papaleole Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, eduardo είπε Το πρόσθεσαν. Μπά ακόμη δεν βλέπω τίποτα σε μένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_plo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Παραθέτω τους όρους της ενέργειας "Χριστούγεννα με 2% payzy cashback": https://support.payzy.gr/hc/el-gr/articles/19804782451601-%CE%A7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF[%E2%80%A6]%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-2-payzy-cashback Τι ξεχώρισα: Spoiler 2. Η διάρκεια της Προωθητικής Ενέργειας καθορίζεται από 12/12/2023, ώρα 00:00:01 έως και 02/01/2024, ώρα 23:59:59. 7. Η Προωθητική Ενέργεια ισχύει ανεξαρτήτως ποσού ανά συναλλαγή με ανώτατο μηνιαίο όριο τα δεκαπέντε χιλιάδες (15.000) ευρώ. Οι συναλλαγές που εξαιρούνται αναφέρονται στην παράγραφο 4. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, tomar26 είπε Αυτή είναι κι η δική μου απορία. Στο app δεν λέει. Μεγάλη πατάτα. Ναι. Ισχύει για 30 ημέρες από την ενεργοποίηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomar26 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Αυτό είναι σαφές νομίζω. Δεν λέει μέχρι πότε μπορεί να ενεργοποιηθεί. Τέλος πάντων, μικρή σημασία έχει, μέχρι του Αϊ-Γαννιού το θέλουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavroulis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Για το cosmote tv, είναι 30 μέρες με τελευταία μέρα ενεργοποίησης 02/01/24. Το γράφει στους όρους αν προχωρήσουμε για την ενεργοποίηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx_bauer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Μόνο για χρήστες cosmote είναι ή για όλους σαν την προσφορά της ΕΟΝ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis269 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) εμένα μου βγάζει μονο το box και το πειζι δηλαδή μονο οτι πρέπει να πληρώσω τα τζάμπα δεν υπάρχουν ? μπράβο κοτέ σε έφαγε η νόβα ξανά. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2023 από makis269 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas Savvidis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Χρήστης μόνο frog καρτοκινητής, κατέβασα το cosmote app γιατί δεν το είχα, έκανα στα γρήγορα ένα cosmote id, και μου ενεργοποιήθηκε αμέσως η προσφορά, πολύ καλή είκονα, καλύτερη από την αντίστοιχη της νόβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, barman_ είπε Για το payzy χρειάζεται να κάνουμε κάτι? Οχι , ξεκινησε απο σημερα αυτοματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Game__Over Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, panos- said: Δωρεάν Cosmote tv entertainment pack. Ενεργοποίηση μέχρι 2/1 Thnx, το τσίμπησα. Υπόψιν αφορά συνδρομητές cosmote μόνο. Ένας μήνας έως 12 Ιανουαρίου. Μια χαρά! Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2023 από Game__Over 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Game__Over είπε Υπόψιν αφορά συνδρομητές cosmote μόνο Μη συνδρομητές μπορούν να στείλουν στη φόρμα μήνυμα και θα το λάβουν, τα εξηγεί εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_plo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Spoiler 4 minutes ago, Game__Over said: 9 hours ago, panos- said: Δωρεάν Cosmote tv entertainment pack. Ενεργοποίηση μέχρι 2/1 Thnx, το τσίμπησα. Υπόψιν αφορά συνδρομητές cosmote μόνο. Ένας μήνας έως 12 Ιανουαρίου. Μια χαρά! 9 hours ago, panos- said: Δωρεάν Cosmote tv entertainment pack. Ενεργοποίηση μέχρι 2/1 Thnx, το τσίμπησα. Υπόψιν αφορά συνδρομητές cosmote μόνο. Ένας μήνας έως 12 Ιανουαρίου. Μια χαρά! 9 hours ago, panos- said: Δωρεάν Cosmote tv entertainment pack. Ενεργοποίηση μέχρι 2/1 Thnx, το τσίμπησα. Υπόψιν αφορά συνδρομητές cosmote μόνο. Ένας μήνας έως 12 Ιανουαρίου. Μια χαρά! 9 hours ago, panos- said: Δωρεάν Cosmote tv entertainment pack. Ενεργοποίηση μέχρι 2/1 Thnx, το τσίμπησα. Υπόψιν αφορά συνδρομητές cosmote μόνο. Ένας μήνας έως 12 Ιανουαρίου. Μια χαρά! Τελικά το τσίμπησες @Game__Over; 🤣 Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2023 από dim_plo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Game__Over Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 1 minute ago, panos- said: Μη συνδρομητές μπορούν να στείλουν στη φόρμα μήνυμα και θα το λάβουν Α ναι? ακόμα καλύτερα για όλους. Εμένα πάντως μου ζήτησε το email και το pass η cosmote app. Είμαι ενεργός συνδρομητής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, tomar26 είπε Αυτό είναι σαφές νομίζω. Δεν λέει μέχρι πότε μπορεί να ενεργοποιηθεί. Τέλος πάντων, μικρή σημασία έχει, μέχρι του Αϊ-Γαννιού το θέλουμε. Μέχρι 2/1 και αυτό. τα πρόσθεσαν στο site Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2023 από panos- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Game__Over Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 5 minutes ago, dim_plo said: Τελικά το τσίμπησες @Game__Over; 🤣 Κανονικά φίλε μου παρότι με ταλαιπώρησε λίγο το submit reply. Αχαχαχα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις