Προς το περιεχόμενο

Χριστουγεννιάτικα δώρα Cosmote (απεριόριστα δεδομένα για 15 ημερες, πόντοι box) [TEΛΟΣ]

panos-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, astavlas είπε

Ναι έχει android η Sony

Μαλλον θα τη διαγράψω και θα την ξανακατεβασω

ναι αυτό κάνε. Εάν όμως έχεις οποιοδήποτε θέμα με την εφαρμογή της μπορείς να δοκιμάσεις μέσω Browser, αρκεί στις ρυθμίσεις να επίλέξεις "για Υπολογιστή" ή αλλιως "Desktop site" όπως λέω εδώ😉 https://myphone.gr/forum/topic/73324/?do=findComment&comment=7228116

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

59 λεπτά πριν, golity είπε

Ισχύει και για what’s up η προσφορά για το Cosmote TV; Γιατί μου εμφανίζει όλες τις άλλες εκτός της προσφοράς για Cosmote TV.

Και σε μένα το ίδιο δεν εμφανίζεται

3 ώρες πριν, mistiri0 είπε

Λοιπόν επειδή και εμένα δεν μου το εμφάνιζε και κάλεσα την υποστήριξη της Cosmote που έχω συμβόλαιο για να μιλήσω, έκανα το εξής και μετά εμφανίστηκε η προσφορά. Θα πρέπει να υπάρχει δηλωμένο ως id εισόδου ένα email και όχι μόνο ο αριθμός. (κάποιοι μπαίνουν με αριθμό και κωδικό που τους έρχεται σε μήνυμα ως είσοδο στο APP), οπότε με καθοδήγησε στην εξυπηρέτηση και αφού προστέθηκε ένα email και κωδικός, έκανα αμέσως μετά refresh και είσοδο ξανά στην εφαρμογή αυτή την φορά με το email και τον κωδικό μου και όχι με αριθμό κινητού, και μου εμφάνισε αμέσως μετά τα 4 δώρα. Φυσικά θα πρέπει να είσαι συνδρομητής Cosmote με σταθερό, σύνδεση ή καρτοκινητό και να μην έχεις ήδη στα στοιχεία σου Cosmote Tv.

Εγώ ακολούθησα την διαδικασία που έγραψες, γιατί δεν εμφανίζει της απεριόριστες κλήσεις. Έκανα log out, log in και πάλι τίποτα δεν εμφανίζεται στο app.

2 ώρες πριν, BlackRose56 είπε

Εγώ ακολούθησα την διαδικασία που έγραψες, γιατί δεν εμφανίζει της απεριόριστες κλήσεις. Έκανα log out, log in και πάλι τίποτα δεν εμφανίζεται στο app.

Μπορείς να μπεις στο MyCosmote λογαριασμό σου με το username και password όπως και στο App μέσα από browser και να ενεργοποιήσεις τα δώρα και από εκεί που είμαι σίγουρος ότι θα σου τα εμφανίζει όλα. Εμένα μου τα εμφανίζει και μέσα από τον browser του pc μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 minutes ago, mistiri0 said:

Μπορείς να μπεις στο MyCosmote λογαριασμό σου με το username και password όπως και στο App μέσα από browser και να ενεργοποιήσεις τα δώρα και από εκεί που είμαι σίγουρος ότι θα σου τα εμφανίζει όλα. Εμένα μου τα εμφανίζει και μέσα από τον browser του pc μου.

Στο site λέει να μπεις από το app στο κινητό να το ενεργοποιήσεις, και εκεί δεν φαίνεται το Cosmote TV...

image.png.f2f285f38b0425f6af3d155546b54458.png

Επεξ/σία από infin1tyGR

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, infin1tyGR είπε

Εμένα φαίνεται στις συνδέσεις ακόμα η περσινή δωρεάν προσφορά Cosmote TV και δεν μου εμφανίζει το φετινό δώρο 😕

- Απεγκατέστησε από το κινητό σου και κάνε νέα εγκατάσταση του απκ ΚΟΣΜΟΤΕ

- Βεβαιώσου ότι για την είσοδο εκεί έχεις δηλωμένο και το email (email ως id)

******Και κάτι τελείως άσχετο με το θέμα αυτό : να υποθέσω ότι έχεις και οπτική Ιναλαν?

Επεξ/σία από ak156

11 ώρες πριν, BlackRose56 είπε

Το πρόγραμμα σταθερής σου μήπως έχει απεριόριστα κινητά; 

• Like 1

8 ώρες πριν, infin1tyGR είπε

Στο site λέει να μπεις από το app στο κινητό να το ενεργοποιήσεις, και εκεί δεν φαίνεται το Cosmote TV...

image.png.f2f285f38b0425f6af3d155546b54458.png

Την τηλεόραση. Τα υπόλοιπα δώρα μπορείς να τα ενεργοποιήσεις και από browser ενός pc.

34 λεπτά πριν, panos- είπε

Το πρόγραμμα σταθερής σου μήπως έχει απεριόριστα κινητά; 

Για σταθερά είναι? Ούτε που το πρόσεξα αυτό. Είμαι για σκότωμα. Thanks!

Ερωτήσεις: Για κάποιον που δεν έχει cosmote ποιος είναι ο τρόπος που μπορεί να το ενεργοποιήσει;

Π.χ. να ζητήσει από κάποιον που έχει cosmote να το κάνει και να του δώσει τους κωδικούς; 

Να αγοράσει μία νέα κάρτα και να τη χρησιμοποιήσει σε δεύτερο κινητό;

5 ώρες πριν, history είπε

Ερωτήσεις: Για κάποιον που δεν έχει cosmote ποιος είναι ο τρόπος που μπορεί να το ενεργοποιήσει;

Π.χ. να ζητήσει από κάποιον που έχει cosmote να το κάνει και να του δώσει τους κωδικούς; 

Να αγοράσει μία νέα κάρτα και να τη χρησιμοποιήσει σε δεύτερο κινητό;

Μπορείς να το ενεργοποιήσεις μέσω άλλου, αλλά θα σου δώσει ο άλλος και το μειλ του και του κωδικούς του? Μόνο εάν είναι συγγενής σου. Έβαλες την δωρεάν ΕΟΝ+ που έχει πολλά +ΑΘΛΗΤΙΚΑ (είναι ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ)....η Κοσμοτε δεν έχει αθλητικά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...