογο να φτιαξεις προκατασκευασμενο σπιτι με ημερομηνια ληξεως, οταν κοστιζει το ιδιο με το παραδοσιακο σπιτι ? Ποιος σου είπε ότι κοστίζουν το ίδιο; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα