Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! 

Μου ζητάνε στη νέα μου δουλειά "κωδικό ΔΟΥ". 

Ψάχνω συγκεκριμένα την ΔΟΥ Καλλιθέας στην οποία ανήκω. Στην φορολογική μου δεν βλέπω κάποιον κωδικό και στο ίντερνετ βρίσκω μόνο για "Α Καλλιθέας" και "Β Καλλιθέας" , που έχουν ενωθεί πλέον και υπάρχει μόνο η ΔΟΥ Καλλιθέας. 

Τηλέφωνα στην ΔΟΥ δε σηκώνουν.. Έστειλα και ένα email, μπας και.. 

Καμία ιδέα που μπορώ να βρω αυτόν τον κωδικό; 

Δημοσ.
1 hour ago, christos4 said:

Καμία ιδέα που μπορώ να βρω αυτόν τον κωδικό; 

Στο παρακάτω link έχει λίστα με όλες τις ΔΟΥ και τους κωδικούς:

https://agrogi.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=101:οικονομικές-εφορίες-δου&catid=23&Itemid=101

• Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, christos4 said:

Μου ζητάνε στη νέα μου δουλειά "κωδικό ΔΟΥ".

Αν δεν μπορούν οι ίδιοι να το βρουν ή ο λογιστής τους και βάζουν εσένα να ψάχνεις, βράστα χαράλαμπε...

• Thanks 1
Δημοσ.
40 minutes ago, Joshua21 said:

Στο παρακάτω link έχει λίστα με όλες τις ΔΟΥ και τους κωδικούς:

https://agrogi.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=101:οικονομικές-εφορίες-δου&catid=23&Itemid=101

Το είχα δει αυτό, αλλά εχει 2 για την Καλλιθέα (α Καλλιθέας και Β Καλλιθέας) 

Με πήραν τελικά τηλεφωνο, ως απάντηση στο email μου, και επιβεβαίωσαν ότι είναι 1130.

Δημοσ.
3 minutes ago, christos4 said:

Το είχα δει αυτό, αλλά εχει 2 για την Καλλιθέα (α Καλλιθέας και Β Καλλιθέας) 

Με πήραν τελικά τηλεφωνο, ως απάντηση στο email μου, και επιβεβαίωσαν ότι είναι 1130.

Ok, φαίνεται έχει καιρό να ενημερωθεί, δες το επόμενο αποτέλεσμα στην αναζήτηση που έκανα στο google:

image.png.b83a2a1c92aaa4bcfaf1e9343deb569c.png

• Like 1
Δημοσ.

περαν του οτι ειναι 1130 ειναι γελειο να στο ζητανε αφου το προγραμμα μισθοδοσιας τα βρισκει αυτοματα αυτα...υποθετω απλα πως ειναι πεδιο που εχει ξεμεινει απο καπου πολυ παλια δεν χρειαζεται να το ψαξεις εσυ

Δημοσ.
On 12/12/2023 at 17:31, panagiotis54 said:

περαν του οτι ειναι 1130 ειναι γελειο να στο ζητανε αφου το προγραμμα μισθοδοσιας τα βρισκει αυτοματα αυτα...υποθετω απλα πως ειναι πεδιο που εχει ξεμεινει απο καπου πολυ παλια δεν χρειαζεται να το ψαξεις εσυ

Δεν ξέρω τι προγράμματα χρησιμοποιούν, μιας και δεν είμαι λογιστής, αλλά κάτι πρέπει να παίχτηκε με τη συγχώνευση των δύο δου σε μια, γιατί μου είπαν ότι έβρισκαν 2 κωδικούς. 

Anyway, το πρόβλημα λύθηκε 😊

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...