Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω προβλημα με το logitech g413 ειναι αρκετα πληκτρα δεν πατανε καλα και ενα δυο καθολου εχω δει καποια βιντεο που τα ανοιγουνε και βαζουνε καινουργιους διακοπτες, απο που μπορω να αγορασω ,αξιζει να το φτιαξω λετε, σαν πληκτρολογιο μου αρεσει πολυ αλλα αν δεν αξιζει το δινω στον αδερφο μου και παιρνω κατι φτηνο  π.χ ειδα ενα redragon k617 fizz 

Δημοσ.

Αχχχχα επειδή παίζω cs 2 τα κουμπιά που δεν πατάνε καλά είναι εκείνα ,αυτός δεν παίζει άρα μια χαρά θα είναι το ,ctrl το αριστερό δεν πατάει καθολου

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vasillis17 είπε

εχω προβλημα με το logitech g413 ειναι αρκετα πληκτρα δεν πατανε καλα και ενα δυο καθολου εχω δει καποια βιντεο που τα ανοιγουνε και βαζουνε καινουργιους διακοπτες, απο που μπορω να αγορασω ,αξιζει να το φτιαξω λετε, σαν πληκτρολογιο μου αρεσει πολυ αλλα αν δεν αξιζει το δινω στον αδερφο μου και παιρνω κατι φτηνο  π.χ ειδα ενα redragon k617 fizz 

Είσαι εντός εγγύησης; 

Του γιού μου που του έκανε τα ίδια, του έδωσαν καινούριο επειδή ήταν εντός εγγύησης. 

Αν δεν έχεις εγγύηση, δε νομίζω να βρείς εύκολα διακόπτες. 

Δημοσ.
28 minutes ago, tasvar said:

Είσαι εντός εγγύησης; 

Του γιού μου που του έκανε τα ίδια, του έδωσαν καινούριο επειδή ήταν εντός εγγύησης. 

Αν δεν έχεις εγγύηση, δε νομίζω να βρείς εύκολα διακόπτες. 

Έχουνε περάσει χρόνια όχι δεν έχει.

8 minutes ago, Nabuko said:

Κουμπιά υπάρχουν με 9 ευρώ στο αλι αλλά απ' ότι βλέπω εδώ είναι γενικό το πρόβλημα 

Δεν νομίζω μετά να αξίζει 4-5 θέλουνε σίγουρα αλλαγή .

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vasillis17 είπε

Δεν νομίζω μετά να αξίζει 4-5 θέλουνε σίγουρα αλλαγή .

Έκανα λάθος με αυτά τα bait του αλι, 47 ευρώ για όλα μαζί όντως δεν αξίζει. Άσε που αν διαβάσεις το λινκ που έβαλα μάλλον δε φταίνε τα καπάκια. Πάρε άλλο και μην σκας

• Like 1
Δημοσ.
17 minutes ago, Nabuko said:

Έκανα λάθος με αυτά τα bait του αλι, 47 ευρώ για όλα μαζί όντως δεν αξίζει. Άσε που αν διαβάσεις το λινκ που έβαλα μάλλον δε φταίνε τα καπάκια. Πάρε άλλο και μην σκας

Το είδα ναι εσύ είχες τα καπάκια ενώ εγώ θέλω τα κουμπιά που είναι στη πλακέτα σε ευχαριστώ .

• Like 1
Δημοσ.

παιδια επειδη ετυχε και ειδα καποια βιντεακια επεσα πανω σε ενα που φτιαχνουνε τα κουμπια να μπαινουνε και να βγαινουνε ευκολα ,θα αξιζε να ανοιχτη μια φορα και να γινει ετσι η τα κουμπια θα παιζουνε αριστερα δεξια και θα εχουνε κενο το εχει δοκιμασει καπιως νομιζω πως το κοστος θα ειναι μικρο αξιζει μια προσπαθεια να πειραματιστο τι λετε?τα πληκτρολογια που φτιαχνανε ειχανε διαφορετικους διακοπτες απο τους romer g και βαζανε κατι τετοια οπως στη φοτω να βγενουνε και να μπαινουνε.

mill-max-hotswap-sockets-617840.webp

Δημοσ.
Στις 12/12/2023 στις 2:10 ΜΜ, vasillis17 είπε

Ειναι εξαιρετικά πιθανό από την χρήση να εχουν αστοχήσει οι κολλησεις της βάσης των πλήκτρων με την motherboard.

Εαν πιανουν τα χέρια σου το ανοίγεις εύκολα και με ενα απλό κολλητήρι βάλεις λίγο soldering απο πάνω ή απλά θερμαίνεις το ήδη υπάρχον και ξανακολλάει.

Επιλογή #2, πας σε ενα τεχνίτη  Ηλεκτρονικό στην γειτονιά σου και σου τα κολλαει αυτος. Υπολογιζω 5-10 ευρώ να σου παρει, ειδικα εαν του το πας λυμένο.

Δημοσ.
51 minutes ago, SeNNinhA said:

Ειναι εξαιρετικά πιθανό από την χρήση να εχουν αστοχήσει οι κολλησεις της βάσης των πλήκτρων με την motherboard.

Εαν πιανουν τα χέρια σου το ανοίγεις εύκολα και με ενα απλό κολλητήρι βάλεις λίγο soldering απο πάνω ή απλά θερμαίνεις το ήδη υπάρχον και ξανακολλάει.

Επιλογή #2, πας σε ενα τεχνίτη  Ηλεκτρονικό στην γειτονιά σου και σου τα κολλαει αυτος. Υπολογιζω 5-10 ευρώ να σου παρει, ειδικα εαν του το πας λυμένο.

Ναι είδα κάποια βίντεο πώς το κάνουμε και φαίνεται εύκολο ,έλεγα μήπως τοποθετήσω αυτά τα μικρά εξαρτήματα ώστε να μπαίνουνε και να βγενουνε χωρίς να χρειάζεται να το λύσω αν ξανα χρειαστεί ξανα τοποθετοντας αυτα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vasillis17 είπε

Ναι είδα κάποια βίντεο πώς το κάνουμε και φαίνεται εύκολο ,έλεγα μήπως τοποθετήσω αυτά τα μικρά εξαρτήματα ώστε να μπαίνουνε και να βγενουνε χωρίς να χρειάζεται να το λύσω αν ξανα χρειαστεί ξανα τοποθετοντας αυτα.

Τζάμπα παίδεμα και σαφέστατα πιο δύσκολη δουλειά με αμφίβολο αποτέλεσμα θα έλεγα.

Έχεις σκοπό να αλλάζεις τους διακόπτες σου?

Άχρηστο future για εμένα.

Εάν έχεις κολλητήρι και ξέρεις να το χρησιμοποιεις  σε 15-20 λεπτά είσαι έτοιμος. Στο κάτω κάτω δεν χάνεις κάτι.

Εάν δεν έχεις κολλητήρι και δεν ξέρεις να το, χρησιμοποιείς ένας ηλεκτρονικός θα σου το φτιάξει σε 5 λεπτά εάν του το πας λυμενο με σημαδεμενες τις θέσεις από τα προβληματικά κουμπιά

• Thanks 1
Δημοσ.

Εν τελει βγηκε πολυ προβληματικο το ομορφο κατα τα αλλα πληκτρολογιο. Σε 5 χρονια συνολικα ειναι το 3ο που μου χαλαει λογω 2πλων η καθολου χαρακτηρων. Οχι τιποτα στα πρωτα 2 ημουν εντος εγγυησης και μου τα αντικαθιστουσαν (μου προτειναν και πιστωση να παρω αλλο αλλα οσο ακομα κυκλοφορουσε ελεγα θα επαιρνα το ιδιο και παει λεγοντας...). Τωρα εχει 2-3 μηνες που παρηλθε η 2 ετια και εσκασε το προβλημα αποτομα οποτε παμε γι αλλο πλεον.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αχ, το G413. Τι ωραίο πληκτρολόγιο, αλλά πόσο φιλάσθενο...

Ήμουν από τους πολύ τυχερούς, που του κράτησε 5 χρόνια. Στο ενδιάμεσο έδωσα και έναν σκασμό λεφτά για να αγοράσω τα keycaps του μια και τα δικά του είχαν αρχίσει να σπάνε στα δοντάκια τους. To αντικατέστησα με αυτό στο γιο μου. Για εμένα δεν έχει καμία σχέση στην αίσθηση, αλλά είναι μια χαρά συνολικά.

Ασ'το να πάει. Δεν βρίσκεις εύκολα ανταλλακτικά. Αν ποτέ χρειαστώ ξανά πληκτρολόγιο, θα πάρω κάποιο hot swappable, να μου μείνει για το υπόλοιπο της ζωής μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...