alexx_bauer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 εστειλα και γω ως μή συνδρομητής την φόρμα, αντε να δουμε
giorgosmg Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ενεργοποίησα το cosmote TV Θα δούμε κανα ντοκιμαντέρ και μικιμαου με τα μικρά Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2023 από giorgosmg 1
Doubt Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Αντί για φόρμα βλέπω αυτό Αναφορά σε κείμενο Πάτησε εδώ για να μεταφερθείς στην ενότητα Εξυπηρέτησης το λινκ στο "εδώ" δεν λειτουργεί. Μπούκωσε μάλλον το σύστημα.
smpt Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 εβαλα να κατεβασω το cosmote TV για android και μου λεει οτι δεν ειναι συμβατη με καμια συσκευη. (Αυτή η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη για καμία από τις συσκευές σας.) μου φαίνεται περίεργο γιατι εχω : sony android tv 7 (ok ειναι παλια) vestel android tv 9 samsung Α71 με android 12 samsung A52s με android 13 ξερει κανεις τι παιζει; μπορει να γινει "side load" και να παιξει στην sony?
sdikr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Doubt said: Αντί για φόρμα βλέπω αυτό το λινκ στο "εδώ" δεν λειτουργεί. Μπούκωσε μάλλον το σύστημα. Δοκίμασε άλλον browser Firefox με ublock, noscript δεν ανοίγει, edge ανοίγει 7 hours ago, papaleole said: Μπά ακόμη δεν βλέπω τίποτα σε μένα... Μήπως έχεις cosmote tv; Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2023 από sdikr
papaleole Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, sdikr είπε Δοκίμασε άλλον browser Firefox με ublock, noscript δεν ανοίγει, edge ανοίγει Μήπως έχεις cosmote tv; Όχι. Το εχω κόψει πάνω από 6-8 μήνες. Αλλά η αλήθεια είναι ότι μου είναι εντελώς αδιάφορο. Σκουπίδια είχε και σκουπίδια θα έχει. 1
panos- Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 44 λεπτά πριν, smpt είπε εβαλα να κατεβασω το cosmote TV για android και μου λεει οτι δεν ειναι συμβατη με καμια συσκευη. (Αυτή η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη για καμία από τις συσκευές σας.) μου φαίνεται περίεργο γιατι εχω : sony android tv 7 (ok ειναι παλια) vestel android tv 9 samsung Α71 με android 12 samsung A52s με android 13 ξερει κανεις τι παιζει; μπορει να γινει "side load" και να παιξει στην sony? Για την Vestel δες εδώ. Είναι άλλη έκδοση της εφαρμογής. Παίζει μόνο σε android tv 8+ Για τα κινητά δες εδώ. 1
infin1tyGR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, panos- said: Για την Vestel δες εδώ. Είναι άλλη έκδοση της εφαρμογής. Παίζει μόνο σε android tv 8+ Για τα κινητά δες εδώ. Αν δεν σβήσεις το "&gl=US" από το τέλος των link, γράφει This app is available for some of your devices αλλά δεν σε αφήνει να το εγκαταστήσεις. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2023 από infin1tyGR 1 1
makis269 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 το κοσμοτε τιβι τελικά δεν είναι για όλους .
Lewnidas1995 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Εμένα πάντως στην εφαρμογή δεν μου εμφανίζει κανένα δώρο ακόμη
andreas1gr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, papaleole είπε Αλλά η αλήθεια είναι ότι μου είναι εντελώς αδιάφορο. Σκουπίδια είχε και σκουπίδια θα έχει. Αν το παραπάνω ήταν αληθινό, θα είχες προσπεράσει την συγκεκριμένη προσφορά και δεν θα επέμενες. 3
ak156 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, smpt είπε εβαλα να κατεβασω το cosmote TV για android και μου λεει οτι δεν ειναι συμβατη με καμια συσκευη. (Αυτή η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη για καμία από τις συσκευές σας.) μου φαίνεται περίεργο γιατι εχω : sony android tv 7 (ok ειναι παλια) vestel android tv 9 samsung Α71 με android 12 samsung A52s με android 13 ξερει κανεις τι παιζει; μπορει να γινει "side load" και να παιξει στην sony? Δεν ξέρω εάν σε κάποια Android συσκευή σου μπορείς να κάνεις αυτό που λέω εδώ: https://myphone.gr/forum/topic/73324/?do=findComment&comment=7228116 Σε πολλές συσκευές βλέπει "ρουτ" και αρνείται να παίξει. Εάν τυχόν είχες ως root Magisk θα ήταν ένα "piece of cake" όπως έκανα εγώ σε TVbox https://myphone.gr/forum/topic/73324/?do=findComment&comment=7227978
alexx_bauer Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, andreas1gr είπε Αν το παραπάνω ήταν αληθινό, θα είχες προσπεράσει την συγκεκριμένη προσφορά και δεν θα επέμενες. Μην το λες, για τη φάση το κάνουμε να χαζεύουμε τπτ τις γιορτές , υπάρχουν καλύτεροι και πιο οικονομικοί τρόποι για ταινίες και σειρές Εμένα ακόμη να μου στείλουν στοιχεία πρόσβασης από χτες
tomar26 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 26 λεπτά πριν, alexx_bauer είπε Εμένα ακόμη να μου στείλουν στοιχεία πρόσβασης από χτες Δεν στέλνουν κανένα στοιχείο πρόσβασης. Μπαίνεις με τα credentials του cosmote id σου. Σου στέλνει ένα email (επιβεβαίωση παραγγελίας) για να καταλάβεις ότι ενεργοποιήθηκε και θα το δεις και στο cosmote app σαν υπηρεσία.
alexx_bauer Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, tomar26 είπε Δεν στέλνουν κανένα στοιχείο πρόσβασης. Μπαίνεις με τα credentials του cosmote id σου. Σου στέλνει ένα email (επιβεβαίωση παραγγελίας) για να καταλάβεις ότι ενεργοποιήθηκε και θα το δεις και στο cosmote app σαν υπηρεσία. σορρυ, έπρεπε να να αναφέρω πως δεν ειμαι χρήστης cosmote
Προτεινόμενες αναρτήσεις