Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, zak777 είπε

Ο μεγαλος δρομος που βγαινεις απο την εθνικη οδο και πας προς λεβιδι-βυτινα

Στην διασταυρωση Πλάτσα,στην εκκλησία;Αριστερά προς Τρίπολη ,δεξιά προς Κακούρι και ευθεία για Λεβίδι;

Πραγματικά καρμανιόλα αυτή η διασταύρωση.Χθες νομίζω μου είπε η σύζυγος οτι γινόταν χαμός εκεί με τροχαία κλπ μετά απο τρακάρισμα.

Εχει σκοτωθεί πολυς κόσμος εκεί,ο φράχτης του σπιτιού εκεί όλο λουλούδια είναι .

• Like 1
  • Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πραγματικά καρμανιόλα αυτή η διασταύρωση.

Δεν φταίει η διασταύρωση γι' αυτό όμως. Εγώ μια χαρά βλέπω ότι έχει πλήρη σήμανση και οριζόντια και κάθετη. Αν ακολουθήσουν όλοι ότι προβλέπεται από τον ΚΟΚ δε θα ξανασκοτωθεί κανένας. 

• Like 3
Δημοσ.

Εκει παιδια εχουν γινει παρα πολλα θανατηφορα ατυχηματα.μου ελεγαν οι αστυνομικοι,την προηγουμενη εβδομαδα σκοτωθηκε κοσμος

Δημοσ.

Εγώ πάντα διπλοελέγχω όταν περνάω απο εκεί επιστρέφοντας στο χωριό.Αυτός που έρχεται απο Τρίπολη δεν έχει καλή ορατότητα για το ρεύμα απο Νεστάνη.

Και κλασσικά η τροχαία την στήνει στα δύο ανοίγματα που είναι μετά την εκκλησία .

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Φαντάζομαι πιο μετά,εκεί που λεει Αγιος Μηνάς.

33 λεπτά πριν, zak777 είπε

Σωστα ακριβως εκει

Λιγο πιο κατω στη διασταυρωση

image.png.418108ca1cd37fcf8d8138b1a525bf52.png

Οποτε το 80 δεν ειναι μονο 5 χλμ πανω απο το οριο. Το οτι ειναι μεγαλη ευθεια ξεγελαει πολλους μαλλον

• Like 5
  • Sad 1
Δημοσ.

δεν προκειται να παρεις φραγκο απο την ασφαλιστικη του αλλου..εφοσο δεν υπηρχε επαφη.την εχω πατησει με παρομοιο τροπο...ουτε η καταγραφη απο την αστυνομια μετραει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, saltofx_v είπε

δεν προκειται να παρεις φραγκο απο την ασφαλιστικη του αλλου..εφοσο δεν υπηρχε επαφη.την εχω πατησει με παρομοιο τροπο...

μάλλον δεν είχες νομική κάλυψη

1 ώρα πριν, saltofx_v είπε

ουτε η καταγραφη απο την αστυνομια μετραει

αυτό είναι το α και το ω που μετρά

• Like 2
Δημοσ.
21 ώρες πριν, zak777 είπε

Εαν δεν υπαρχει παραβιση στοπ οπως λες,μιας και τα ξερεις πολυ καλα,ποιος εχει προτεραιότητα εδω;οταν εγω κινουμαι ευθεια,και αυτος ειναι στα αριστερα μου;χμμ παλι εγω μηπως;και προσγειωσου εσυ,κατι τυπακια σαν εσενα ειναι οι νταηδες του δρομου μαλλον

Στην μεση του δρομου για το αντιθετο ρευμα εχει περασει πλεων το στοπ .Απο κει και περα οπωσ ειπα προσγειώσου....

• Confused 1
Δημοσ.

Και εγω θεωρω οτι ο op φταιει. Ο αλλος βγηκε απο την δικια του διασταυρωση. Αντι για να φρεναρει επειδη ερχοταν ο op, θα μπορουσε απλα να ειχε βλαβη το αμαξι. Οταν τρεχεις, μειωνονται και τα περιθωρια αντιδρασης.

• Confused 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, filipprin είπε

Στην μεση του δρομου για το αντιθετο ρευμα εχει περασει πλεων το στοπ .Απο κει και περα οπωσ ειπα προσγειώσου....

τι παει να πει ειχε περασει πλεον το στοπ;μαλλον δεν ξερεις τι λες.Για να περασεις την πινακιδα που λεγεται ΣΤΟΠ,πρεπει να ελεγξεις και τις δυο κατευθυνσεις,να σιγουρευτεις οτι δεν ερχεται αυτοκινητο Η΄ και αν ερχεται οτι ειναι σε αποσταση τετοια με την οποια μπορεις να περασεις με ασφαλεια.προφανως και δεν το εκανε ο τυπος,και με δικη του παραδοχη ειπε οτι δεν με ειδε.Αντε προσγειωσου γιατι θα σκοτωσεις κανεναν στο δρομο

2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Και εγω θεωρω οτι ο op φταιει. Ο αλλος βγηκε απο την δικια του διασταυρωση. Αντι για να φρεναρει επειδη ερχοταν ο op, θα μπορουσε απλα να ειχε βλαβη το αμαξι. Οταν τρεχεις, μειωνονται και τα περιθωρια αντιδρασης.

ειχα προτεραιότητα,το θεμα δεν ειναι οτι βγηκε απλα,το θεμα ειναι οτι βγηκε,σταματησε μερικα sec και ξεκινησε παλι.αν το παρουμε ετσι,και εγω θα μπορουσα να εχω μεσα εναν ανθρωπο που πεθαινει και αντι για 80 να πηγαινα με 150,τι παει να πει αυτο;γιαυτο υπαρχουν κανονες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...