history Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 57 λεπτά πριν, ak156 είπε Μπορείς να το ενεργοποιήσεις μέσω άλλου, αλλά θα σου δώσει ο άλλος και το μειλ του και του κωδικούς του? Μόνο εάν είναι συγγενής σου. Έβαλες την δωρεάν ΕΟΝ+ που έχει πολλά +ΑΘΛΗΤΙΚΑ (είναι ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ)....η Κοσμοτε δεν έχει αθλητικά. Έβαλα της Eon tv... 1
mourtias Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 22 ώρες πριν, mistiri0 είπε Λοιπόν επειδή και εμένα δεν μου το εμφάνιζε και κάλεσα την υποστήριξη της Cosmote που έχω συμβόλαιο για να μιλήσω, έκανα το εξής και μετά εμφανίστηκε η προσφορά. Θα πρέπει να υπάρχει δηλωμένο ως id εισόδου ένα email και όχι μόνο ο αριθμός. (κάποιοι μπαίνουν με αριθμό και κωδικό που τους έρχεται σε μήνυμα ως είσοδο στο APP), οπότε με καθοδήγησε στην εξυπηρέτηση και αφού προστέθηκε ένα email και κωδικός, έκανα αμέσως μετά refresh και είσοδο ξανά στην εφαρμογή αυτή την φορά με το email και τον κωδικό μου και όχι με αριθμό κινητού, και μου εμφάνισε αμέσως μετά τα 4 δώρα. Φυσικά θα πρέπει να είσαι συνδρομητής Cosmote με σταθερό, σύνδεση ή καρτοκινητό και να μην έχεις ήδη στα στοιχεία σου Cosmote Tv. πες μας τι έκανες;
ak156 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 25 λεπτά πριν, mourtias είπε πες μας τι έκανες; μα δεν το λέει καθαρά??? Στην εφαρμογή να έχεις ως id δηλωμένο το mail σου. Να μπαίνεις με αυτό και ΟΧΙ με τον αριθμό σου. Το δοκίμασες αυτό?
pcos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 μου ειναι αχρηστα ολα πριν 10 χρονια θα ηταν θυσαυρος 2 1
Dnikolidakis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Παιδιά ενεργοποιεισε κάποιος το TV έχοντας μόνο καρτοκινητό; Μόλις μου είπαν στο chat του app ότι έχοντας μόνο what's up σύνδεση δεν δικαιούμαι το δώρο της TV αλλά τα υπόλοιπα τρία.
mourtias Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 32 λεπτά πριν, ak156 είπε μα δεν το λέει καθαρά??? Στην εφαρμογή να έχεις ως id δηλωμένο το mail σου. Να μπαίνεις με αυτό και ΟΧΙ με τον αριθμό σου. Το δοκίμασες αυτό? οκ. το κατάφερα, ευχαριστώ
samsunglife Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Dnikolidakis είπε Παιδιά ενεργοποιεισε κάποιος το TV έχοντας μόνο καρτοκινητό; Μόλις μου είπαν στο chat του app ότι έχοντας μόνο what's up σύνδεση δεν δικαιούμαι το δώρο της TV αλλά τα υπόλοιπα τρία. Εγώ! Εχω 2 what's up καρτοκινητά και μου το βγάζει κανονικά στην εφαρμογή της cosmote
Dnikolidakis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Ευχαριστώ για την απάντηση. Να φανταστώ ότι δεν έχεις ούτε σταθερή τηλεφωνία από cote. Το ένα κοριτσάκι μου είπε να απεκαταστησω το app, επανεκκίνηση και ξανά εγκατάσταση και το δεύτερο ότι μόνο με καρτοκινητη σύνδεση δεν δικαιούμαι το TV.
infin1tyGR Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 11 hours ago, ak156 said: - Απεγκατέστησε από το κινητό σου και κάνε νέα εγκατάσταση του απκ ΚΟΣΜΟΤΕ - Βεβαιώσου ότι για την είσοδο εκεί έχεις δηλωμένο και το email (email ως id) Τα δοκίμασα και αυτά αλλά δεν... Έχω στείλει και στη φόρμα επικοινωνίας τους από προχθές. Δεν πειράζει, το πολύ πολύ θα μείνουμε με το free EON TV 11 hours ago, ak156 said: ******Και κάτι τελείως άσχετο με το θέμα αυτό : να υποθέσω ότι έχεις και οπτική Ιναλαν? Κοντά έπεσες, HCN έχω.
ak156 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Τα δοκίμασα και αυτά αλλά δεν... Έχω στείλει και στη φόρμα επικοινωνίας τους από προχθές. Δεν πειράζει, το πολύ πολύ θα μείνουμε με το free EON TV Κοντά έπεσες, HCN έχω. Δίκιο έχεις...σε πέτυχα στο νήμα Inalan εκεί όμως...δεν πρόσεξα ότι έχεις HCN😉 Δηλαδή μπαίνεις στο apk της ΚΟΣΜΟ με είσοδο μέιλ και τον κωδικό του και δεν σου δείχνει όλες τις προσφορές? (όχι με τον αριθμό σου !!)...εάν είναι έτσι πάω πάσο. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2023 από ak156
infin1tyGR Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 6 minutes ago, ak156 said: Δηλαδή μπαίνεις στο apk της ΚΟΣΜΟ με είσοδο μέιλ και τον κωδικό του και δεν σου δείχνει όλες τις προσφορές? (όχι με τον αριθμό σου !!)...εάν είναι έτσι πάω πάσο. Ναι, ακριβώς 😕 1
Euromaster Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 αρα δεν δινει τα αθλητικα καναλια εεε?
ak156 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Euromaster είπε αρα δεν δινει τα αθλητικα καναλια εεε? Για αθλητικά κανάλια τώρα ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ μόνο στην ΕΟΝ+ (έως 10/1). Μπες τώρα και δες μπάσκετ Euroleague Βιλερμπάν Παναθηναικός (2ο ημίχρονο). Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2023 από ak156
golity Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, Dnikolidakis είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Να φανταστώ ότι δεν έχεις ούτε σταθερή τηλεφωνία από cote. Το ένα κοριτσάκι μου είπε να απεκαταστησω το app, επανεκκίνηση και ξανά εγκατάσταση και το δεύτερο ότι μόνο με καρτοκινητη σύνδεση δεν δικαιούμαι το TV. Δεν έχει λογική, γιατί στις συχνές ερωτήσεις γράφει ότι μπορεί να το αποκτήσει και κάποιος που δεν είναι πελάτης της cosmote στέλνοντας μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας. Δε μπορούσαν να το κάνουν απλό όπως της nova; Εγώ πάντως παραιτήθηκα αφού δοκίμασα και με τηλ άλλης εταιρίας ατόμου που δεν είναι πελάτης και απάντηση από τη συμπλήρωση της φόρμας καμία!
JohnTss Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Μόνο με whatsup και Frog δεν δίνει δώρο TV. Δοκίμασα τα πάντα (Σύνδεση με email, επανεγκατάσταση εφαρμογής)
Προτεινόμενες αναρτήσεις