Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φοβάμαι να το ρωτήσω σε ποια ηλικία θα πάρω σύνταξη , μην μου πει κανένα τριψήφιο νούμερο .

Επεξ/σία από makis269
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, anonymous999 είπε

Σχολαει στις 2 να υποθέσω;

Τι το κακο εχει το σχολασμα στις 2? Μακαρι ολοι να σχολαγαμε στις 2 και να ειχαμε χρονο να ασχοληθουμε και με αλλα πραγματα περα απο τη δουλεια ολη μερα.

Δλδ ενας γονιος που σχολαει στην καλυτερη στον ιδιωτικο τομεα στις 5 (σχεδον ποτε δεν θα φευγει 5 αλλα ας παρουμε το ιδανικο σεναριο). Τι προλαβαινει να κανει μετα? Να ασχοληθει με τα παιδια του? Να τα διαβασει? Να τα παει σε φροντιστηριο-η καποια δραστηριοτητα? Να μαγειρεψει? Να ασχοληθει με δουλειες σπιτιου? Θα προλαβει να κατσει μιση ωρα να ηρεμησει? Οχι! και ουτε τα μισα απο οσα γραφω δεν θα προλαβει να κανει! Να μην αναφερθουμε στο να εξασκησει καποιο χομπι δικο του η να παει σινεμα, για καφε ποτο η οτιδηποτε αλλο οπως γυμναστηριο πχ.

Μην λετε απλα μια χαζομαρα μονο και μονο για να γραψετε! 

Και καποιος αλλος αναφερεται στο ωραριο 8ωρο 5νθημερο. Γουσταρετε δλδ ολη τη βδομαδα να ειστε ολη μερα στη δουλεια σας? Κατι δεν παει καλα τοτε ψαξτε το!

Επεξ/σία από murcielago580
  • Like 3
  • Thanks 5
Δημοσ.
16 ώρες πριν, ptriv1 είπε

Η πρώτη ερώτηση που θα πέσει στον ψηφιακό βοηθό mAIgov είναι "πως λαδώνω για το δίπλωμα οδήγησης"

χαχα , και φαντάζεσαι να του απάντησή !! 

Δημοσ.

Τον δοκίμασα σήμερα δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε, τον ρώτησα για την διεύθυνση ενός υποκατατήματος ΟΠΕΚΑ για την υποβολή μιας αίτησης και μου απάντησε ότι δεν μπορεί να μου δώσει διευθύνσεις.

Τον ρώτησα αν μπορούσα να κάνω μόνος μου την αίτηση ηλεκτρονικά (ήξερα ότι δεν μπορούσα) και μου απάντησε για το πως μπορώ να πάρω βεβαίωση ότι παίρνω το συγκεκριμένο επίδομα. 

Ίσως κάπου αλλού να είναι πιο αποτελεσματικό αλλά σίγουρα θέλει δουλειά. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, John182 είπε

Εντάξει θέλει ακόμα δουλειά

image.png.9611241f23c13a927353d178f4e368a1.png

Δεν έχει τελειώσει ακόμη το 2023, οπότε κάτι παραπάνω μπορεί να ξέρει το μποτάκι 😅

Δημοσ.
13 hours ago, 7nisiotis said:

Ένα απλό και φθηνιαρικο chat botακι έβαλαν 

...

Δεν λέμε το αντίθετο, αλλά στανταράκι έπεσαν μερικά μύρια για το ινοβέισιον ντε.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Conan2046 είπε

Ίσως κάπου αλλού να είναι πιο αποτελεσματικό αλλά σίγουρα θέλει δουλειά. 

Το γεγονός ότι είναι beta δε σου λέει κάτι? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πολυ μετριο φαινεται
ερωτηση: κοστος νεας ταυτοτητας
απαντηση: Το κόστος για την έκδοση νέας ταυτότητας είναι 7 ευρώ. Πηγή: Σύνδεσμος  

που σε παει σε σελιδα που δεν υπαρχει. Επισης δε νομιζω οτι κοστιζει 7 ευρω
εδιτ: τωρα το ξαναρωτησα και εδωσε τη σωστη απαντηση

Πριν 1 μηνα εφτιαξα gpt σε ουτε 30 λεπτα οταν βγηκε η ανακοινωση για gpt store και κανει καλυτερη δουλεια.
Ποσα λεφτα δωσανε για αυτο; 

Επεξ/σία από raikou
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Nabuko είπε

Το γεγονός ότι είναι beta δε σου λέει κάτι? 

Ε, είπα κάτι που δεν ισχύει; Αναφέρω τι το ρώτησα και τι απάντησε και καταλήγω ότι θέλει δουλειά, δεν ζήτησα να κατέβει από το gov και να...λιθοβολιστούν οι εμπνευστές του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...