Προς το περιεχόμενο

Εχασα την κλήση από την τροχαία

Inferno_lb13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

On 21/12/2023 at 06:53, phanispal said:

Το παράβολο απ' ότι κατάλαβα το πληρώνεις για την αίτηση επανέκδοση της κλήσης ή κάπως έτσι.

Εν τω μεταξύ μετά από οκτώ (8) μέρες δε μου έχει έρθει κάτι.

σωστα.ειναι τραγικο παντως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 21/12/2023 στις 6:53 ΠΜ, phanispal είπε

Το παράβολο απ' ότι κατάλαβα το πληρώνεις για την αίτηση επανέκδοση της κλήσης ή κάπως έτσι.

Εν τω μεταξύ μετά από οκτώ (8) μέρες δε μου έχει έρθει κάτι.

Και εγώ μια από τα ίδια. Ούτε καν το παράβολο δεν δέσμευσαν ακόμα σε εμένα, παίζει να μην έχουν κοιτάξει καν την αίτηση.

• Sad 1

5 hours ago, pluss said:

Και εγώ μια από τα ίδια. Ούτε καν το παράβολο δεν δέσμευσαν ακόμα σε εμένα, παίζει να μην έχουν κοιτάξει καν την αίτηση.

απο το νεο χρονο. και ολα αυτα ειναι χαζα.θα πρεπε να υπαρχει πχ κατω απο το αφμ σου καποιος κωδικος πληρωμης για να το πληρωσεις κατευθειαν. ή να το βρισκουν με βαση την πινακιδα κατευθειαν και οχι ολοκληρη διαδικασια

On 21/12/2023 at 09:30, berny said:

Α σόρρυ αλλο καταλάβα.. νόμιζα εννουσες να σου έρθει η ίδια η κλήση σαν απλήρωτη οχι το αντίγραφο που αιτήθηκες στο gov 

h κληση σαν απληρωτη μετα το 2030 :P

• Thanks 1

• 7 μήνες μετά...

ηθελα να ρωτησω για μια κατασταση που παιχτηκε σημερα.ειμαι σε εναν δρομο μεγαλο που λογω λαικης σταθμευουν αυτοκινητα στον δρομο.εγω δεν παρκαρα ποτε εκει γιατι φοβομουν ειναι παρανομο..βλεπω εναν αστυνομικο που εκανε εκεινη την στιγμη περιπολια πεζος και τον ρωταω βλεπω οτι εδω παρκαρουν πανω στον δρομο,δεν βρισκω και εγω παρκινγκ,ρωτησα αν μπορω να αφησω το αυτοκινητο εκει για να παω λαικη οπως κανουν οι αλλοι.μου λεει σημερα λογω λαικης επιτρεπεται.

γυρναω απο την λαικη και βρισκω προστιμο 40 ευρω.περα απο το ενοουμενο να καλεσω και να τους πω τι εγινε απο βδομαδα ,θα βρω ακρη? 

Δεν υπάρχει εξαίρεση λόγω λαϊκής. Αν απαγορεύεται, απαγορεύεται γενικά. Άλλο τι γίνεται στην πράξη και τι συνηθίζεται.

Ο τσέος απλά είπε μια βλακεία και σε πήρε στον λαιμό του. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις άκρη και να γλυτώσεις την κλήση επειδή θα πεις το περιστατικό

• Like 1

19 ώρες πριν, megapaixtaras είπε

βλεπω εναν αστυνομικο που εκανε εκεινη την στιγμη περιπολια πεζος

Αστυνομικός μόνος του να κάνει περιπολία δεν παίζει. Μήπως είδες κανέναν της δημοτικής που τους στέλνουν όταν έχει λαϊκή?

21 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Δεν υπάρχει εξαίρεση λόγω λαϊκής. Αν απαγορεύεται, απαγορεύεται γενικά. Άλλο τι γίνεται στην πράξη και τι συνηθίζεται.

Ο τσέος απλά είπε μια βλακεία και σε πήρε στον λαιμό του. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις άκρη και να γλυτώσεις την κλήση επειδή θα πεις το περιστατικό

το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι και την φατσα του. αλλα και να τον γνωριζα θα παραδεχοταν ,μπροστα στην κληση, οτι μου το ειπε? και ομως κανουν εξαιρεση,σιωπηρη,γιατι εκει ειναι η μεγαλυτερη και παει ολη η θεσσαλονικη και γεμιζουν οι δρομοι και τα παρκινκ και αφηνουν σιωπηρα και παρανομα οπως ειπα..αλλα αποτι φαινεται καποιες φορες γραφουν και ετυχα σαυτην και ειμαι ατυχος. δεν τους ξαναπιστευω για τιποτα..γενικο αλλα τελικα ετσι ειναι.

Αμα ρωτησεις στο ΑΤ, ξερουν ποιον εστειλαν εκεινη την μερα για περιπολια . Βρες τον και πες του ευγενικα, σε ακουσα και τελικα με εγραψαν , μηπως και βγει ακρη 

On 27/07/2024 at 15:40, megapaixtaras said:

ηθελα να ρωτησω για μια κατασταση που παιχτηκε σημερα.ειμαι σε εναν δρομο μεγαλο που λογω λαικης σταθμευουν αυτοκινητα στον δρομο.εγω δεν παρκαρα ποτε εκει γιατι φοβομουν ειναι παρανομο..βλεπω εναν αστυνομικο που εκανε εκεινη την στιγμη περιπολια πεζος και τον ρωταω βλεπω οτι εδω παρκαρουν πανω στον δρομο,δεν βρισκω και εγω παρκινγκ,ρωτησα αν μπορω να αφησω το αυτοκινητο εκει για να παω λαικη οπως κανουν οι αλλοι.μου λεει σημερα λογω λαικης επιτρεπεται.

γυρναω απο την λαικη και βρισκω προστιμο 40 ευρω.περα απο το ενοουμενο να καλεσω και να τους πω τι εγινε απο βδομαδα ,θα βρω ακρη? 

προσωπικα δεν θα εμπιστευομουν αυτο που λεει στο προφορικο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...