andreaspA Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, filipprin είπε Ε καλα αφου ειναι τελεια και παυλα τι να πω εγω.Οτι δεν ειναι μια οδο αλλα δυο.Τσαμπα θα το ξαναπω.. δυο ειναι οι οδοι ? πως τις λενε? εχουν διαφορετικο ονομα? αν εχουν διαφορετικο ονομα, πασο! θα ειναι κατι που δεν εχω συναντησει ποτε στην ζωη μου. Που να σε ρωτησω τι γινεται σε περιπτωση, με οδο που εχει νησιδα, εχεις stop εσυ στον κάθετο, περνας, και στο αλλο ρευμα κυκλοφοριας της οδου με την νησίδα, αυτος που ερχεται απο δεξια εχει και αυτος STOP, και βγαινει και απο κυβόλιθο τα τελευταια 5-6 χρονια. Θα φρικαρεις αν σου πω οτι εχω ερθει σε επαφη τα τελευταια 30 χρονια με τουλάχιστον 30 ατυχηματα, λιγο πριν, λιγο μετα ή εκεινη την στιγμη. Ενα απο αυτα ηταν και δικο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ανοδο και καθοδο 28 λεπτά πριν, andreaspA είπε δυο ειναι οι οδοι ? πως τις λενε? 28 λεπτά πριν, andreaspA είπε Που να σε ρωτησω τι γινεται σε περιπτωση, με οδο που εχει νησιδα, εχεις stop εσυ στον κάθετο, περνας, και στο αλλο ρευμα κυκλοφοριας της οδου με την νησίδα, αυτος που ερχεται απο δεξια εχει και αυτος STOP, και βγαινει και απο κυβόλιθο τα τελευταια 5-6 χρονια. Μη με ρωτησεις καλυτερα.Ετσι και αλλιως ασχετο ειναι. 28 λεπτά πριν, andreaspA είπε Θα φρικαρεις αν σου πω οτι εχω ερθει σε επαφη τα τελευταια 30 χρονια με τουλάχιστον 30 ατυχηματα, λιγο πριν, λιγο μετα ή εκεινη την στιγμη. Ενα απο αυτα ηταν και δικο μου. Εγω γιατι να φρικαρω.Εσυ πρεπει να φρικάρεις με αυτα που γραφεις.... Τέλος παντων βαρεθηκα οποτε αυτα απο εμενα. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2023 από filipprin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 9 hours ago, filipprin said: Προφανώς και περνας .Το στοπ δεν ισχυει και για το αντιθετο ρευμα κυκλοφοριας όμως.Μετα το ανοιγμα ισχυει η προτεραιότητα του δεξια.Αθηνα οδηγας η μπααα..........Έχεις δει εσυ να περναει κανενας δυο αντιθετα ρευματα κυκλοφορίας με τη μια χωρίς να σταματησει ενδιαμεσα.Ειδικα με την κινηση που υπαρχει αυτη την στιγμη Αυτο λεω και εγω.Οτι δεν ειναι το στοπ.Δεν αλλαζει κατι για τον νηματοθετη αλλα δεν ειναι το στοπ. Η περιγραφη ειναι αποκαλυπτικότατη. Το στοπ ισχύει και για τα δύο ρεύματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα