Προς το περιεχόμενο

LPG δεν γεμίζει το αυτοκίνητο αέριο

Melo7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα έχω βάλει άεριο στο αυτοκίνητο , γενικά όλα καλά έχω κάνει 50,000 χλμ.

Αλλά πτώτη φορά πήγα να βάλω αέριο εχτές και δεν γέμιζε ??? δεν μπορούσε να μου βάλει η αντλία στο πρατήριο.

Εχει συμβεί σε κάποιον και πως το αντιμετώπισε ?

Ευχαριστώ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, Melo7 είπε

Καλησπέρα έχω βάλει άεριο στο αυτοκίνητο , γενικά όλα καλά έχω κάνει 50,000 χλμ.

Αλλά πτώτη φορά πήγα να βάλω αέριο εχτές και δεν γέμιζε ??? δεν μπορούσε να μου βάλει η αντλία στο πρατήριο.

Ευχαριστώ 

σε αρκετούς έχει συμβεί , απλό είναι  , αλλά συνέχεια εκεί

3 ώρες πριν, Melo7 είπε

Ευχαριστώ 

Καλησπέρα.Μου συνέβη το ίδιο προ διμήνου. Είχε λίγο μέσα πάω να γεμίσω γιατί είχα ταξείδι και παίρνει μόνο 2-3 λίτρα και τέρμα. Πάω σε ένα άλλο εκεί αν και δεν γέμισε πήρε κοντά 15 λίτρα ακόμη.

Επειδή μου το έχουν πει αφήνω να αδειάσει τελείως να σφυρίξει και να γυρίσει σε βενζίνη. Πάω και γεμίζω πήρε 43 λίτρα η μεγαλύτερη ποσότητα σε δεξαμενή 48 λίτρων.Έτσι  στην Αθήνα το αφήνω αδειάζει και πάντα παίρνει κοντά στα 40 λίτρα. Αν έχει μέσα πάντα παίρνει μικρότερη ποσότητα. Αστο να αδειάσει τελείως  κάνε το ίδιο και πες μας αν συνέβη το ίδιο όπως με μένα..

τωρα τον χειμωνα μπορει να κολλαει η μπιλια λογο κρυου σε καποια συστηματα. Στα BRC που εχουν μεγαλη διαμετρο βλεπω να γινεται συχνα. Με ενα κατσαβιδι αμα πατησει την μπιλια ο βενζινας μπορει να δοκιμασει να ξαναβαλει καυσιμο. Αν παλι δεν παιρνει τοτε εχει κολλησει η πολυβαλβιδα μεσα.

Eαν κολλαει μια λυση ειναι αυτο με την μπιλια,η δευτερη ειναι να σου βιδωσει ανταπτορα (σε αυτα που ειναι προφυλακτηρα)και τριτη επιλογη ειναι να πατησεις την σκανδαλη του πιστολιου με το χερι περισσοτερο και οχι ετσι οπως ασφαλιζει απλα πρεπει να το κρατας πατημενο για οσο θες να βαλεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...