zak777 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπερα σας,σημερα ειχα ενα ατυχημα στην επαρχια.ενω ειχα κανονικη πορεια στον δρομο μου,εντος των οριων ταχυτητας,αντε να το ειχα ξεπερασει κατα 5 χλμ. Βλεπω ενα αυτοκινητο μπροστα αριστερα να πηγαινει σιγα σιγα να περασει το δρομο καθετα βγαινοντας απο ΣΤΟΠ.τον βλεπω ,αφηνω το γκαζι.ξαφνικα σταματαει(στη μεση του αλλου ρευματος)δεν ερχοτανε αλλος απο απεναντυ,λεω με ειδε,και με το που το σκεφτομαι αυτο ξαναξεκιναει,με αποτελεσμα να πατησω φρενο και κορνα,μολις ακουσε τα κορναρισματα κοκκαλωσε στο δικο μου ρευμα,εγω πηγαινα περιπου με 80χλμ.Οπως καταλαβαίνετε δεν υπηρχε περιθωριο αντιδρασης μεγαλο απο τη στιγμη που ξαναξεκινησε.Μολις καταλαβα οτι ξεκινησε παλι και ειμασταν πολυ κοντα,για να μη τον εμβολισω,εκανα 2 ελιγμους,δεξια να τον αποφυγω και αμεσως αριστερα για να αποφυγω το φορτηγάκι που περιμενε απο την απεναντυ μερια του δρομου σε αλλο ΣΤΟΠ.σχεδον τα καταφερα και ευτυχως βρηκα το φορτηγακι ξυστα μπροστα χτυπωντας εγω στο φτερο και στη ζαντα και αυτον του ξηλωσα τον προφυλακτηρα.ηρθανε αστυνομιες ασφαλιστικές κλπ.η ερωτηση μου ειναι η εξης:αυτος ο πρωτος σαν ηθικος αυτουργος του ατυχηματος δεν πρεπει να αποζημιώσει εμενα;εαν δεν εβγαινε απο το στοπ με τον τροπο που βγηκε δεν θα εκανα ελιγμό να πεσω πανω στον αλλον.αυτος ισχυρίστηκε οτι δεν με ειδε .μιλαμε για δρομο πλατους λεωφορου βουλιαγμενης με ορατοτητα ανω των 2χλμ.Συγγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα θα ηθελα τη γνωμη καποιου που γνωριζει τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις που το αυτοκινητο που φταιει δεν εχει υλικες ζημιες.ευχαριστω για το χρονο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Νομίζω ότι πρεπει να τους πληρώσεις ολους εσυ γιατι φταις, τώρα αν σου κανει θετική δηλωση να πας να ανάψεις λαμπάδα 😁 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Τροχαια καλεσες και τα παραδεχτηκε αυτος που λες οτι εγιναν ετσι?Με την ασφαλιστικη σου μιλησες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zak777 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Νομίζω ότι πρεπει να τους πληρώσεις ολους εσυ γιατι φταις, τώρα αν σου κανει θετική δηλωση να πας να ανάψεις λαμπάδα 😁 Τι εννοεις εγω φταιω;πλακα κανεις ετσι;ουτε για πλακα δεν τα λεμε αυτα 52 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Τροχαια καλεσες και τα παραδεχτηκε αυτος που λες οτι εγιναν ετσι?Με την ασφαλιστικη σου μιλησες ? Ναι βεβαια το παραδεχτηκε,θα σκοτωνομασταν ολοι εαν δεν εκανα τον ελιγμο που με αναγκασε να κανω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, zak777 είπε Τι εννοεις εγω φταιω;πλακα κανεις ετσι;ουτε για πλακα δεν τα λεμε αυτα Ναι βεβαια το παραδεχτηκε,θα σκοτωνομασταν ολοι εαν δεν εκανα τον ελιγμο που με αναγκασε να κανω Η τροχαία το έγραψε και υπογράψετε; Είναι σημαντικό. Η ασφαλιστική σου τι λέει; Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2023 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αρχικα ουτε η τροχαια, ουτε οι φροντιδα ατυχηματος που ηρθε δεν θα βγαλει πορισμα ποιος φταιει. Απλα καταγραφουν οτι τους πειτε εκεινη την ωρα. Ειναι σημαντικο ομως οπως σου ειπαν πιο πριν, να εχει γραφτει απο την τροχαια οτι ο πρωτο βγηκε απο στοπ ξαφνικα και εσυ για να αποφυγεις την σφοδρη συγκρουση εκανες ελιγμο και γι αυτο επεσες πανω στον τριτο. Πιστευω ο πρωτος θα αποζημιώσει εσενα και εσυ τον τριτο. Ο τριτος οδηγος τι λεει; επιβεβαιωνει αυτα που λες; Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2023 από SagoniasSlutRos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zak777 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε 6 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Αρχικα ουτε η τροχαια, ουτε οι φροντιδα ατυχηματος που ηρθε δεν θα βγαλει πορισμα ποιος φταιει. Απλα καταγραφουν οτι τους πειτε εκεινη την ωρα. Ειναι σημαντικο ομως οπως σου ειπαν πιο πριν, να εχει γραφτει οτι ο πρωτο βγηκε απο στοπ ξαφνικα και εσυ για να αποφυγεις την σφοδρη συγκρουση εκανες ελιγμο και γι αυτο επεσες πανω στον τριτο. Πιστευω ο πρωτος θα αποζημιώσει εσενα και εσυ τον τριτο. Ο τριτος οδηγος τι λεει; επιβεβαιωνει αυτα που λες; Η αστυνομια εγραψε οτι ειχα κανονικη πορεια και για να αποφυγω το οχημα β που ειχε πινακιδα στοπ,εκανα ελιγμο αποφυγης με αποτελεσμα να πεσω πανω στο αυτοκινητο γ.στο χαρτι η αστυνομια γραφει οτι και τα 2 αλλα αυτοκινητα εχουν πινακιδα Ρ2 ΣΤΟΠ. 26 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Η τροχαία το έγραψε και υπογράψετε; Είναι σημαντικό. Η ασφαλιστική σου τι λέει; Η τροχαια εγραψε εν ολιγοις οτι για να αποφυγω το οχημα β που ειχε στοπ εκανα ελιγμο αποφυγης και επεσα πανω στο οχημα γ που επισης ειχε στοπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, zak777 είπε Η τροχαια εγραψε εν ολιγοις οτι για να αποφυγω το οχημα β που ειχε στοπ εκανα ελιγμο αποφυγης και επεσα πανω στο οχημα γ που επισης ειχε στοπ. Θεωρω ετσι οπως τα λες οτι δεν θα εχεις προβλημα. Περιμενε καμια βδομαδα να επικοινωνησουν οι ασφαλιστικες μεταξυ τους για αποδοχη ευθυνης κλπ. Ο τριτος ειχε βγει απο το στοπ ή ειχε σταματησει και περιμενε νομιμα οταν επεσες πανω του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, zak777 είπε Η τροχαια εγραψε εν ολιγοις οτι για να αποφυγω το οχημα β που ειχε στοπ εκανα ελιγμο αποφυγης και επεσα πανω στο οχημα γ που επισης ειχε στοπ. Η τροχαία γράφει στο δελτίο καταγραφής Ό,ΤΙ δηλώσει ο κάθε οδηγός. Αν και οι 3 οδηγοί είπαν τα ίδια (ότι δηλαδή αυτοί είχαν και οι 2 στοπ και εσύ έκανες ελιγμό να αποφύγεις τη σύγκρουση ενώ ο 1ος είχε παραβιάσει το στοπ) τότε μάλλον ο πρώτος θ αποζημιώσει τους πάντες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, afentiko είπε Η τροχαία γράφει στο δελτίο καταγραφής Ό,ΤΙ δηλώσει ο κάθε οδηγός. Αν και οι 3 οδηγοί είπαν τα ίδια (ότι δηλαδή αυτοί είχαν και οι 2 στοπ και εσύ έκανες ελιγμό να αποφύγεις τη σύγκρουση ενώ ο 1ος είχε παραβιάσει το στοπ) τότε μάλλον ο πρώτος θ αποζημιώσει τους πάντες. Αυτό έχει σημασία Να το έχει παραδεχτεί ο άλλος αλλά και να το έχει γράψει η τροχαίο στο δελτίο συμβάντων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zak777 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 47 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Θεωρω ετσι οπως τα λες οτι δεν θα εχεις προβλημα. Περιμενε καμια βδομαδα να επικοινωνησουν οι ασφαλιστικες μεταξυ τους για αποδοχη ευθυνης κλπ. Ο τριτος ειχε βγει απο το στοπ ή ειχε σταματησει και περιμενε νομιμα οταν επεσες πανω του; Σταματημενος ητανε απο οτι θυμαμαι,δηλαδη δεν ειχε βγει μπροστα απο την πινακιδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, zak777 είπε Σταματημενος ητανε απο οτι θυμαμαι,δηλαδη δεν ειχε βγει μπροστα απο την πινακιδα Φανταζομαι οτι ειτε ο πρωτος θα σας πληρωσει ολους, ειτε ο πρωτος εσενα και η δικη σου ασφαλεια τον τριτο που περιμενε στο στοπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zak777 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Καταλαβε τη βλακεια που εκανε και μου ειπε κιολας αν υπρχει προβλημα να κανει συμπληρωματικη δηλωση.αφου δεν ειχαμε θυματα αυτο μετραει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james_s Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Όλα καλά αφού είστε όλοι οκ και με μικρές υλικές ζημιές απ' ότι καταλαβαίνω. Αντέδρασες όπως έπρεπε! Εννοείται είναι θετικό η παραδοχή του πρώτου για το λάθος του με το stop. Η ασφαλιστική του πρώτου θα αποζημιώσει εσένα και τον τρίτο εμπλεκόμενο... Το ερώτημα μου είναι: η ασφαλιστική ζητάει πίσω τα χρήματα επισκευής που θα δαπανήσει για εσάς τους 2 από αυτόν που έκανε την πατάτα; ή από τη στιγμή που αυτός έχει ενεργό ασφαλιστήριο καλύπτει η ίδια τα έξοδα; Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2023 από james_s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, zak777 είπε Καταλαβε τη βλακεια που εκανε και μου ειπε κιολας αν υπρχει προβλημα να κανει συμπληρωματικη δηλωση.αφου δεν ειχαμε θυματα αυτο μετραει Οτι και να λέει σε εσένα είναι λόγια του αέρα,να πάει να κάνει δήλωση στην ασφάλεια του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα