Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!  Έτυχε ποτέ να συμπληρώσετε αίτηση για ΣΟΧ? Στη συμπλήρωση της προϋπηρεσίας, όταν ζητάει "Επισύναψη Εγγράφου Ταυτοποίησης (σύμφωνα με το Παράρτημα Ανακοινώσεων Δ.ΥΠ.Α)", τι ακριβώς έγγραφο πρέπει να επισυναφθεί? Γνωρίζει κάποιος/α να με βοηθήσει? Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαντάζομαι κάνεις για τους εργασιακούς συμβούλους του ΟΑΕΔ; Εδώ θα βρεις την προκήρυξη. Από την σελίδα 55 και μετά αναφέρει για την εμπειρία. Έχε υπόψη ότι ζητάνε την εμπειρία από την απόκτηση του πτυχίου σου και μετά, και η οποία πρέπει να είναι συναφή με το αντικείμενο της δουλειάς (πχ ζητάνε εργασιακούς σύμβουλους, εσύ προφανώς δεν θα δηλώσεις ζαχαροπλάστης).

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν το αποκλείω να είναι φωτογραφική, αλλά σε όλες τις ΣΟΧ, όπου ζητάνε προϋπηρεσία ζητάνε να είναι και συναφή με το αντικείμενο της δουλειάς, και μου φαίνεται και λογικό κιόλας.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 12/12/2023 στις 12:13 ΜΜ, lektikos είπε

Επειδή κάνω και εγώ την αίτηση και έχω το ίδιο πρόβλημα , τελικά τι άρχειο πρέπει να επισυνάψω? Έχω φρικάρει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Debora888 είπε

Επειδή κάνω και εγώ την αίτηση και έχω το ίδιο πρόβλημα , τελικά τι άρχειο πρέπει να επισυνάψω? Έχω φρικάρει

Από έγγραφα αν θυμάμαι καλά νομίζω ζητάει ταυτότητα, πιστοποίηση αγγλικών η οποία πρέπει να είναι και μεταφρασμένη στα Ελληνικά από δικηγόρο, πιστοποίηση γνώσης υπολογιστών, και προϋπηρεσία σχετική με την θέση εργασίας αν έχεις, και φυσικά το Πτυχίο σου. Για την προϋπηρεσία δεν είμαι σίγουρος πως την δηλώνεις, εγώ δεν είχα σχετική και δεν την δήλωσα, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί να περάσεις από τον ΕΦΚΑ της περιοχής σου για να πάρεις κάποιο έγγραφο που να δείχνει τα ένσημά σου.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Like 1
Δημοσ.

Κι εμένα με ενδιέφερε, αλλά αν δεν έχει κάποιος εμπειρία σε τμήματα HR ή από παλαιότερες προκυρήξεις ΟΑΕΔ, ας μην ασχοληθεί καν.

Πέρυσι, τα αποτελέσματα ήταν 4187 σελίδες. Δεν έκανα λάθος. 4187 σελίδες. Ίσως να υπάρχει ακόμα το αρχείο στο site του ΟΑΕΔ - πλέον ΔΥΠΑ. Θα το ανέβαζα, αλλά είναι 40ΜΒ. Δείτε το screenshot.

Σκέψου πόσοι έκαναν αίτηση!

image.png.f4ffed5087c274065f0dccc96288f1dd.png

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 13/12/2023 στις 5:28 ΜΜ, Debora888 είπε

Γεια σου, βρίσκομαι στην ίδια κατάσταση. Στο έγγραφο ταυτοποίησης δυπα pdf απλά ανέβασες φωτό την ταυτότητα; Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...