Προς το περιεχόμενο

Χριστουγεννιάτικα δώρα Cosmote (απεριόριστα δεδομένα για 15 ημερες, πόντοι box) [TEΛΟΣ]

panos-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Στις 23/12/2023 στις 12:45 ΠΜ, mikegad είπε

Σε cosmotarta μου βγάζει την tv κανονικά και ανανέωση είχε γίνει πριν από 15-11. Το πιθανότερο όπως αναφέρθηκε ήδη, ειναι να μην εχει ενημερομενο το app

Εισαι σιγουρος οτι ειναι "κοσμοκαρτα" και οχι απλα καρτοκινητο wu; Ρωταω επειδη αν ειδα καλα ολες τις σελιδες, δεν το αναφερει αλλος, αντιθετα και αλλος με κοσμοκαρτα λεει οτι ΔΕΝ του το δινει.

Εκανε ο φιλος το update (σας ειπα θα ενημερωσω το τοπικ) και τωρα του βγαζει ενα παραπανω μπανερ πανω πανω, το οποιο λεει για τα δωρα. Το παταει και εχει μονο τα 3 δωρα που δεν τον ενδιαφερουν μαλιστα ( τα δυο για box και payzy δεν χρειαζεται καν να εισαι πελατης τηλεφωνου ή καρτοκινητου κοσμοτε νομιζω, επομενως μονο τα ντατα για 15 ημερες στην ουσια ως συνδρομητης). ΔΕΝ εχει ουτε τωρα το δωρο για την TV.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά μη πεδευεστε. Το Τv το δίνουν ραντομ κι όπου βγει. Δύο what's up σε διαφορετικά ονόματα όμως με πρόσφατες ανανεώσεις με cosmote I'd με ενημερωμένο app και στο chat δύο διαφορετικές εκπρόσωποι μου είπαν ότι με σκέτη καρτοκινητη δεν δικαιούμαι το Τv. Όταν επεμεινα ότι σε forum κάποιοι λένε ότι το έχουν πάρει μόνο με ένα what's up μου είπαν θα το ψάξουν κα θα μου απαντήσουν μέσω SMS η του app.....και μην τον είδατε τον Παναγή.Δε βγαίνει άκρη. Καλές θεάσεις σε όσους το τσίμπησαν και καλές γιορτές σε όλους.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Εισαι σιγουρος οτι ειναι "κοσμοκαρτα" και οχι απλα καρτοκινητο wu;

Ναι σε κοσμοκάρτα μου το βγάζει.

Αντιθέτως σε άλλο αριθμό με wu δεν μου εμφανίζει την επιλογή της tv (αλλά φαίνονται τα υπόλοιπα δώρα)

Επεξ/σία από mikegad
  • Thanks 1

Παιδιά, κανονικά θα έπρεπε να σας το δείχνει. 
Στο κάτω κάτω, αν δεν εμφανίζεται κανεις το αίτημα μέσω φόρμας και το παίρνεις. Στειλτε και μέσω chat μήπως.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις είναι στο site, αν κάποιος το αμφισβητεί. 
BTW, σε cosmoκάρτα το πήρα κανονικά. Προσοχή αν έχετε το κινητό και σε άλλο ID, μήπως έχει εμφανιστεί μόνο εκεί. 

• Like 1

• Moderators

Στις 18/12/2023 στις 1:55 ΜΜ, Dnikolidakis είπε

Επανέρχομαι στο θέμα. Ανανέωση σήμερα 13€  σε what's up. Ενεργοποίηση data. Άφαντο το TV. Απεγκατασταση του app. Επανεκκίνηση τηλ εγκατάσταση εκ νέου του app login me mail kai password και.... Μάντεψε πουθενά το Tv μόνο τα δύο δώρα φαίνονται. Άρα η το δίνει επιλεκτικά σε κάποιους για να μη μπουκωσει η όποιοι το πήραν έχουν και κάτι άλλο από cote και δεν το υπολογίζουν.

Στις 22/12/2023 στις 5:53 ΜΜ, Vault13 είπε

Γιατι δεν εχω cosmote tv στα δωρα μου; Εχω τα υπολοιπα. PyAzy GB κτλ…

Συμβολαιο συνδεση με χαμηλο παγιο εχω, πηρα απο τα 3 το…

3 ώρες πριν, Dnikolidakis είπε

Παιδιά μη παιδευεστε. Το Τv το δίνουν ραντομ κι όπου βγει. Δύο what's up σε διαφορετικά ονόματα όμως με πρόσφατες ανανεώσεις με cosmote I'd με ενημερωμένο app και στο chat δύο διαφορετικές εκπρόσωποι μου είπαν ότι με σκέτη καρτοκινητη δεν δικαιούμαι το Τv. Όταν επεμεινα ότι σε forum κάποιοι λένε ότι το έχουν πάρει μόνο με ένα what's up μου είπαν θα το ψάξουν κα θα μου απαντήσουν μέσω SMS η του app.....και μην τον είδατε τον Παναγή.Δε βγαίνει άκρη. Καλές θεάσεις σε όσους το τσίμπησαν και καλές γιορτές σε όλους.

2 ώρες πριν, mikegad είπε

Ναι σε κοσμοκάρτα μου το βγάζει.

Αντιθέτως σε άλλο αριθμό με wu δεν μου εμφανίζει την επιλογή της tv (αλλά φαίνονται τα υπόλοιπα δώρα)

Το βγαζω απο τον τιτλο και το επισημαινω λοιπον στο αρχικο σχολιο να μην ταλαιπωρειται αδικα ο κοσμος! Ενταξει, τι να πω; Δεν λεω τιποτα...

Θα πω μαλλον κατι, μονο το κλασικο "ανθρακες ο θησαυρος", αφου φαγαμε με τον φιλο 2-3 ωρες απο την ζωη μας για το τιποτα κυριολεκτικα. 

(μαζεψα τις 4 τελευταιες σχετικες αναφορες μεσα απο το θεμα)

• Confused 1

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Χριστουγεννιάτικα δώρα Cosmote (απεριόριστα δεδομένα για 15 ημερες, πόντοι box)
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ το παλεύω ακόμα για cosmote tv, γιατί μου έβγαλε την σχετική προσφορά στο mycosmote στο λαπτοπ και μου έγραψαν στο chat ότι θα το ενεργοποιήσουν σε λίγες μέρες, έγραψα και στη φόρμα επικοινωνίας

Επεξ/σία από blackpixie
  • Like 1

Λοιπόν επανέρχομαι στο θέμα μετά από ένα άρθρο σχετικό που μόλις διάβασα στο Techmaniacs.gr. Προφανώς το θέμα έχει πάρει κάποιες διαστάσεις και έχει κουφανει κόσμο. Έγραψαν λοιπόν ότι για να πάρει κάποιος το Τv έχοντας μόνο καρτοκινητό πρέπει να φτιάξει καινούργιο I'd με καινούργιο mail Kai password από το pc και όχι από το app του κινητού του. Στη συνέχεια πρέπει εκ νέου να εγκαταστήσει το app στο κινητό και να συνθεθεί με τα νέα στοιχεία, mail password, και μετά να προσθέσει τον αριθμό του καρτοκινητου του. Τότε θα εμφανιστούν όλα τα δώρα μαζί και το cote TV. Πάντα όμως σε ένα παραμύθι κρύβεται και ένας δράκος έτσι δεν είναι; Ανέφεραν λοιπόν ότι ο αριθμός του κινητού που έβαλαν είχε το ίδιο αφμ που είχε παλιά σταθερή γραμμή cosmote που τώρα είναι ανενεργή και ίσως γι αυτό εμφανίστηκαν όλα τα δώρα. Ωραίο χριστουγεννιάτικο παραμύθι πάντως να το λέτε στα παιδάκια σας να κοιμούνται. Όποιος θέλει πάντως δοκιμάζει.... και μας λέει. Εγώ  κοιμήθηκα καληνύχτα.

• Like 1

Το θέμα που αντιμετωπίζετε θεωρώ ότι είναι πως προσπαθείτε να πάρετε το cosmote TV χρησιμοποιώντας κινητό που ήδη είχε παλιότερα cosmote ID αλλά εσείς τώρα συνδέεστε με το δεύτερο. 
Βρειτε τρόπο να συνδεθείτε στο πρώτο. 

Είμαι σίγουρος ότι στο what's up της συζύγου πρώτη φορά δημιουργήθηκε core I'd. Στου υιού μπορεί να υπήρχε παλαιότερα δεν θυμάμαι. Το αποτέλεσμα πάντως είναι το ίδιο και στα δύο..... μηδέν.

7 hours ago, blackpixie said:

έγραψα και στη φόρμα επικοινωνίας

Η φόρμα επικοινωνίας είναι πιο άχρηστη κι απ' το Pause/Break στο πληκτρολόγιο. Έχω στείλει για το συγκεκριμένο πρόβλημα από τις 12 Δεκεμβρίου και με έχουν γράψει κανονικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Dnikolidakis είπε

Λοιπόν επανέρχομαι στο θέμα μετά από ένα άρθρο σχετικό που μόλις διάβασα στο Techmaniacs.gr. Προφανώς το θέμα έχει πάρει κάποιες διαστάσεις και έχει κουφανει κόσμο. Έγραψαν λοιπόν ότι για να πάρει κάποιος το Τv έχοντας μόνο καρτοκινητό πρέπει να φτιάξει καινούργιο I'd με καινούργιο mail Kai password από το pc και όχι από το app του κινητού του. Στη συνέχεια πρέπει εκ νέου να εγκαταστήσει το app στο κινητό και να συνθεθεί με τα νέα στοιχεία, mail password, και μετά να προσθέσει τον αριθμό του καρτοκινητου του. Τότε θα εμφανιστούν όλα τα δώρα μαζί και το cote TV. Πάντα όμως σε ένα παραμύθι κρύβεται και ένας δράκος έτσι δεν είναι; Ανέφεραν λοιπόν ότι ο αριθμός του κινητού που έβαλαν είχε το ίδιο αφμ που είχε παλιά σταθερή γραμμή cosmote που τώρα είναι ανενεργή και ίσως γι αυτό εμφανίστηκαν όλα τα δώρα. Ωραίο χριστουγεννιάτικο παραμύθι πάντως να το λέτε στα παιδάκια σας να κοιμούνται. Όποιος θέλει πάντως δοκιμάζει.... και μας λέει. Εγώ  κοιμήθηκα καληνύχτα.

να προσθέσω ότι πρέπει την ώρα που θα ενεργοποιηθεί το νέο email να έχει πανσέληνο με ωροσκόπο στον κριό και στην σελήνη του τετραγώνου με ρίζα 1,65 και ύψος 1,93 και με λίγη συννεφιά πάνω από την Πάρνηθα.

*την ώρα που θα πατάτε το OK σε κάθε βήμα να μην φοράτε παντόφλες γιατί ακυρώνεται όλη η διαδικασία.

Χρόνια πολλά με πραγματικά δωρεάν eon tv για όλους !!!

Επεξ/σία από makis269

Στις 25/12/2023 στις 3:09 ΠΜ, infin1tyGR είπε

Η φόρμα επικοινωνίας είναι πιο άχρηστη κι απ' το Pause/Break στο πληκτρολόγιο.

Με πήραν μετά από 15 μέρες (δεν είμαι πελάτης) εξήγησα για ποιο λόγο συμπλήρωσα τη φόρμα και μου εξήγησαν με τη σειρά τους πως είναι μόνο για πελάτες η χριστουγεννιάτικη προσφορά.

Χαμένος χρόνος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...