SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 47 λεπτά πριν, james_s είπε Το ερώτημα μου είναι: η ασφαλιστική ζητάει πίσω τα χρήματα επισκευής που θα δαπανήσει για εσάς τους 2 από αυτόν που έκανε την πατάτα; ή από τη στιγμή που αυτός έχει ενεργό ασφαλιστήριο καλύπτει η ίδια τα έξοδα; Aν ηταν να ζηταει χρηματα πισω, ποιος ο λογος υπαρξης της; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, zak777 είπε Η τροχαια εγραψε εν ολιγοις οτι για να αποφυγω το οχημα β που ειχε στοπ εκανα ελιγμο αποφυγης και επεσα πανω στο οχημα γ που επισης ειχε στοπ. Το εγραψε οτι το ειπε ο αλλος και το υπεγραψε ο αλλος Οι ασφαλιστικες ειναι στον φιλικο διακανονισμο ολλες ? Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2023 από Γιάννης Platano
zak777 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, james_s είπε Όλα καλά αφού είστε όλοι οκ και με μικρές υλικές ζημιές απ' ότι καταλαβαίνω. Αντέδρασες όπως έπρεπε! Εννοείται είναι θετικό η παραδοχή του πρώτου για το λάθος του με το stop. Η ασφαλιστική του πρώτου θα αποζημιώσει εσένα και τον τρίτο εμπλεκόμενο... Το ερώτημα μου είναι: η ασφαλιστική ζητάει πίσω τα χρήματα επισκευής που θα δαπανήσει για εσάς τους 2 από αυτόν που έκανε την πατάτα; ή από τη στιγμή που αυτός έχει ενεργό ασφαλιστήριο καλύπτει η ίδια τα έξοδα; Δεν εχω ιδεα,το θεμα ειναι οτι μεχρι να βγει ακρη,εγω πρεπει να φτιαξω το αυτοκινητο και θα πονεσει η τσεπη μου γιατι με μι γρηγορη ματια μονο το φαναρι εχει κανα 500αρι
kalmik Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Σε κάθε ατύχημα η υπαιτιότητα κρίνεται με τα πραγματικά περιστατικά και τις συνθήκες. Π.χ. μπορεί φορτηγό σταθμευμένο παράνομα σε διασταύρωση να εμποδίζει την ορατότητα και να προκληθεί ατύχημα. Δηλ.ακόμη και σταθμευμένο όχημα με απουσία του οδηγού του μπορεί να είναι υπεύθυνος για ατύχημα.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 46 λεπτά πριν, zak777 είπε Δεν εχω ιδεα,το θεμα ειναι οτι μεχρι να βγει ακρη,εγω πρεπει να φτιαξω το αυτοκινητο και θα πονεσει η τσεπη μου γιατι με μι γρηγορη ματια μονο το φαναρι εχει κανα 500αρι Kανε υπομονη μια βδομαδα να απαντησουν ολες οι ασφαλιστικες για υπαιτιοτητα κλπ. Αν δεις οτι δεν δεχεται η ασφαλιστικη του πρωτου να πληρωσει, τοτε πας δικαστικα, φτιαχνεις το αμαξι με τιμολογια κλπ και τα διεκδικεις απο το δικαστηριο.
zak777 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, SagoniasSlutRos είπε Kανε υπομονη μια βδομαδα να απαντησουν ολες οι ασφαλιστικες για υπαιτιοτητα κλπ. Αν δεις οτι δεν δεχεται η ασφαλιστικη του πρωτου να πληρωσει, τοτε πας δικαστικα, φτιαχνεις το αμαξι με τιμολογια κλπ και τα διεκδικεις απο το δικαστηριο. Εαν υπαρχει παραδοχη του ηθικου αυτουργου,τοτε δεν νομιζω να μπορουν να κανουν πολλα .αλλα οπως και να εχει δεν υπαρχει πριπτωση να το αφησω.+ οτι εχω και νομικη προστασια απο τη δικια μου ασφαλιστικη και ο ασφαλιστης ειναι και κολλητος
filipprin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλυτερα να χτυπαγες αυτον που βγηκε απο το στοπ.Ειναι στην ευχέρεια(δεν ειναι υποχρεωμενη εφοσον δεν υπαρχει ζημια)αν θα δεχτει η οχι η ασφαλεια αυτου που παραβιασε το στοπ.Σε καθε περιπτωση εσυ κάνεις δηλωση στο φορτηγάκι.Ακομα και δικαστικά δεν βλεπω να κερδίζεις κατι. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2023 από filipprin 2
zak777 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, filipprin είπε Καλυτερα να χτυπαγες αυτον που βγηκε απο το στοπ.Ειναι στην ευχέρεια(δεν ειναι υποχρεωμενη εφοσον δεν υπαρχει ζημια)αν θα δεχτει η οχι η ασφαλεια αυτου που παραβιασε το στοπ.Σε καθε περιπτωση εσυ κάνεις δηλωση στο φορτηγάκι.Ακομα και δικαστικά δεν βλεπω να κερδίζεις κατι. Φιλε μου θα τον σκοτωνα,τι λες καλυτερα να τον χτυπαγα;ο ηθικος αυτουργος που αναγκαστικα να χτυπήσω τον αλλον ητανε αυτος που παραβιασε το στοπ.δηλαδη να ειμαστε παρανομοι να περναμε στοπ,να προκαλουμε ζημιες και στο τελος να μη φταιμε;δεν υπαρχει περιπτωση. 2
Dark_Nightfall Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, filipprin είπε Καλυτερα να χτυπαγες αυτον που βγηκε απο το στοπ. Αυτό μου είπε ο τροχαίος σε αντίστοιχη περίπτωση δική μου , πετάχτηκε ένας μπάρμπας από STOP ,κάνω ελιγμό να τον αποφύγω χτυπάω σταθμευμένο , κάνει θετική δήλωση ο μπάρμπας (ότι βγήκε από STOP κτλ κτλ) χωρίς όμως να γίνει σύγκρουση με το δικό μου , το αποτέλεσμα είναι η δική μου ασφαλιστική να αποζημιώσει το σταθμευμένο (που χτύπησα εγώ) και την δική μου ζημιά 50/50 με την ασφαλιστική του μπάρμπα.
SabotazNic Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 19 ώρες πριν, zak777 είπε αντε να το ειχα ξεπερασει κατα 5 χλμ. 19 ώρες πριν, zak777 είπε πηγαινα περιπου με 80χλμ. Σε πιο παραδειγμα δρομου, υπαρχει οριο 70χλμ και εσυ πηγαινες με 75 ή 80. 70αρια εχω δει μονο σε εισοδο/εξοδο παλιου αυτοκινητοδρομου 2
zak777 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Σε πιο παραδειγμα δρομου, υπαρχει οριο 70χλμ και εσυ πηγαινες με 75 ή 80. 70αρια εχω δει μονο σε εισοδο/εξοδο παλιου αυτοκινητοδρομου Ο μεγαλος δρομος που βγαινεις απο την εθνικη οδο και πας προς λεβιδι-βυτινα
filipprin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, zak777 είπε Φιλε μου θα τον σκοτωνα,τι λες καλυτερα να τον χτυπαγα;ο ηθικος αυτουργος που αναγκαστικα να χτυπήσω τον αλλον ητανε αυτος που παραβιασε το στοπ.δηλαδη να ειμαστε παρανομοι να περναμε στοπ,να προκαλουμε ζημιες και στο τελος να μη φταιμε;δεν υπαρχει περιπτωση. Μη χρησημοποιητε ορους άσχετους οπου βρειτε.Τι παει να πει ηθικος αυτουργος.Η ασφαλεια αποζημειωνει το ατυχημα οχι την προθεση.Καλα ξεμπερδεματα και προσγειώσου.Ακομα ετσι οπως τα λες με το αμαξι στη μεση του δρομου για το αλλο ρευμα δεν υπαρχει παραβιαση στοπ........ Στις 12/12/2023 στις 12:26 ΠΜ, zak777 είπε Βλεπω ενα αυτοκινητο μπροστα αριστερα να πηγαινει σιγα σιγα να περασει το δρομο καθετα βγαινοντας απο ΣΤΟΠ.τον βλεπω ,αφηνω το γκαζι.ξαφνικα σταματαει(στη μεση του αλλου ρευματος)δεν Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2023 από filipprin
zak777 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, filipprin είπε Μη χρησημοποιητε ορους άσχετους οπου βρειτε.Τι παει να πει ηθικος αυτουργος.Η ασφαλεια αποζημειωνει το ατυχημα οχι την προθεση.Καλα ξεμπερδεματα και προσγειώσου.Ακομα ετι οπωσ τα λες με το αμαξι στη μεση του δρομου για το αλλο ρευμα δεν υπαρχει παραβιαση στοπ........ Εαν δεν υπαρχει παραβιση στοπ οπως λες,μιας και τα ξερεις πολυ καλα,ποιος εχει προτεραιότητα εδω;οταν εγω κινουμαι ευθεια,και αυτος ειναι στα αριστερα μου;χμμ παλι εγω μηπως;και προσγειωσου εσυ,κατι τυπακια σαν εσενα ειναι οι νταηδες του δρομου μαλλον 1
SabotazNic Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, zak777 είπε Ο μεγαλος δρομος που βγαινεις απο την εθνικη οδο και πας προς λεβιδι-βυτινα Εδώ? https://maps.app.goo.gl/btah26GbsXyzjxSj7
andreaspA Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 19 ώρες πριν, zak777 είπε αυτος ο πρωτος σαν ηθικος αυτουργος του ατυχηματος δεν πρεπει να αποζημιώσει εμενα; Αυτος θα σας αποζημιωσει και τους δυο. 7 ώρες πριν, james_s είπε Το ερώτημα μου είναι: η ασφαλιστική ζητάει πίσω τα χρήματα επισκευής που θα δαπανήσει για εσάς τους 2 από αυτόν που έκανε την πατάτα; ή από τη στιγμή που αυτός έχει ενεργό ασφαλιστήριο καλύπτει η ίδια τα έξοδα; για αυτο το εχει το ασφαλιστηριο. Για να αποζημιωνει τις βλακειες που κανει. 3 ώρες πριν, zak777 είπε και ο ασφαλιστης ειναι και κολλητος και δεν ξερει να σε κατευθυνει και ρωτας εδω? 3 ώρες πριν, zak777 είπε ηθικου αυτουργου δεν ειναι ηθικος αυτουργος. Ειναι αυτουργος. Για να προξενησεις ατυχημα, δεν ειναι απαραιτητο οτι πρεπει να υπαρχει συγκρουση. 2 ώρες πριν, filipprin είπε Καλυτερα να χτυπαγες αυτον που βγηκε απο το στοπ.Ειναι στην ευχέρεια(δεν ειναι υποχρεωμενη εφοσον δεν υπαρχει ζημια)αν θα δεχτει η οχι η ασφαλεια αυτου που παραβιασε το στοπ.Σε καθε περιπτωση εσυ κάνεις δηλωση στο φορτηγάκι.Ακομα και δικαστικά δεν βλεπω να κερδίζεις κατι. εισαι λάθος. 32 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε χωρίς όμως να γίνει σύγκρουση με το δικό μου , το αποτέλεσμα είναι η δική μου ασφαλιστική να αποζημιώσει το σταθμευμένο (που χτύπησα εγώ) και την δική μου ζημιά 50/50 με την ασφαλιστική του μπάρμπα. σε επιασαν κώτσο. 12 λεπτά πριν, zak777 είπε Εαν δεν υπαρχει παραβιση στοπ οπως λες,μιας και τα ξερεις πολυ καλα,ποιος εχει προτεραιότητα εδω;οταν εγω κινουμαι ευθεια,και αυτος ειναι στα αριστερα μου;χμμ παλι εγω μηπως;και προσγειωσου εσυ,κατι τυπακια σαν εσενα ειναι οι νταηδες του δρομου μαλλον δεν υπαρχει αμφισβητηση υπαιτιοτητας. Θα αποζημιωθεις απο την ασφαλιστικη εταιρια αυτου παραβιασε το stop. Ασχετα με το αν υπήρξε τελικα συγκρουση μαζι του ή οχι. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα