Doubt Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, golity είπε απάντηση από τη συμπλήρωση της φόρμας καμία! Θα μας θυμηθούν όταν λήξει η προσφορά και ψάχνουν πελάτες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis269 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 26 λεπτά πριν, Doubt είπε Θα μας θυμηθούν όταν λήξει η προσφορά και ψάχνουν πελάτες. μετά τους αποκλεισμούς από Ευρώπη ορισμένων, την διακοπή του πρωταθλήματος για δυο μήνες συν τις γιορτές θα ψάχνουν με το τουφέκι νέους συνδρομητές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ak156 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 41 λεπτά πριν, makis269 είπε μετά τους αποκλεισμούς από Ευρώπη ορισμένων, την διακοπή του πρωταθλήματος για δυο μήνες συν τις γιορτές θα ψάχνουν με το τουφέκι νέους συνδρομητές. Και όσοι ενεργοποιήσατε την δωρεάν για ΟΛΟΥΣ ΕΟΝ+ δείτε σήμερα δωρεάν μπάσκετ Euroleague και Ολυμπιακό στο Nova Prime (εχθές είχε Παναθηναικό) καθώς και Γερμανικό Ποδόσφαιρο. Οι άλλοι συνεχίστε να προσπαθείτε να ενεργοποιήσετε την ΚΟΣΜΟΤΕ (χωρίς Αθλητικά βέβαια !!)....πάντως σε όσους αναφέρονται στα δώρα της ΚΟΣΜΟΤΕ τους διαβεβαιώνω ότι εγώ χρησιμοποιώντας την απλή καρτοκινητή (ΟΧΙ καρτοσυμβόλαιο) σύνδεση της γυναίκας μου είδα και τις 4 προσφορές τη αμέσως. Καλές δωρεάν τηλεθεάσεις και στις 2 πλατφόρμες.😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, JohnTss είπε Μόνο με whatsup και Frog δεν δίνει δώρο TV. Δοκίμασα τα πάντα (Σύνδεση με email, επανεγκατάσταση εφαρμογής) Εμένα, που έχω μόνο τρία what's up, μου το έδωσε κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Από εφαρμογή cosmote σε android όταν πατάω Xmas offers πάντα εμφανίζεται ένα σφάλμα "Something was wrong [sic] ! Try again in a while". Πατώντας οκ εμφανίζονται οι τρεις από τις τέσσερις προσφορές, δηλαδή λείπει η αυτή της tv. Από χθες μέχρι τώρα βγαίνει το ίδιο μήνυμα. Ήδη συνδρομητής σταθερής με cosmote tv entry pack, δοκίμασα όλα όσα λέτε. Επανεκκίνηση, clear cache και data, επανεγκατάσταση. Και logαρισμενος με email. Το παράξενο είναι ότι το καλοκαίρι που είχε παίξει παρόμοιο promotion η Cote είχε στείλει απλώς ενημερωτικό μήνυμα "σας ξεκλειδώσαμε το cinema pack για ένα μήνα" και τα κανάλια ήταν άμεσα διαθέσιμα. Γιατί τώρα κάνουν κωλοτουμπες βάζοντας σε να εγκαθιστάς το cosmote app (που δεν δουλεύει σε όλους σωστά) τι να πω... Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2023 από Engimek 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ak156 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, Engimek είπε Από εφαρμογή cosmote σε android όταν πατάω Xmas offers πάντα εμφανίζεται ένα σφάλμα "Something was wrong [sic] ! Try again in a while". Πατώντας οκ εμφανίζονται οι τρεις από τις τέσσερις προσφορές, δηλαδή λείπει η αυτή της tv. Από χθες μέχρι τώρα βγαίνει το ίδιο μήνυμα. Ήδη συνδρομητής σταθερής με cosmote tv entry pack, δοκίμασα όλα όσα λέτε. Επανεκκίνηση, clear cache και data, επανεγκατάσταση. Και logαρισμενος με email. Το παράξενο είναι ότι το καλοκαίρι που είχε παίξει παρόμοιο promotion η Cote είχε στείλει απλώς ενημερωτικό μήνυμα "σας ξεκλειδώσαμε το cinema pack για ένα μήνα" και τα κανάλια ήταν άμεσα διαθέσιμα. Γιατί τώρα κάνουν κωλοτουμπες βάζοντας σε να εγκαθιστάς το cosmote app (που δεν δουλεύει σε όλους σωστά) τι να πω... Άνευ πλάκας τώρα. Δοκίμασες να δεις μήπως είναι ήδη ενεργοποιημένη η προσφορά? Παρεπιπτόντως στην ενεργοποίηση που έκανα στη 49άρα 4Κ UHD LG Smart TV, η ενεργοποίηση έγινε με σκανάρισμα του QR code γιατί με μέιλ και κωδικό μου έδινε λάθος🫠 παρόλο που ήταν σωστά ! Με το QR όλα ΟΚ🤩 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Ναι το τσεκαρα. Δεν εχει ενεργοποιηθεί. Αυτό που λες με το qr νομίζω αφορά το να κάνεις log in το cosmote tv σε νέα συσκευή, σωστά? Οποτε δεν εχει να κάνει κατι στη συγκεκριμενη περιπτωση (είμαι ήδη logged in σε smart tv, tv box και κινητό). Από περιεργεια τσέκαρα το my cosmote από browser οπου επίσης μπορώ να δω ότι έχω μόνο 3 προσφορές (και όχι προσφορά για τηλεόραση). Οπότε κάτι παίζει με το account μάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ak156 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Engimek είπε Ναι το τσεκαρα. Δεν εχει ενεργοποιηθεί. Αυτό που λες με το qr νομίζω αφορά το να κάνεις log in το cosmote tv σε νέα συσκευή, σωστά? Οποτε δεν εχει να κάνει κατι στη συγκεκριμενη περιπτωση (είμαι ήδη logged in σε smart tv, tv box και κινητό). Από περιεργεια τσέκαρα το my cosmote από browser οπου επίσης μπορώ να δω ότι έχω μόνο 3 προσφορές (και όχι προσφορά για τηλεόραση). Οπότε κάτι παίζει με το account μάλλον. Ναι το QR code χρειάσθηκε σε νέα ενεργοποίηση του απκ στην Σμαρτ TV....αφού είχε ήδη αποσταλεί από ΚΟΣΜΟΤΕ το μέιλ περί ενεργοποίησης της προσφοράς TV. Τι να πω...προσπάθησε με κάθε τρόπο που έχει αναφερθεί εδώ ή αλλού..έτσι για το γαμ@τ@. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Νομίζω δοκίμασα ό,τι αναφερεται. Τέλος παντων και να μην γινει δεν πειράζει. Μόνο τα cinema κανάλια θα έπαιρνα έξτρα ουσιαστικά. Να πω την αλήθεια η προσφορά που κάνουν στο box μου αρέσει περισσότερο... 2 accounts × 6 = 12 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belial Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Έβαλα 13€ σε what’s up απεγκατέστησα το COSMOTE app και το εγκατέστησα ξανά, έκανα login με το COSMOTE id και είδα την επιλογή για ένα μήνα COSMOTE tv. Ενεργοποιήθηκε κανονικά σε Xiaomi tv box 1 gen. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ak156 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Belial είπε Έβαλα 13€ σε what’s up απεγκατέστησα το COSMOTE app και το εγκατέστησα ξανά, έκανα login με το COSMOTE id και είδα την επιλογή για ένα μήνα COSMOTE tv. Ενεργοποιήθηκε κανονικά σε Xiaomi tv box 1 gen. Ακριβώς το ίδιο έχω γράψει και εγώ. Η γυναίκα μου έτυχε να έχει κάνει ανανέωση στο καρτοκινητό της την προηγούμενη ακριβώς ημέρα με 13 ευρώ. Εμφανίσθηκαν αμέσως και οι 4 δωρεάν παροχές Χριστουγέννων. Συμπερασματικά/συγκεντρωτικά όσοι έχετε πρόβλημα με ΚΟΣΜΟΤΕ TV (δωρεάν): - έχετε κάνει κάποια πρόσφατη ανανέωση (μηνός)? ίσως το να έχετε χρηματικό υπόλοιπο (παλιό) να μην φθάνει (κάτι τέτοιο ισχύει σε ορισμένες παροχές του CU) - έχετε απεγκαταστήσει και κάνει καινούργια εγκατάσταση του apk στο τηλέφωνός σας? - μπαίνετε στην καινούργια εγκατάσταση του απκ με id το email & κωδικό email? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dnikolidakis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Στους όρους για τα δώρα πάντως περιορισμός για ανανέωση υπάρχει μόνο για τα data, από 15/11 και μετά. Επίσης τα δωρεάν data εμφανίζονται παντού σε όλα τα apps και σου εξηγούν το περιορισμό. Το ΤV γιατί πρέπει να κάνουμε βουντού για να εμφανιστεί μόνο τα σαινια της cote το ξέρουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dnikolidakis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Επανέρχομαι στο θέμα. Ανανέωση σήμερα 13€ σε what's up. Ενεργοποίηση data. Άφαντο το TV. Απεγκατασταση του app. Επανεκκίνηση τηλ εγκατάσταση εκ νέου του app login me mail kai password και.... Μάντεψε πουθενά το Tv μόνο τα δύο δώρα φαίνονται. Άρα η το δίνει επιλεκτικά σε κάποιους για να μη μπουκωσει η όποιοι το πήραν έχουν και κάτι άλλο από cote και δεν το υπολογίζουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anton1974 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Dnikolidakis είπε Επανέρχομαι στο θέμα. Ανανέωση σήμερα 13€ σε what's up. Ενεργοποίηση data. Άφαντο το TV. Απεγκατασταση του app. Επανεκκίνηση τηλ εγκατάσταση εκ νέου του app login me mail kai password και.... Μάντεψε πουθενά το Tv μόνο τα δύο δώρα φαίνονται. Άρα η το δίνει επιλεκτικά σε κάποιους για να μη μπουκωσει η όποιοι το πήραν έχουν και κάτι άλλο από cote και δεν το υπολογίζουν. Ακριβώς την ίδια διαδικασία εκάνα και εγώ. Συμπερασματικά εντελώς λάθος λογική, το κάνουν για λόγους marketing & customer experience για να προμοτάρουν την πλατφόρμα, με αποτέλεσμα όμως αντίθετο για μία μεγάλη μερίδα κόσμου(συνδρομητών), με λίγα λόγια εμπορικό τμήμα για τα πανηγύρια. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2023 από Anton1974 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dukas77 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Στις 15/12/2023 στις 9:11 ΠΜ, makis269 είπε μετά τους αποκλεισμούς από Ευρώπη ορισμένων, την διακοπή του πρωταθλήματος για δυο μήνες συν τις γιορτές θα ψάχνουν με το τουφέκι νέους συνδρομητές. δεν θα διακοπει το πρωταθλημα,για 2 μηνες δεν θα πηγαινει κοσμος στα γηπεδα οποτε καλο τους κανει!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις