Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, razorblade334 είπε

192bit εχει η 4070. και δε νομιζω να υπαρχει καποιος που να μην ειναι ικανοποιημενος. οσων αφορα τον ορο που χρησιμοποιησες ως ναυαρχιδα υπαρχουν οι 4080,4090. που η amd δεν εχει κατι να αντιπαραθεσει

εχεις ακουσει για Αισωπο και την αλεπου?

Αλήθεια δηλαδή απέναντι στην RTX 4080 δεν υπάρχει αντίπαλο δέος η XTX 7900 και σε κάποια παιχνίδια υπάρχει ανταγωνίζεται στα ίσα και η XT 7900. Απλά έρχεσαι στα λόγια μας, με τεχνολογικά τερτίπια που σου ανεβάζουν τα fps και δεν παίζεις Native καμία δεν μπορεί να θεωρηθεί Ναυαρχίδα. Μου έρχεται μια λέξη παραφρασμένη αλλά δεν την αναφέρω λόγο φόρουμ. Και είμαστε ακόμα σε 4Κ που να αρχίσουμε να μιλάμε και για 8Κ gaming δλδ ούτε σε δέκα χρόνια. Δεν πήρα οθόνη στα 1300 ευρώ για gaming 4k 120HZ ώστε να παίζω με Upscale image. Λυπάμαι που είτε λέγεται κονσόλα είτε rtx 4080 είναι το ίδιο και το αυτό στην ουσία. Τουλάχιστον το PS5 το πήρα λιγότερο από 380 ευρώ τιμολόγιο με 2 control και δεν νιώθω αφελής.

Επεξ/σία από mistiri0
  • Like 2
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mistiri0 είπε

Και για να το κλείσω χαίρομαι που αναφέρεις ότι απαντάς σε όλους τους ανθρώπους με τέτοιο τρόπο (δημόσια) επειδή θεωρείς ότι κάποιος δεν έχει υποκειμενικά δίκιο ίδιο με το δικό σου

'Οχι υποκειμενική άποψη είναι η προσωπική γνώμη και ό καθένας έχει δικαίωμα να εκφραστεί όπως επιθυμεί όπως το γούστο του να κρίνει αν του αρέσει ένα τραγούδι μια ταινία είτε ή άποψη του πάνω σε ένα κοινωνικό θέμα, εδώ όμως έχουμε μετρημένα κουκιά binary κατάσταση όπου αφορά τεχνολογία εδώ υπάρχει μόνο το τι ισχύει τα υπόλοιπα είναι παραφιλολογία όπου θέλετε να γίνει σεβαστή αυτά όχι από εμένα, οι ανοησίες θα σχολιάζονται και μου είναι αδιάφορο αν θίγεται ο οποιοσδήποτε

Στα σοβαρά

10 λεπτά πριν, mistiri0 είπε

Σε κάθε περίπτωση έχει εκατοντάδες βίντεο στο youtube

θέλεις να πάρω άνθρωπο που ποστάρει αυτό, μια άποψη από βίντεο μέσα από τον αλγόριθμο συμπίεσης του youtube

Οσο για τους χαρακτηρισμούς, αυτά αν τονώνουν το ηθικό σου no problem keyboard warrior κέρδισες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Zulualert είπε

'Οχι υποκειμενική άποψη είναι η προσωπική γνώμη και ό καθένας έχει δικαίωμα να εκφραστεί όπως επιθυμεί όπως το γούστο του να κρίνει αν του αρέσει ένα τραγούδι μια ταινία είτε ή άποψη του πάνω σε ένα κοινωνικό θέμα, εδώ όμως έχουμε μετρημένα κουκιά binary κατάσταση όπου αφορά τεχνολογία εδώ υπάρχει μόνο το τι ισχύει τα υπόλοιπα είναι παραφιλολογία όπου θέλετε να γίνει σεβαστή αυτά όχι από εμένα, οι ανοησίες θα σχολιάζονται και μου είναι αδιάφορο αν θίγεται ο οποιοσδήποτε

Στα σοβαρά

θέλεις να πάρω άνθρωπο που ποστάρει αυτό, μια άποψη από βίντεο μέσα από τον αλγόριθμο συμπίεσης του youtube

Οσο για τους χαρακτηρισμούς, αυτά αν τονώνουν το ηθικό σου no problem keyboard warrior κέρδισες

Λυπάμαι που θα στο χαλάσω αλλά ''AI ray reconstruction, supersampling'' είναι ουσιαστικά σε απλά λόγια μια επαναδιατύπωση του παιχνιδιού (όχι όπως την έχει γράψει ο developer), αλλά πως την ''φαντάζεται'' ο ΑΙ τρόπος λειτουργίας της κάρτας. Με άλλα λόγια θα πάρω ένα αριστούργημα παιχνίδι για παράδειγμα του Χιντέο Κοτζίμα και θα παίξω για χάρη των FPS κάτι που δεν θα είναι αυτό που σχεδίασε εκείνος αλλά πως το φαντάζεται η επεξεργαστική ποιότητα της RTX κάρτας. Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω και αν πάρω γιατί ντε και καλά θέλω να παίξω έναν τίτλο αρνούμαι να πληρώσω τα 1800-2000 που ζητάει ο πέτσινος. Και τα 1000 ευρώ για την AMD XTX 79000 που είναι σαφώς καλύτερη από την RTX 4800 είναι υπερβολικά πολλά. Για κάτι που δεν θα έχει καμία αξία σε 4 χρόνια από τώρα ούτε για πώληση. Και για να στο χαλάσω ακόμα και το πως τελειώνεις το τελευταίο ποστάρισμα σου, την υποκειμενική μου άποψη αναφέρω βάση στοιχείων που έχω στην διάθεση μου. Δεν θα είχα μπει στην διαδικασία να γράψω τίποτε από όλα αυτά αν δεν μου είχες μιλήσει όπως πριν. Δεν με ενδιαφέρει να πείσω κανέναν. Την άποψη μου λέω απλά όπως και εσύ άλλωστε. Είναι φοβερό ως δικαιολογία να προσβάλουμε ανθρώπους ακόμα και αν ο άλλος έχει 100% λάθος. Αυτό λέω εγώ στο παιδί που μεγαλώνω τουλάχιστον. Αν μιλάμε έτσι κάθε φορά που κάποιος έχει άδικο, στο τέλος απλά δεν θα μας μιλάει κανείς και έτσι δεν θα έχεις το πρόβλημα του να ακούς και ΄΄λάθος'' απόψεις. Αν αυτό σου είναι λύση, το πας περίφημα.

Επεξ/σία από mistiri0
  • Confused 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mistiri0 είπε

Λυπάμαι που θα στο χαλάσω αλλά ''AI ray reconstruction, supersampling'' είναι ουσιαστικά σε απλά μια επαναδιατύπωση του παιχνιδιού (όχι όπως την έχει γράψει ο developer), αλλά πως την ''φαντάζεται'' ο ΑΙ τρόπος λειτουργίας της κάρτας

Επιστημονική ανάλυση.....οκ δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο περιττό 

Δημοσ.
6 hours ago, harisnikolop said:

Alan wake 2 says hi. Και κάτσε να δεις τι θα γίνει στο 2024...

Το ότι παλιωνουν κ τα μεγαθήρια των 2κ € δεν είναι κανα νέο. 

Δημοσ.

Το ότι σε ένα άρθρο που ξεκινάει με τίτλο "η Nvidia γιορτάζει..." κάποιοι σφάζεστε στα σχόλια, με ξεπερνάει. Πιο σουρεάλ σκηνές κι από τα Εγκλήματα του ΑΝΤ1.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Nvidia πλέον ασχολείται με το ΑΙ, από όπου προέρχεται και το μεγαλύτερο ποσοστό των κερδών της και επενδύει εκεί. Τους gamers τους έχει γραμμένους στα @@ της.

Με τα λεφτά μιας 4090 παίρνει κάποιος: i) ένα PS5 και ii) μια αξιοπρεπέστατη κάρτα AMD για το PC και έχει πολύ καλύτερο gaming experience απο τα μυξιαρικα που πουλανε τρελα με τα λεφτα του μπαμπα (και τα ρεστα καραμελες).

Επεξ/σία από Ice_Blade
  • Like 3
Δημοσ.

Eνταξη, ρε παιδια, να τα χιλιασει και παντα τετοια και επιτυχιες κι ολα τα καλα ναχει. Αλλα και κανα παιχνιδακι να κερασει για την γιορτη της? Μπααα τσιπηδες γινανε κι αυτοι! Αγοραζαμε Riva κι ολο καποιο παιχνιδακι θαχε μεσα. Οταν ηταν μικρομαγαζο στην κοιλαδα της συλικονης, τωρα πιασαν τον παπα απο τα ουμπαλα κι αυτοι

Δημοσ.
6 ώρες πριν, nick_corobos είπε

Αδερφέ μήπως έχεις ψυχολογικά;

ναι εχω αδερφε... σ ευχαριστω που το λες.. παντως επειδη το σκεφτηκα καλυτερα , και η nvidia μας δουλευει και η amd...εδωσα 700 ευρω για την 4070... για να παιζω με 75 καρε τα παιχνιδια...εμεις φταιμε που τα δινουμε...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, razorblade334 είπε

ναι εχω αδερφε... σ ευχαριστω που το λες.. παντως επειδη το σκεφτηκα καλυτερα , και η nvidia μας δουλευει και η amd...εδωσα 700 ευρω για την 4070... για να παιζω με 75 καρε τα παιχνιδια...εμεις φταιμε που τα δινουμε...

Τσιλαρε μπρο, τι φαση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...