Προς το περιεχόμενο

Χριστουγεννιάτικα δώρα Cosmote (απεριόριστα δεδομένα για 15 ημερες, πόντοι box) [TEΛΟΣ]

panos-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Αν το παραπάνω ήταν αληθινό, θα είχες προσπεράσει την συγκεκριμένη προσφορά και δεν θα επέμενες. 

Βλέπεις να επιμένω? 

Απλά το ανέφερα μήπως συμβαίνει και σε άλλους να ξέρουν τι διαδικασία θέλει. 

Τώρα εσένα τι σε ξύνει που θίξαμε την cosmote TV δεν ξέρω. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, alexx_bauer είπε

σορρυ, έπρεπε να να αναφέρω πως δεν ειμαι χρήστης cosmote

Όποτε δουν το μήνυμά σου τότε. Τσέκαρε και τα spam. Στους συνδρομητές έγινε άμεσα. 

3 ώρες πριν, panos- είπε

Από που προκύπτει αυτό;

Φαινεται πως δεν ισχυει για οσους εχουν ηδη Cosmote TV. Σε εμενα π.χ. που εχω ηδη cinema pack δεν το εμφανιζει, σε φιλο με full pack επισης.

• Like 1

On 12/12/2023 at 11:18, eko13 said:

μονο για αυτο αξιζει 🤣 

Δεν εχουν τον θεο τους... Entertainment Pack: 17,9€/μήνα 🤣

30 εχει νομιζω κανονικά, απλα ειναι σε προσφορα χριστουγέννων 😅

Δύο what's up ενεργά, χωρίς φραγή, δεν φαίνεται το cosmote tv στο xmas offer. Κατέβασμα και για τα δύο cosmote app και δημιουργία id. Και πάλι η προσφορά άφαντη. Προσπάθεια για είσοδο στο cosmote tv me ta id κατευθείαν άκυρο και αυτό. Καμιά ιδέα;

4 ώρες πριν, Giama είπε

Φαινεται πως δεν ισχυει για οσους εχουν ηδη Cosmote TV. Σε εμενα π.χ. που εχω ηδη cinema pack δεν το εμφανιζει, σε φιλο με full pack επισης.

Ουτε σε εμενα που  ειμαι συνδρομητης στο entry pack 2 χρονια δεν μου εμφανιζει την αναβαθμιση σε entertainment. 

Σκασιλα μας δηλαδη μιας και καιγόμαστε με eon+ τώρα.

Απλα το αναφέρω πληροφοριακα.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν επειδή και εμένα δεν μου το εμφάνιζε και κάλεσα την υποστήριξη της Cosmote που έχω συμβόλαιο για να μιλήσω, έκανα το εξής και μετά εμφανίστηκε η προσφορά. Θα πρέπει να υπάρχει δηλωμένο ως id εισόδου ένα email και όχι μόνο ο αριθμός. (κάποιοι μπαίνουν με αριθμό και κωδικό που τους έρχεται σε μήνυμα ως είσοδο στο APP), οπότε με καθοδήγησε στην εξυπηρέτηση και αφού προστέθηκε ένα email και κωδικός, έκανα αμέσως μετά refresh και είσοδο ξανά στην εφαρμογή αυτή την φορά με το email και τον κωδικό μου και όχι με αριθμό κινητού, και μου εμφάνισε αμέσως μετά τα 4 δώρα. Φυσικά θα πρέπει να είσαι συνδρομητής Cosmote με σταθερό, σύνδεση ή καρτοκινητό και να μην έχεις ήδη στα στοιχεία σου Cosmote Tv.

Επεξ/σία από mistiri0
  • Like 1
  • Thanks 1

12 minutes ago, mistiri0 said:

Φυσικά θα πρέπει να είσαι συνδρομητής Cosmote με σταθερό, σύνδεση ή καρτοκινητό και να μην έχεις ήδη στα στοιχεία σου Cosmote Tv.

Εμένα φαίνεται στις συνδέσεις ακόμα η περσινή δωρεάν προσφορά Cosmote TV και δεν μου εμφανίζει το φετινό δώρο 😕

2 λεπτά πριν, astavlas είπε

Εμένα, όταν πάω να συνδεθώ εμφανίζει μηνυμα ότι η υπηρεσία Cosmote Id προσωρινά δεν είναι διαθέσιμη…

Άλλαξε browser και ξαναδοκίμασε...π.χ. Firefox, Chrome......ή κάνε refresh......ή σβήσε το ιστορικό των τελευταίων 1-2 ημερών. Το πρώτο που σου λέω είναι το πιο απλό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, astavlas είπε

Το έχω βάλει σε μια Sony smart tv

Μόλις μπαίνω στην εφαρμογή, κατευθείαν βγάζει το μνμ και δεν μπορώ να πάω σε άλλο πεδίο…

Προφανώς σου βγάζει αυτό το μήνυμα (βέβαια αυτό είναι από άλλη συσκευή) https://myphone.gr/forum/topic/73324/?do=findComment&comment=7227948

Μήπως μπορείς να διαγράψεις και επανεγκαταστήσεις την εφαρμογή στην smart TV? σε 2 σμαρτ LG TVs κανένα θέμα

Έχεις Android στην SONY???

Επεξ/σία από ak156

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...