Inferno_lb13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Καλημέρα, έχω φάει μια κλήση πριν λίγες ημέρες και την έχασα, στο τηλ. δεν απαντάνε επί μέρες που παίρνω, το ερώτημα είναι αν δεν την πληρώσω μου έρχεται στην εφορία το ίδιο ποσό της κλήσης ή πολλαπλάσιο?
Invader Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Στο τμήμα που βεβαίωσε την παράβαση για αντίγραφο.
fmarkos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Inferno_lb13 είπε Καλημέρα, έχω φάει μια κλήση πριν λίγες ημέρες και την έχασα, στο τηλ. δεν απαντάνε επί μέρες που παίρνω, το ερώτημα είναι αν δεν την πληρώσω μου έρχεται στην εφορία το ίδιο ποσό της κλήσης ή πολλαπλάσιο? Στην εφοριά καλό είναι να μην πάει γιατί είναι τσουχτερή η προσαύξηση, να πας στο τμήμα που στην βεβαίωσε και να ζητήσεις αντίγραφο. 1
Nabuko Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Inferno_lb13 είπε στο τηλ. δεν απαντάνε επί μέρες που παίρνω, Που παίρνεις επί μέρες και δεν απαντάνε?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Inferno_lb13 είπε στο τηλ. δεν απαντάνε επί μέρες που παίρνω Tα τηλεφωνα που εχουν στη σελιδα της αστυνομιας ειναι οτι να ναι. Παρε το 100 και ζητα να σου δωσουν το σωστο τηλεφωνο ή πηγαινε στην τροχαια που σου εγραψε την παραβαση.
tzampatzis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Εδώ δοκίμασες? https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/bebaioseis-kai-antigrapha/antigrapho-praxes-bebaioses-parabases 9
Inferno_lb13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 19 ώρες πριν, tzampatzis είπε Εδώ δοκίμασες? https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/bebaioseis-kai-antigrapha/antigrapho-praxes-bebaioses-parabases Απίστευτος, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Το έκανα ήδη. 1
phanispal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 19 ώρες πριν, tzampatzis είπε Εδώ δοκίμασες? https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/bebaioseis-kai-antigrapha/antigrapho-praxes-bebaioses-parabases Με αυτό τι βλέπουμε ακριβώς;
poulinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 4 minutes ago, phanispal said: Με αυτό τι βλέπουμε ακριβώς; αντιγραφο της κλησης και να την πληρωσεις.
rallistas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δυνατο το link του gov! Να το εχω στα υποψιν!
Nabuko Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, rallistas είπε Δυνατο το link του gov! Να το εχω στα υποψιν! Αν έχεις χρόνο μπες στο gov και θα δεις πολλά χρήσιμα πραγματάκια 2
phanispal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, poulinos είπε αντιγραφο της κλησης και να την πληρωσεις. Αίτηση προς το ΑΤ μπορείς να κάνεις και να αιτηθείς επανέκδοση της κλήσης. Δεν είδα να γίνεται άμεσα όμως. Απ' ότι κατάλαβα θα πρέπει να τη δουν στο τμήμα, να τη βρουν και με κάποιο τρόπο να τη στείλουν στον αιτούντα. Ή κατάλαβα λάθος;
poulinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) On 13/12/2023 at 13:37, phanispal said: Αίτηση προς το ΑΤ μπορείς να κάνεις και να αιτηθείς επανέκδοση της κλήσης. Δεν είδα να γίνεται άμεσα όμως. Απ' ότι κατάλαβα θα πρέπει να τη δουν στο τμήμα, να τη βρουν και με κάποιο τρόπο να τη στείλουν στον αιτούντα. Ή κατάλαβα λάθος; δυστυχως δεν το εχω δοκιμασει.σκοπος θα ηταν: ακομα και αντιγραφο να μην ειναι, να σου εδινε κατι σαν κωδικο πληρωμης RF για να το πληρωσεις. εν τω μεταξυ γελαω που λεει να πληρωσεις και παραβολο για το "ψηφιακο" αντιγραφο της κλησης. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2023 από poulinos 2
phanispal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Το παράβολο απ' ότι κατάλαβα το πληρώνεις για την αίτηση επανέκδοση της κλήσης ή κάπως έτσι. Εν τω μεταξύ μετά από οκτώ (8) μέρες δε μου έχει έρθει κάτι.
berny Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, phanispal είπε Το παράβολο απ' ότι κατάλαβα το πληρώνεις για την αίτηση επανέκδοση της κλήσης ή κάπως έτσι. Εν τω μεταξύ μετά από οκτώ (8) μέρες δε μου έχει έρθει κάτι. Και δεν θα σου έρθει για τα επόμενα χρόνια..τις κλήσεις τις στέλνει ο δήμος που γράφτηκε η κλήση αν ειναι ακομα απλήρωτη οπότε αυτό μπορεί να πάρει και χρόνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα