Προς το περιεχόμενο

Χριστουγεννιάτικα δώρα Cosmote (απεριόριστα δεδομένα για 15 ημερες, πόντοι box) [TEΛΟΣ]

panos-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 minutes ago, Doubt said:

Με πήραν μετά από 15 μέρες (δεν είμαι πελάτης) εξήγησα για ποιο λόγο συμπλήρωσα τη φόρμα και μου εξήγησαν με τη σειρά τους πως είναι μόνο για πελάτες η χριστουγεννιάτικη προσφορά.

Τους είπες ότι γράφει κάτι διαφορετικό στη σελίδα τους; Γιατί όντως το έχουν δώσει και σε μη πελάτες. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να είναι τόσο ανοργάνωτοι και εν τέλει να είναι κορώνα-γράμματα αν θα το πάρει κάποιος, ακόμα και πελάτης τους...

Επεξ/σία από infin1tyGR
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τα ζώα μου αργά. Δεν καταλαβαίνω και ποιο το νόημα, θέλουν με το τυράκι νέους συνδρομητές ή απλά να δυσφημιστούν; Ας μην τους επιβραβεύσουμε κιόλας παίρνοντας συνδρομές. Σε σύγκριση δηλαδή με prime, netflix, apple tv, η διαφορά είναι χαώδης, μη μιλήσω για το κόστος και τις αναγκαστικά 12μηνες συνδρομές. Όποιοι ενδιαφέρονται για ποδόσφαιρα και τους καλύπτει το περιεχόμενη της μίας ή άλλης ελληνικής πλατφόρμας την έχουν βάλει ήδη. 

10 ώρες πριν, infin1tyGR είπε

Τους είπες ότι γράφει κάτι διαφορετικό στη σελίδα τους; Γιατί όντως το έχουν δώσει και σε μη πελάτες. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να είναι τόσο ανοργάνωτοι και εν τέλει να είναι κορώνα-γράμματα αν θα το πάρει κάποιος, ακόμα και πελάτης τους...

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες...έτσι έλεγαν. Τώρα γιατί δεν το τήρησαν (εάν δεν το τήρησαν φυσικά, δεν έχω προσωπική εμπειρία σε αυτό) τι να πω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε εναν απο τους 2 λογαριασμους μου, εμφανιστηκε σημερα το cosmote tv δωρο. έτσι ξαφνικα, μετα απο αιτημα στο chat, πριν 10 μερες(αν εχει καμια σχεση) Οποιος θελει μπορει να μπει να δει. 
αν δεν κανω λαθος, σημερα και η τελευταια μερα ενεργοποιησης.

Υποθετω οτι σημερα εληξε η παλια μου συνδρομη (ειμαι συνδρομητης) στο cosmote tv και ετσι προκρινομαι για προσφορα. Δεν στο δινουν αν εχεις ενεργη συνδρομη.

Στις 28/12/2023 στις 9:28 ΠΜ, tomar26 είπε

μη μιλήσω για το κόστος και τις αναγκαστικά 12μηνες συνδρομές.

Μηνιαία ειναι η συνδρομη. Υπαρχει και ημερησια για αθλητικα

Επεξ/σία από Vault13

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, laxanoulis είπε

Αν ενεργοποιήσω σήμερα το TV, για τον επόμενο μήνα θα έχω κανονικά, σωστά? 

Οχι. Πρεπει να ληξει η συνδρομη σου οχι να το απενεργοποιησεις. Θες αλλο account.

αλλα ΝΑΙ δεν χανεις μερες, τρεχει κανονικα με απενεργοποιηση. Στην ουσια απενεργοποιεις την αυτοματη ανανεωση.

Επεξ/σία από Vault13

58 λεπτά πριν, Vault13 είπε

Οχι. Πρεπει να ληξει η συνδρομη σου οχι να το απενεργοποιησεις. Θες αλλο account.

αλλα ΝΑΙ δεν χανεις μερες, τρεχει κανονικα με απενεργοποιηση. Στην ουσια απενεργοποιεις την αυτοματη ανανεωση.

Αυτό με το άλλο account δεν το κατάλαβα. Από την ημέρα που έβγαλαν τα δώρα, δεν το ενεργοποίησα. Και λέω να το ενεργοποιήσω σήμερα. 

Η μόνη διαδικασία που πρέπει να κάνω δηλαδή, μετά την ενεργοποίηση, είναι να ακυρώσω την αυτόματη ανανέωση?

Σωστά καταλαβαίνω?

• Like 1

Μια και είναι η τελευταία ημέρα ενεργοποιησης στην προσφορά της ΚΟΣΜΟΤΕ βάζω τα 2 λινκς που ίσως σας βοηθήσουν. Φυσικά δοκιμάζετε και ότι έχει αναφερθεί από άλλους σε αυτό το νήμα. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!

***Και ένα σχόλιο. Πόσο πιο απλή ήταν η ενεργοποίηση για την ΕΟΝ TV (και με αθλητικά). Εδώ νομίζω ότι έγινε κάποιο επικοινωνιακό λάθος από την ΚΟΣΜΟ, ειδικά επειδή υπήρχε η ταυτόχρονη σύγκριση.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους και με ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΕΙΣ

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/xmas-gifts.html

https://techmaniacs.gr/cosmote-tv-pos-na-pareis-ton-dorean-mina-choris-statheri-me-ena-aplo-arithmo-what-s-up/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το cosmote tv υποτίθεται ότι ήταν και για μη πελάτες cosmote, αρκεί να το ζητούσες συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας, αλλά τελικά παρόλο που την έστειλα δύο φορές δεν τo ενεργοποίησαν και έχω και καρτοκινητό cosmote. 

Επεξ/σία από blackpixie

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Χριστουγεννιάτικα δώρα Cosmote (απεριόριστα δεδομένα για 15 ημερες, πόντοι box) [TEΛΟΣ]
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...