Προς το περιεχόμενο

To PC mou me To Koolance EXOS-AL

Deathstar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Enas AMD 3000+ 64Bit me 1GB RAM DDR 4000 Geil kai 6HDD 2x 36GB Western Digitral Raptor (RAID0) SATA 2x160GB Maxtor SATA 1x200GB Western Digital SATA kai 1x80GB Maxtor IDE. Kai mia 9800pro modded se 9800xt :D :D Daksi ksero poli kalodio ala varieme na ta mazepso

DSC01394.jpg

DSC01399.jpg

DSC01406.jpg

DSC01425.jpg

DSC01427.jpg

DSC01410.jpg

Δημοσ.

1) Εισαι γκασμας γιατι με βαζεις συνεχως σε εξοδα :P Παντως εγω θα προτιμησω την αθορυβη λυση της Zalman.

2) Ημαρτον με τα καλωδια!!!! Της πο*νης γινεται... ξεκινα να ξηλωνεις τα IDE και βαζε Sata και μονο.... το floppy εν ετει 2004 δεν χρειαζετε...

3) κανε watercooled και την VGA... κριμα ειναι να ειναι ακομα αεροψυκτη μετα απο τετοια επενδυση

4) Απο θορυβο πως πανε τα 3 ανεμιστηρια του Watercooler? Οι ταχυτητες τους ρυθμιζονται?

5) Ρε μαμακα... σου ειπα μαζεψε τα καλωδια.... :o :shock:

Τεσπα, θα μας αποκαλυψεις την εεπομενη επενδυση σου στον server? :D

Δημοσ.

Θέλω μια προέκταση 3pin να τραβηξω απο το mobo για ένα φουρφούρι της Akasa.

Βλέπω ότι σου περισσεύει πολύ πράμα.Δώσε κάτι και σε μας :P :P :P

kirimis ωραία sign.Να προσθέσω και μια άλλη παροιμία "Με σάλιο και υπομονή ο κ@λ0s γίνεται μο@νί :P

Δημοσ.

Πολύ ευρύχωρο φαίνεται το κουτί σου, ποιό είναι;

(ωραίο και το νεράκι αλλά αυτά τα καλώδια μάζεψε τα λίγο, αφαιρούν πόντους από το σύνολο)

Δημοσ.

Πήγαινε σε ένα μαγαζί που πουλάει ηλεκτρολογικά είδη και ζήτα τους κορδόνι περιτυλίγματος καλωδίων ή κάπως έτσι.

Πάρε το πολύ μικρό μέγεθος και λίγο από το αμέσως μεγαλύτερο.

Με αυτό θα τυλίξεις όλα τα καλώδια από το τροφοδοτικό.

Χρονοβόρο λίγο αλλά θα είναι ΚΟΥΚΛΑ μετά τα καλώδια.

Επίσης αν πας σε ηλεκτρολογείο για μηχανές θα βρείς το ίδιο ακριβώς αλλά σε διάφορα χρώματα.

Εγώ το είχα πάρει περίπου 7 ευρώ τα πέντε μέτρα (ναι χρειάζεται μπόλικο).

Δημοσ.

Nai apo UK to pira ola mazi mou pige 240 lires giati den evriska ton adaptora gia na valo to waterblock ston AMD 64bit kai to paragila apo tin Koolance tateutian apo USA opou mou kostsise mono auto 35 lires. :shock: :shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...