Προς το περιεχόμενο

Q ιστορίες για αγρίους

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ως μόνιμα δυσαρεστημένος από το μπακάλικο που λεγόταν wind, είπα τώρα που άλλαξε ο μπακάλης και έγινε nova να δώσω μια ευκαιρία ακόμα. Αποφάσισα λοιπόν να πάρω ένα νουμεράκι Q γιατί χρειαζόμουνα έναν δεύτερο αριθμό. Πριν ένα μήνα έβαλα ένα πακέτο internet το οποίο έληγε 11/12. Επειδή ήμουν σπίτι με κλειστά data και συνδεδεμένος στο wifi είπα να αφήσω για αύριο την ανανέωση του πακέτου internet. Μόλις πάει 12 η ώρα η καλή μας q (wind ή nova) επειδή με νοιάζεται είπε να με χρεώσει 2€ (με κλειστά data πάντα) και να μου περάσει ένα πακέτο internet που ποτέ δεν ζήτησα γιατί έτσι. Τέλος πάντων μην τα πολυλογώ θα ακούσουν αύριο τηλεφωνικά τα σχολιανά τους και θα φάνε και μια καταγγελία στην EEET γιατί κι εγώ έτσι (μια και τους έχω άχτι από παλιά), αλλά πέρα από αυτό ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος να αποφύγω καμιά τέτοια τζιριτζάτζουλα στο μέλλον. Η cosmote είχε αυτόματο πακέτο όταν δεν έχεις internet αλλά α) σε χρέωνε μόνο αν είχες ανοιχτά data και πήγενες να κάνεις χρήση internet και β) είχε τρόπο να το απενεργοποιήσεις αυτό. Ένα ψαξιμό που έριξα στο χάλια site τους στις υπηρεσίες δεν βρήκα τίποτα. 

Screenshot 2023-12-12 002143.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Nova δυστυχώς είναι η μόνη που δεν παρέχει τη δυνατότητα να κόβεται το internet μόλις τελειώσουν τα data των πακέτων σου. Δεν μπορείς να έχεις καμία προστασία ουσιαστικά.

Επεξ/σία από pluss

θα συμφωνήσω με τον tounion, την μερα που είναι να λήξει το πακέτο μου έρχεται ειδοποίηση και κλείνω τα data. 1-2 φορές μόνο που ξέχασα να τα κλείσω μου καβατζωσε το 2ευρω  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...