cd2matheos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα Στα γενέθλια μου πήρα δώρο ένα apple watch series 9.Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω κάποιο άλλο προϊόν της apple(iphone η ipad).Θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω το ρολόι η η χρήση του απαιτεί οποσδηποτε συνεργασία με κάποια ταμπλέτα η κινητό;;;
koutsis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, cd2matheos said: Καλησπέρα Στα γενέθλια μου πήρα δώρο ένα apple watch series 9.Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω κάποιο άλλο προϊόν της apple(iphone η ipad).Θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω το ρολόι η η χρήση του απαιτεί οποσδηποτε συνεργασία με κάποια ταμπλέτα η κινητό;;; Πρέπει να έχεις iphone για να κανει pair. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2023 από koutsis 1
kormos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, cd2matheos είπε Καλησπέρα Στα γενέθλια μου πήρα δώρο ένα apple watch series 9.Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω κάποιο άλλο προϊόν της apple(iphone η ipad).Θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω το ρολόι η η χρήση του απαιτεί οποσδηποτε συνεργασία με κάποια ταμπλέτα η κινητό;;; Να το χαρείς 🙂 Ευκαιρία να πάρεις και το iPhone τώρα.... ειδάλλως απλά θα το κοιτάς 🙂
Λύση SaFiS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Θελει iPhone, ουτε με iPad γινεται δουλεια…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα