filipprin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δε τρως εσυ καλυτερα κανα κοκ .............. Εχω φτιαξει περισσοτερα τρακαρισμενα απο οσα θα δεις σε ολη σου την Ζωη. Και καθε μερα μιλαω με καποιο πραγματογνώμονα και ασφαλιστη. ΤΑ πραγματα ειναι απλα.Υπαιτιος του ατυχήματος ειναι ο νηματοθετης που χτυπησε το φορτηγο.Τωρα πεταχτηκε μπροστα γατα σκύλος προβατο αυτοκινητο ουδόλως απασχολει καθως οτι πεταχτηκε δεν συμμετείχε στο ατυχημα.Ας φαει προστιμο για παραβιαση στοπ αλλα μεχρι εκει...Για αυτο ειπα καλυτερα να τον χτυπαγε.Και φυσικα αν δεν ετρεχε και έδειχνε την δέουσα προσοχη σε μια τοσο γνωστη και επικινδινη διασταυρωση δεν θα σκωτωνε και κανενα ουτε θα χρειαζοταν να κανει τετοιο ελιγμο Ο νηματοθετης δεν γνωριζει καν αν αυτος που παραβιασε το στοπ εκανε θετικη δηλωση στην ασφαλεια κατι που ίσως του εδινε ενα αβανταζ. Οσο για το στοπ συμφωνα με τα λεγομενα του νηματοθετη το αυτοκινητο εχει σταματησει αναμεσα στα δυο ρευματα κυκλοφοριας στην νησιδα ας πουμε.Οποτε δεν εχει καμια σχεση το στοπ που εχει αφησει πισω μετα απο ενα ρευμα κυκλοφοριας και θα επρεπε να παραχωρησει προτεραιότητα στο νηματοθετη που ερχεται απο δεξια.Ο νηματοθετησ ειναι στο αντιθετο ρευμα κυκλοφοριας απο το στοπ. Ακομα σε μια τετοια ευθεια και με πληρη ορατοτητα και ενα ρευμα κυκλοφορια ενδιαμεσα ο νηματοθετης ειχε χρονο να αντιδρασει καλυτερα.Αυτα τα νομισα θα σταματαση αλλα τελικα δεν σταματησε ειναι μπουρδες.Εκεινη τη στιγμη κοκαλωνεις το φρενο δεν κανεις μαντεψιες. Στις 12/12/2023 στις 12:26 ΠΜ, zak777 είπε Βλεπω ενα αυτοκινητο μπροστα αριστερα να πηγαινει σιγα σιγα να περασει το δρομο καθετα βγαινοντας απο ΣΤΟΠ.τον βλεπω ,αφηνω το γκαζι.ξαφνικα σταματαει(στη μεση του αλλου ρευματος)δεν ερχοτανε αλλος απο απεναντυ,λεω με ειδε,και με το που το σκεφτομαι αυτο ξαναξεκιναει,με αποτελεσμα να πατησω φρενο και κορνα,μολις ακουσε τα κορναρισματα κοκκαλωσε στο δικο μου ρευμα,εγω πηγαινα περιπου με 80χλμ Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2023 από filipprin 1
zak777 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 23 ώρες πριν, filipprin είπε Δε τρως εσυ καλυτερα κανα κοκ .............. Εχω φτιαξει περισσοτερα τρακαρισμενα απο οσα θα δεις σε ολη σου την Ζωη. Και καθε μερα μιλαω με καποιο πραγματογνώμονα και ασφαλιστη. ΤΑ πραγματα ειναι απλα.Υπαιτιος του ατυχήματος ειναι ο νηματοθετης που χτυπησε το φορτηγο.Τωρα πεταχτηκε μπροστα γατα σκύλος προβατο αυτοκινητο ουδόλως απασχολει καθως οτι πεταχτηκε δεν συμμετείχε στο ατυχημα.Ας φαει προστιμο για παραβιαση στοπ αλλα μεχρι εκει...Για αυτο ειπα καλυτερα να τον χτυπαγε.Και φυσικα αν δεν ετρεχε και έδειχνε την δέουσα προσοχη σε μια τοσο γνωστη και επικινδινη διασταυρωση δεν θα σκωτωνε και κανενα ουτε θα χρειαζοταν να κανει τετοιο ελιγμο Ο νηματοθετης δεν γνωριζει καν αν αυτος που παραβιασε το στοπ εκανε θετικη δηλωση στην ασφαλεια κατι που ίσως του εδινε ενα αβανταζ. Οσο για το στοπ συμφωνα με τα λεγομενα του νηματοθετη το αυτοκινητο εχει σταματησει αναμεσα στα δυο ρευματα κυκλοφοριας στην νησιδα ας πουμε.Οποτε δεν εχει καμια σχεση το στοπ που εχει αφησει πισω μετα απο ενα ρευμα κυκλοφοριας και θα επρεπε να παραχωρησει προτεραιότητα στο νηματοθετη που ερχεται απο δεξια.Ο νηματοθετησ ειναι στο αντιθετο ρευμα κυκλοφοριας απο το στοπ. Ακομα σε μια τετοια ευθεια και με πληρη ορατοτητα και ενα ρευμα κυκλοφορια ενδιαμεσα ο νηματοθετης ειχε χρονο να αντιδρασει καλυτερα.Αυτα τα νομισα θα σταματαση αλλα τελικα δεν σταματησε ειναι μπουρδες.Εκεινη τη στιγμη κοκαλωνεις το φρενο δεν κανεις μαντεψιες. ΔΕΝ υπαρχει καμια νησιδα αγαπητε στο σημειο,τσουλαγε απο το στοπ ενω ερχομουν με την ταχυτητα που ερχομουν,σταματησε στο αντιθετο μου ρευμα,και ξαφνικα ξαναξεκινησε.Εχω ηδη μιλησει και θα με αποζημιώσουν 100%.εαν τον χτυπαγα θα τον σκοτωνα.δεν ειχα κανενα χρονο να αντιδρασω γιατι και οταν τον ειδα να βγαινει ημουνα ηδη παρα πολυ κοντα,επρεπε να πλακωθω στα φρενα με αποτελεσμα να με κοπανισει ο απο πισω.απο τη στιγμη που δεν ησουνα παρον,δεν εχεις κανενα λογο να κανεις εικασιες.Εγω εφτιαξα το θεμα να γραψει καποιος σχετικος,οχι ασχετος οπως εσυ.οσο για το δεν συμμετειχε στο ατυχημα που γραφεις,πραγματικα τωρα,εχεις καθολου μυαλο;παραβιαζει ο αλλος στοπ με αποτελεσμα να γινει τροχαιο που ευτυχως απο θαυμα δεν χτυπησε κανεις,και δεν θα εχει επιπτωσεις;σοβαρα το πιστευεις αυτο; 1
SabotazNic Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, zak777 είπε δεν ειχα κανενα χρονο να αντιδρασω Θα ειχες αν πηγαινες με 60 και οχι με 80 5 λεπτά πριν, zak777 είπε με αποτελεσμα να με κοπανισει ο απο πισω. δεν θα χρειαζοταν αν κρατουσε και αυτος αποστασεις και το οριο των 60 Πρεπει με καποιον τροπο να βλεπουν οι ασφαλιστικες το ινσομνια, ισως σε καποιες περιπτωσεις να αλλαζαν γνωμη Στις 14/12/2023 στις 11:42 ΠΜ, zak777 είπε ολοι εδω το παιζετε νομιμοι Κανεις δεν ειπε οτι ειμαστε νομιμοι. Τουλαχιστον οταν τρεχω, το παραδεχομαι. Δεν λεω "πηγαινα με 5 χλμ πανω απο το οριο" 2 1
filipprin Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, zak777 είπε Εχω ηδη μιλησει και θα με αποζημιώσουν 100% Σε 3 μερες απο το ατυχημα εμαθες οτι σε απωζημιωνουν κιολας????? Ποιος εισαι ο άσπρος σίφουνας..........
andreaspA Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 23 ώρες πριν, filipprin είπε Δε τρως εσυ καλυτερα κανα κοκ .............. Εχω φτιαξει περισσοτερα τρακαρισμενα απο οσα θα δεις σε ολη σου την Ζωη. Και καθε μερα μιλαω με καποιο πραγματογνώμονα και ασφαλιστη. ΤΑ πραγματα ειναι απλα.Υπαιτιος του ατυχήματος ειναι ο νηματοθετης που χτυπησε το φορτηγο.Τωρα πεταχτηκε μπροστα γατα σκύλος προβατο αυτοκινητο ουδόλως απασχολει καθως οτι πεταχτηκε δεν συμμετείχε στο ατυχημα.Ας φαει προστιμο για παραβιαση στοπ αλλα μεχρι εκει...Για αυτο ειπα καλυτερα να τον χτυπαγε.Και φυσικα αν δεν ετρεχε και έδειχνε την δέουσα προσοχη σε μια τοσο γνωστη και επικινδινη διασταυρωση δεν θα σκωτωνε και κανενα ουτε θα χρειαζοταν να κανει τετοιο ελιγμο Ο νηματοθετης δεν γνωριζει καν αν αυτος που παραβιασε το στοπ εκανε θετικη δηλωση στην ασφαλεια κατι που ίσως του εδινε ενα αβανταζ. Οσο για το στοπ συμφωνα με τα λεγομενα του νηματοθετη το αυτοκινητο εχει σταματησει αναμεσα στα δυο ρευματα κυκλοφοριας στην νησιδα ας πουμε.Οποτε δεν εχει καμια σχεση το στοπ που εχει αφησει πισω μετα απο ενα ρευμα κυκλοφοριας και θα επρεπε να παραχωρησει προτεραιότητα στο νηματοθετη που ερχεται απο δεξια.Ο νηματοθετησ ειναι στο αντιθετο ρευμα κυκλοφοριας απο το στοπ. Ακομα σε μια τετοια ευθεια και με πληρη ορατοτητα και ενα ρευμα κυκλοφορια ενδιαμεσα ο νηματοθετης ειχε χρονο να αντιδρασει καλυτερα.Αυτα τα νομισα θα σταματαση αλλα τελικα δεν σταματησε ειναι μπουρδες.Εκεινη τη στιγμη κοκαλωνεις το φρενο δεν κανεις μαντεψιες. ααα βλεπω έκανες edit το post σου για να ενισχυσεις την κουταμάρα που ειπες. Νομισα οτι το ειπες κατα λαθος, αλλα βλεπω οτι το συνεχίζεις. Να πατε να δωσετε για διπλωμα ολοι μαζι! και εσυ , και οι πραγματογνωμονες και οι ασφαλιστες που λετε τετοια πράγματα. Για φαναρτζήδες και πραγματογνωμονες δεν θα μου εκανε μεγάλη εντύπωση. Ασφαλιστής να λέει τέτοια πράγματα, θα μου εκανε όμως εντυπωση. Συνήθως ολοι ο συνάδελφοι μου γνωρίζουν βασικά πράγματα του ΚΟΚ. Αν υπάρχει τέτοιος, μαλλον με σκονάκι παιρνει την επαναπιστοποιηση του καθε χρονο. Το διπλωμα δε , σιγουρα με λάδωμα το έχει πάρει. Και να διευκρινησω κατι. Ακομα και νησιδα να ειχε, εννοειται οτι το STOP ισχυει για την οδο, και οχι για το ρευμα κυκλοφοριας. 2
filipprin Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, andreaspA είπε Και να διευκρινησω κατι. Ακομα και νησιδα να ειχε, εννοειται οτι το STOP ισχυει για την οδο, και οχι για το ρευμα κυκλοφοριας. Εχει γραμμη διαχωριστικη σαν νησιδα ενα πραγμα το ιδιο ειναι.ΔΕν ειναι μια οδοσ αλλα δυο αντιθετα ρευματα κυκλοφοριασ με διαχωριστικη αναμεσα.Μηπως ισχυει και 3 στενα παρακατω...........Απο την διαχωριστικη και μετα ισχυει η εκ δεξιων προτεραιότητα και οχι το στοπ.Για αυτο σου λεω φαε ενα ΚΟΚ Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2023 από filipprin
zak777 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, filipprin είπε Σε 3 μερες απο το ατυχημα εμαθες οτι σε απωζημιωνουν κιολας????? Ποιος εισαι ο άσπρος σίφουνας.......... Οταν εχω καλο ασφαλιστη και καλη ασφαλιστικη αυτο συμβαινει.προς απογοητευση σου.
filipprin Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Γιατι να απαγοητευτω φιλε μου .Απλα δεν σε πιστευω........Σε 3 μέρες ουτε φακελο δεν εχουν ανοίξει ακομα και το μίνιμουμ ειναι 7 μερες για τον θα υπαρξει τελικα αποδοχη....... Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2023 από filipprin 1
saltofx_v Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Στις 12/12/2023 στις 9:57 ΜΜ, korakios είπε μάλλον δεν είχες νομική κάλυψη αυτό είναι το α και το ω που μετρά εχω νομικη καλυψη και θα γινει δικαστηριο..λεφτα δεν δεχονται να δωσουν
korakios Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Spoiler 1 λεπτό πριν, saltofx_v είπε εχω νομικη καλυψη και θα γινει δικαστηριο..λεφτα δεν δεχονται να δωσουν το οτι δε δέχτηκε η ασφαλιστική του άλλου στην περίπτωσή σου απέχει απο τη δήλωση σιγουριάς οτι δε πληρώσει και η ασφαλιστική Ψ και παραμένει οτι η καταγραφή συμβάντος απο την τροχαία έχει τη μεγαλύτερη βαρύτητα
andreaspA Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, filipprin είπε Εχει γραμμη διαχωριστικη σαν νησιδα ενα πραγμα το ιδιο ειναι.ΔΕν ειναι μια οδοσ αλλα δυο αντιθετα ρευματα κυκλοφοριασ με διαχωριστικη αναμεσα.Μηπως ισχυει και 3 στενα παρακατω...........Απο την διαχωριστικη και μετα ισχυει η εκ δεξιων προτεραιότητα και οχι το στοπ.Για αυτο σου λεω φαε ενα ΚΟΚ Τρολάρεις. Αποκλείεται να μου τα λές σοβαρά αυτά τα πράγματα. 3 στενα φυσικα και δεν ισχυει. Ισχυει για την οδο για την οποία έχει μπει. Αν εχουν διπλη διαχωριστικη, δεν περνας απεναντι. Αν εχουν διακεκομενη ή νησιδα με ανοιγμα ή κόψιμο της διπλής, εννοειται οτι περνας και εννοειται οτι ισχυει η σημανση η οποια υπαρχει ΠΡΙΝ την οδο. Ουτως η αλλως ομως δεν εχει και καμια σημασια στην συγκεκριμενη περιπτωση. Ακομα και STOP να μην υπηρχε, απαξ και περναει το ένα ρευμα κυκλοφοριας, ο αλλος ειναι εκ δεξιών. Εισαι φαναρτζης? διακανονιζεις ζημίες με ασφαλιστικες εταιριες ? 11 λεπτά πριν, filipprin είπε Γιατι να απαγοητευτω φιλε μου .Απλα δεν σε πιστευω........Σε 3 μέρες ουτε φακελο δεν εχουν ανοιξει ακομα....... και φακελος εχει ανοιξει και ξερω και εταιρίες που απαντούν την ίδια μέρα θετικα στο ΣΑΠ. Groupama, HD, Ευρωπαικη, Ποσειδωνας, η ERGO σε κανα 2 μερες.
filipprin Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, andreaspA είπε Αν εχουν διακεκομενη ή νησιδα με ανοιγμα ή κόψιμο της διπλής, εννοειται οτι περνας και εννοειται οτι ισχυει η σημανση η οποια υπαρχει ΠΡΙΝ την οδο. Προφανώς και περνας .Το στοπ δεν ισχυει και για το αντιθετο ρευμα κυκλοφοριας όμως.Μετα το ανοιγμα ισχυει η προτεραιότητα του δεξια.Αθηνα οδηγας η μπααα..........Έχεις δει εσυ να περναει κανενας δυο αντιθετα ρευματα κυκλοφορίας με τη μια χωρίς να σταματησει ενδιαμεσα.Ειδικα με την κινηση που υπαρχει αυτη την στιγμη 12 λεπτά πριν, andreaspA είπε Ακομα και STOP να μην υπηρχε, απαξ και περναει το ένα ρευμα κυκλοφοριας, ο αλλος ειναι εκ δεξιών. Αυτο λεω και εγω.Οτι δεν ειναι το στοπ.Δεν αλλαζει κατι για τον νηματοθετη αλλα δεν ειναι το στοπ. Στις 12/12/2023 στις 12:26 ΠΜ, zak777 είπε Βλεπω ενα αυτοκινητο μπροστα αριστερα να πηγαινει σιγα σιγα να περασει το δρομο καθετα βγαινοντας απο ΣΤΟΠ.τον βλεπω ,αφηνω το γκαζι.ξαφνικα σταματαει(στη μεση του αλλου ρευματος)δεν ερχοτανε αλλος απο απεναντυ,λεω με ειδε,και με το που το σκεφτομαι αυτο ξαναξεκιναει,με αποτελεσμα να πατησω φρενο και κορνα,μολις ακουσε τα κορναρισματα κοκκαλωσε στο δικο μου ρευμα,εγω πηγαινα περιπου με 80χλμ. Η περιγραφη ειναι αποκαλυπτικότατη. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2023 από filipprin 1
Bitbit Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Την ίδια απορία είχα κι εγώ όταν πριν χρόνια ένα τσογλάνι παραβίασε στοπ σε διασταύρωση. Πέρασε και εξαφανίστηκε και για να τον αποφύγω έκανα έναν ελιγμό και παραλίγο τη γλίτωσα από το να καρφωθώ σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Το καλό ήταν ότι δεν έγινε τίποτα. φρενάρω το αυτοκίνητο οριακά, το τσογλάνι είχε εξαφανιστεί, κάποια άτομα που ήταν εκεί και είδαν το σκηνικό τον βρίζανε. Αν εγώ δε τα κατάφερνα με τον ελιγμό, τι θα γινόταν; Θα πλήρωνα τα παρκαρισμένα; Τότε υπήρχαν και μάρτυρες, θα κατάφερνα κάτι; Αν δεν υπήρχαν; Ενημέρωσε μας για την εξέλιξη 1
andreaspA Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, filipprin είπε Προφανώς και περνας .Το στοπ δεν ισχυει και για το αντιθετο ρευμα κυκλοφοριας όμως Ειναι δικια σου αναγνωση αυτη. Εχεις φτιαξει μια δικη σου ερμηνεια του ΚΟΚ. Η σημανση ειναι για την οδο. Τελεια και παυλα. Τα "αυτο το ρευμα" και "το αλλο ρευμα" τα εχεις βγάλει εσύ. 2
filipprin Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, andreaspA είπε Εχεις φτιαξει μια δικη σου ερμηνεια του ΚΟΚ. Η σημανση ειναι για την οδο. Τελεια και παυλα. Ε καλα αφου ειναι τελεια και παυλα τι να πω εγω.Οτι δεν ειναι μια οδο αλλα δυο.Τσαμπα θα το ξαναπω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα