D.O.G.O Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 στο γουατς απ απλικατσιον δεν βλεπω πουθενα για κοσμοτε τιβι σε 2 νουμερα οπου εχω κανει τοπ απ μετα τη 15/11. στο ενα νουμερο εχω υπολοιπο 20 ευρω. μονο τα απεριοριστα γκιγκα πηρα ¯\_(ツ)_/¯ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Οσοι δεν το εχετε ενεργοποιησει, μην βιαζεστε 22/1 ξεκινα η νεα σειρα του Τσαφουλια. Οποτε αν το βαλεις προς το τελος θα προλαβεις 2-3 επισοδεια, εκτος και αν τα βαλει ολα μαζι (δυσκολο). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Spoiler Στις 15/12/2023 στις 11:26 ΠΜ, Engimek είπε Από εφαρμογή cosmote σε android όταν πατάω Xmas offers πάντα εμφανίζεται ένα σφάλμα "Something was wrong [sic] ! Try again in a while". Πατώντας οκ εμφανίζονται οι τρεις από τις τέσσερις προσφορές, δηλαδή λείπει η αυτή της tv. Από χθες μέχρι τώρα βγαίνει το ίδιο μήνυμα. Ήδη συνδρομητής σταθερής με cosmote tv entry pack, δοκίμασα όλα όσα λέτε. Επανεκκίνηση, clear cache και data, επανεγκατάσταση. Και logαρισμενος με email. Το παράξενο είναι ότι το καλοκαίρι που είχε παίξει παρόμοιο promotion η Cote είχε στείλει απλώς ενημερωτικό μήνυμα "σας ξεκλειδώσαμε το cinema pack για ένα μήνα" και τα κανάλια ήταν άμεσα διαθέσιμα. Γιατί τώρα κάνουν κωλοτουμπες βάζοντας σε να εγκαθιστάς το cosmote app (που δεν δουλεύει σε όλους σωστά) τι να πω... Σε συνέχεια του παραπάνω - τελικά ήρθε μήνυμα από την Cote στο κινητό ότι η τάδε προσφορά ενεργοποιήθηκε αυτόματα στη συνδρομή σας και ξεκλειδώθηκαν τα cinema κανάλια χωρίς να κάνω τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Γιατι δεν εχω cosmote tv στα δωρα μου; Εχω τα υπολοιπα. PyAzy GB κτλ… Στις 15/12/2023 στις 7:32 ΠΜ, JohnTss είπε Μόνο με whatsup και Frog δεν δίνει δώρο TV. Δοκίμασα τα πάντα (Σύνδεση με email, επανεγκατάσταση εφαρμογής) Συμβολαιο συνδεση με χαμηλο παγιο εχω, πηρα απο τα 3 το… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Στις 12/12/2023 στις 10:25 ΠΜ, panos- είπε Και φέτος δώρα μέσω του Cosmote App: - Δωρεάν Cosmote tv entertainment pack. Ενεργοποίηση μέχρι 2/1. Για συνδρομητές Cosmote μέσω του App. Για τους μη συνδρομητές, στέλνετε μήνυμα στην φόρμα όπως λέει εδώ Επειδη εχω μπει 3-4 φορες στο θεμα, εχω φαει συνολικα κανενα 15λεπτο και ακομα δεν εχω καταλαβει και δεν θυμαμαι αν ειχα καταλαβει προ εβδομαδας και απλα το ξεχασα, δεν θα φαω ομως ξανα χρονο να ξαναδιαβασω ολες τις σελιδες μπας και το βρω καπου, αν θες βαλε στο αρχικο σχολιο: 1. τι ακριβως εννοεις με το "συνδρομητες"; Πελατες σταθερης; Πελατες κινητου με παγιο (συμβολαιο δλδ) ; Καρτοκινητο; Τα 2 πρωτα; Ολα; 2. Καποιος που εχει καρτοκινητο κοσμοτε WU ή cosmokarta μπορει να εχει το δωρο της tv ή θεωρειται "μη συνδρομητης" ασχετα που εχει το app της κοσμοτε και το λειτουργει εδω και χρονια; Προσπαθω να βρω τα δωρα σε φιλο που εχει cosmokarta και δεν βλεπω τιποτα στο app! Εχει κανει ανανεωση μετα τις 15-11-23 που βλεπω σαν προϋπόθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosss567 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, matrixxx said: Επειδη εχω μπει 3-4 φορες στο θεμα, εχω φαει συνολικα κανενα 15λεπτο και ακομα δεν εχω καταλαβει και δεν θυμαμαι αν ειχα καταλαβει προ εβδομαδας και απλα το ξεχασα, δεν θα φαω ομως ξανα χρονο να ξαναδιαβασω ολες τις σελιδες μπας και το βρω καπου, αν θες βαλε στο αρχικο σχολιο: 1. τι ακριβως εννοεις με το "συνδρομητες"; Πελατες σταθερης; Πελατες κινητου με παγιο (συμβολαιο δλδ) ; Καρτοκινητο; Τα 2 πρωτα; Ολα; 2. Καποιος που εχει καρτοκινητο κοσμοτε WU ή cosmokarta μπορει να εχει το δωρο της tv ή θεωρειται "μη συνδρομητης" ασχετα που εχει το app της κοσμοτε και το λειτουργει εδω και χρονια; Προσπαθω να βρω τα δωρα σε φιλο που εχει cosmokarta και δεν βλεπω τιποτα στο app! Εχει κανει ανανεωση μετα τις 15-11-23 που βλεπω σαν προϋπόθεση. 2 Έχεις την τελευταία έκδοση της εφαρμογής ; Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2023 από panosss567 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, matrixxx είπε Επειδη εχω μπει 3-4 φορες στο θεμα, εχω φαει συνολικα κανενα 15λεπτο και ακομα δεν εχω καταλαβει και δεν θυμαμαι αν ειχα καταλαβει προ εβδομαδας και απλα το ξεχασα, δεν θα φαω ομως ξανα χρονο να ξαναδιαβασω ολες τις σελιδες μπας και το βρω καπου, αν θες βαλε στο αρχικο σχολιο: 1. τι ακριβως εννοεις με το "συνδρομητες"; Πελατες σταθερης; Πελατες κινητου με παγιο (συμβολαιο δλδ) ; Καρτοκινητο; Τα 2 πρωτα; Ολα; 2. Καποιος που εχει καρτοκινητο κοσμοτε WU ή cosmokarta μπορει να εχει το δωρο της tv ή θεωρειται "μη συνδρομητης" ασχετα που εχει το app της κοσμοτε και το λειτουργει εδω και χρονια; Προσπαθω να βρω τα δωρα σε φιλο που εχει cosmokarta και δεν βλεπω τιποτα στο app! Εχει κανει ανανεωση μετα τις 15-11-23 που βλεπω σαν προϋπόθεση. Όλοι όσοι έχουν τουλάχιστον μια σύνδεση COSMOTE στο ID τους. Δεν έχει προϋπόθεση τελευταίας ανανέωσης από όσο ξέρω. Μετράνε συμβόλαια, καρτοκινητά και σταθερά. ΥΓ1: δεν μπορούμε να κάνουμε επεξεργασία. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2023 από panos- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, matrixxx είπε . Καποιος που εχει καρτοκινητο κοσμοτε WU ή cosmokarta μπορει να εχει το δωρο της tv ή θεωρειται "μη συνδρομητης" ασχετα που εχει το app της κοσμοτε και το λειτουργει εδω και χρονια; Προσπαθω να βρω τα δωρα σε φιλο που εχει cosmokarta και δεν βλεπω τιποτα στο app! Εχει κανει ανανεωση μετα τις 15-11-23 που βλεπω σαν προϋπόθεση. Σε cosmotarta μου βγάζει την tv κανονικά και ανανέωση είχε γίνει πριν από 15-11. Το πιθανότερο όπως αναφέρθηκε ήδη, ειναι να μην εχει ενημερομενο το app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, panosss567 είπε 2 Έχεις την τελευταία έκδοση της εφαρμογής ; Εγω δεν εχω καμια εκδοση της, δεν ειμαι πελατης της. 8 ώρες πριν, mikegad είπε Σε cosmotarta μου βγάζει την tv κανονικά και ανανέωση είχε γίνει πριν από 15-11. Το πιθανότερο όπως αναφέρθηκε ήδη, ειναι να μην εχει ενημερομενο το app Οκ, θα του πω να κανει update αν δεν εχει κανει. Σας ευχαριστω και τους 2. 8 ώρες πριν, panos- είπε Μετράνε συμβόλαια, καρτοκινητά και σταθερά. ΥΓ1: δεν μπορούμε να κάνουμε επεξεργασία. Ωραια, προσθεσα αυτη τη φραση στο θεμα σου στο κομματι της tv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomar26 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Η προϋπόθεση είναι να έχεις cosmote ID συνδεδεμένο με email (όχι με αριθμό κινητού) και να συνδέεσαι στο cosmote app από αυτήν. Προσωπικά, μόνο με συνδέσεις frog, έχω ενεργοποιήσει την τηλεόραση, δεν έχω άλλη σχέση πελατειακή με cosmote. Πιθανοί λόγοι να μη βγάζει την προσφορά, να μη συνδέεσαι με cosmote ID, να μην έχεις ενημερωμένη εφαρμογή, να είσαι γκαντέμης. Το τρίτο μάλλον λύνεται με επικοινωνία με την υποστήριξη. Επειδή είχα μια υποψία και δεν επιβεβαιώθηκε, πρέπει να έχεις και κατιτίς στο όνομά σου. Έφτιαξα έναν άκυρο λογαριασμό στον Γερμανό με cosmote id, έστησα σε άλλο τηλέφωνο την εφαρμογή και δεν έβγαλε δώρα, μόνο το payzy και το box. Βέβαια υπάρχει και η εναλλακτική που αναφέρθηκε εδώ μέσα με τη συμπλήρωση της φόρμας για μη συνδρομητές, αλλά δεν είδα να αναφέρει κανείς ότι του ενεργοποίησαν έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, tomar26 είπε Η προϋπόθεση είναι να έχεις cosmote ID συνδεδεμένο με email (όχι με αριθμό κινητού) και να συνδέεσαι στο cosmote app από αυτήν. Εχει καρτοκινητο, με account κανονικα με email και ειναι συνδεδεμενος με username password κανονικα, οχι με κινητο που λες. Με το update θα μαθω τι εγινε και θα ενημερωσω να ξερετε και εσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Με 3 what's up στο όνομα μου και login στην εφαρμογή μεσω mail μου το έδωσε κανονικά το cosmote tv. Αντίθετα, στην εφαρμογή στο κινητό της μητέρας μου, η οποία έχει έναν αριθμό cosmokarta και ομοίως κανει login μέσω mail, δεν το εμφάνισε. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2023 από nk9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackpixie Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σε εμένα πάλι, μου εμφανίζει την προσφορά στο mycosmote στο laptop, αλλά με παραπέμπει για ενεργοποίηση στο mycosmote στο κινητό frog, όπου δεν εμφανίζεται... Και ήθελα να δω Γιάννη σε ένα τρίωρο... Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2023 από blackpixie Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, blackpixie είπε Σε εμένα πάλι, μου εμφανίζει την προσφορά στο mycosmote στο laptop, αλλά με παραπέμπει για ενεργοποίηση στο mycosmote στο κινητό frog, όπου δεν εμφανίζεται... Και ήθελα να δω Γιάννη σε ένα τρίωρο... Δυστυχώς Γιάννη όυτως ή άλλως δεν θα έβλεπες. Το entertainment pack δίνεται δωρεάν (σε όσους μπορούν να το πάρουν) δηλαδή κανάλια ελληνικής τηλεόρασης, cosmote cinema, series, και κάποια άλλα τύπου al jazeera. Όχι τα αθλητικά κανάλια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackpixie Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Ναι σωστά, μπερδεύτηκα με παλιά προσφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις