Zulualert Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, harisnikolop είπε Alan wake 2 says hi. Και κάτσε να δεις τι θα γίνει στο 2024... Aλήθεια ε τι λες τώρα 1
harisnikolop Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Zulualert είπε Aλήθεια ε τι λες τώρα native εννοώ. Δεν μίλησε κανένας για DLSS. Με full RT πέφτει σε κάποιες περιοχές κάτω από 30fps.
Zulualert Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμα, το native τέλος τέρμα nada σαν τα sprites κάποτε, hybrid θα συνεχίσουν τα gpus μέχρι να πάμε σε full AI, επειδή η amd έμεινε πίσω τεχνολογικά αυτό είναι αδιάφορο, δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να επιμένει κάποιος σε native πλέον 1
thanosAIAS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ε ρε δούλεμα που πέφτει....βάζουν καμιά σκιά της πλάκας που τη βρίσκεις με μεγενθυτικό φακό με ray tracing και αμέσως γίνεται RTX game. Global illumination με ένα bounce και frame rate στα τάρταρα. Ότι έφαγες έφαγες όμως κυρία μου, τέλος το δούλεμα. RTX OFF πλέον! Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2023 από thanosAIAS 3
harisnikolop Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 51 λεπτά πριν, Zulualert είπε Αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμα, το native τέλος τέρμα nada σαν τα sprites κάποτε, hybrid θα συνεχίσουν τα gpus μέχρι να πάμε σε full AI, επειδή η amd έμεινε πίσω τεχνολογικά αυτό είναι αδιάφορο, δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να επιμένει κάποιος σε native πλέον Copy paste από δελτίο τύπου Nvidia; Native τέλος ε; Μάλιστα...... Επειδή oi devs έχουν βρει την εύκολη λύση του DLSS/FSR δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους ακολουθούμε σαν πρόβατα. Με DLSS είναι playable τα framerates και με 4060. Επίσης, υπάρχουν πολλά παραδείγματα που το DLSS έχει θέματα στο visual quality.
floba Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, nick_corobos είπε Πραγματικά ποιος νοιάζεται για RT με τοσο μειονεκτήματα που έχει; Επίσης είναι ιδέα μου ή εμένα μόνο με προκαλεί ζαλαδα οταν το RT είναι ενεργό σε ενα game? Φιλε πραγματικα χθες εβαλα το cyberpunk σε psycho RT με 7900xtx ολα καρφωμενα 70fps για καποιους που πληρωνουν 2κ απλα για αυτην την αηδια και η διαφορα με απλα στα ουλτρα γραφικα ηταν μηδεμινη.Προτιμω να εχω raw ταχυτητα οπως κανει η καρτα μου παρα να μου βγαζουν μια καρτα 2χιλιαρικα και να ασχολουμαι με dlss και fps boost για να νομιζω οτι εχω ωραια fps.Τωρα αυτη η εταιρια πως εχει καταφερει ολα τα παιδακια να ασχολουνται με dlss και μπουρδες δεν μπορω να καταλαβω.Για μια καρτα low η mid το καταλαβαινω ε οχι ρε φιλε σε ναυαρχιδα ομως να χρειαζεται.ντροπη Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2023 από floba 3 1
razorblade334 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 192bit εχει η 4070. και δε νομιζω να υπαρχει καποιος που να μην ειναι ικανοποιημενος. οσων αφορα τον ορο που χρησιμοποιησες ως ναυαρχιδα υπαρχουν οι 4080,4090. που η amd δεν εχει κατι να αντιπαραθεσει 6 ώρες πριν, nick_corobos είπε Πραγματικά ποιος νοιάζεται για RT με τοσο μειονεκτήματα που έχει; Επίσης είναι ιδέα μου ή εμένα μόνο με προκαλεί ζαλαδα οταν το RT είναι ενεργό σε ενα game? εχεις ακουσει για Αισωπο και την αλεπου? 1
Tablet Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 15 ώρες πριν, MikeKata είπε Εγώ αναρωτιέμαι μετά από πόσα μηνύματα θα εμφανιστούν τα γνωστά fanboys που πάνε και αγοράζουν 1500+ GPU με τα λεφτά του μπαμπά για να αποκτήσουν μια αίσθηση ανωτερότητας, μόνο και μόνο για να τη χρησιμοποιήσουν στο Fortnite. Ίσως και να άργησα να αναρωτηθώ, ποτέ δεν ξέρεις... ...εμεις που δουλευουμε την παιρνουμε με τα λεφτα του αφεντικου οχι του μπαμπα
MikeKata Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, Tablet said: ...εμεις που δουλευουμε την παιρνουμε με τα λεφτα του αφεντικου οχι του μπαμπα Έχετε κι εσείς το ίδιο υφάκι με αυτούς που προανέφερα; Αν όχι, με γεια σας. Αν ναι, το δεύτερο μισό του σχολίου μου επιβεβαιώνεται. Ο καθένας διαλέγει την κατηγορία στην οποία βρίσκεται. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2023 από MikeKata 4
mistiri0 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Zulualert είπε Για πες μας ένα.... κάτσε να ψάξεις κατι στο google σε άλλο φόρουμ να το κάνεις copy paste... πιο γραφικος και από τα Αγραφα Έχει πολλά games που μπορούν να γονατίσουν την RTX 4090 σε 4Κ, για παράδειγμα Hogwarts Legacy 30FPS. Φυσικά φταίει και το optimization των Games που έχει να κάνει και με αυτό που αναφέρω στην ουσία ότι ζητάνε όλοι μια περιουσία κάρτες και δημιουργοί gamers για κάτι που δεν συμβαδίζει. Και μιλάμε για development παιχνιδιών με 2 εταιρείες που εμπορεύονται κάρτες στο 95% της αγοράς, που να μπούν και άλλες εταιρείες μέσα με δικές τους τεχνολογίες. Το όλο όμως θέμα δεν αφορά την καλύτερη κατά τεκμήριο κάρτα που υπάρχει στην αγορά που ''γονατίζει'' σε νέα games, αλλά τι θα γίνει αν αγοράσεις μια κάρτα 4070ΤΙ που λόγο φτωχής μνήμης Ram δεν είναι ήδη αγορά που αξίζει για να σε βγάλει σε 2κ gaming decent για μια 4 ετια. Από την χρονιά που μας μπαίνει έρχονται games βασισμένα στο AI και το Real Engine (Samples υπάρχουν από games που έρχονται) και σε καμία περίπτωση όλες αυτές οι κάρτες ακριβές και μή δεν αξίζουν ως αγορές για αξιοποίηση σε 4κ Ultra settings Gaming. Στην παρούσα φάση το μόνο πράγμα που συμφέρει ως αγορά και αφορά το 4κ Gaming είναι τα Monitor και οι οθόνες, και τίποτε άλλο. Τα γραφικά από τα Αγραφα στα επιστρέφω πίσω είτε είσαι Nvidia Funboy και θίχτηκες, είτε είσαι απλά ένα παιδάκι μεγαλωμένο με τέτοιο λεξιλόγιο. Πρόσεχε τους τρόπους σου. Δεν θα κάνω αναφορά και θεωρώ ότι απλά βρίσκεσαι σε...παράξενη μέρα. Καλή συνέχεια και να μιλάς πιο όμορφα..ακόμα και όταν διαφωνείς. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2023 από mistiri0
Tablet Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, MikeKata είπε Έχετε κι εσείς το ίδιο υφάκι με αυτούς που προανέφερα; Αν όχι, με γεια σας. Αν ναι, το δεύτερο μισό του σχολίου μου επιβεβαιώνεται. Ο καθένας διαλέγει την κατηγορία στην οποία βρίσκεται. Χιουμορ εκανα αγαπητε 🙂 1
Zulualert Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 34 λεπτά πριν, mistiri0 είπε Hogwarts Legacy 30FPS Nαι σίγουρα 44 λεπτά πριν, mistiri0 είπε . Τα γραφικά από τα Αγραφα στα επιστρέφω πίσω είτε είσαι Nvidia Funboy και θίχτηκες, είτε είσαι απλά ένα παιδάκι μεγαλωμένο με τέτοιο λεξιλόγιο. Πρόσεχε τους τρόπους σου Παιδάκι ήμουν κάποτε, αλλά όσο εσύ κάνεις τον θιγμένο με τους τρόπους μου, άλλο τόσο και εσύ προσβάλεις με το να γράφεις ότι να ναι χωρίς καμία ντροπή δημόσια σε τεχνολογικό φόρουμ για hardware όπου απλά δεν είχες ποτέ 51 λεπτά πριν, MikeKata είπε Ο καθένας διαλέγει την κατηγορία στην οποία βρίσκεται. 'Οπου εσύ τι ακριβώς είσαι και με τι ιδιότητα κατηγοριοποιείς κόσμο? Ενας και έχεις μια γνώμη όπως όλοι οκ να τη χαίρεσαι insignificant 2 ώρες πριν, harisnikolop είπε Επίσης, υπάρχουν πολλά παραδείγματα που το DLSS έχει θέματα στο visual quality Ναι σε φόρουμ 5ετίας σε διάφορα "έγκυρα κανάλια του youtube" κλπ, από το BF5 φθάσαμε στο PT του CP 2077 με καλύτερο quality από native, και στο DCS σε VR όπου βλέπεις μέχρι και τις ραφές του υφάσματος στο κάθισμα το εκτινασσόμενο κρύσταλλο αλλά είπαμε εσύ ή εσείς ξέρετε....... 1
MikeKata Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 minutes ago, Zulualert said: 'Οπου εσύ τι ακριβώς είσαι και με τι ιδιότητα κατηγοριοποιείς κόσμο? Ενας και έχεις μια γνώμη όπως όλοι οκ να τη χαίρεσαι insignificant 1. Ξαναδιάβασε την πρόταση που έκανες quote. Λέει επί λέξει "Ο καθένας διαλέγει την κατηγορία στην οποία βρίσκεται". Αν ακόμα θεωρείς ότι εγώ κατηγοριοποιώ, μάλλον σου λείπουν ικανότητες κατανόησης της νεοελληνικής γλώσσας. 2. 19 minutes ago, Zulualert said: Παιδάκι ήμουν κάποτε, αλλά όσο εσύ κάνεις τον θιγμένο με τους τρόπους μου, άλλο τόσο και εσύ προσβάλεις με το να γράφεις ότι να ναι χωρίς καμία ντροπή δημόσια σε τεχνολογικό φόρουμ για hardware όπου απλά δεν είχες ποτέ Ααααα. Εντάξει, καταλάβαμε σε ποια κατηγορία αυτοτοποθετείσαι με αυτά που γράφεις, δε χρειάζεται να μας το επιβεβαιώνεις σε κάθε σχόλιο. Υ.Γ. Είναι "που", όχι "όπου". Η νεοελληνική γλώσσα που προανέφερα... Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2023 από MikeKata
mistiri0 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Zulualert είπε Nαι σίγουρα Παιδάκι ήμουν κάποτε, αλλά όσο εσύ κάνεις τον θιγμένο με τους τρόπους μου, άλλο τόσο και εσύ προσβάλεις με το να γράφεις ότι να ναι χωρίς καμία ντροπή δημόσια σε τεχνολογικό φόρουμ για hardware όπου απλά δεν είχες ποτέ Ήμουν σίγουρος πως θα ανέβαζες ένα τέτοιο screenshot το οποίο έχει εντός και Ray Tracing. Για βγάλε το να δω κάτι στις πραγματικές δυνατότητες της κάρτας χωρίς το Ray Reconstruction image και image upscale. Γιατί κερδίζεις σε fps όμως χάνεις σε πραγματική ποιότητα. Σε κάθε περίπτωση έχει εκατοντάδες βίντεο στο youtube που δείχνουν να γονατίζει η RTX 4090 έστω και ανά διαστήματα πάνω στο gaming και άρθρα που αναφέρουν κατά πόσο κάτω από την RTX 4080 είναι η μνήμη Ram Future Proof (εκεί που για παράδειγμα μια XT 7900 ή ΧΤΧ 7900 είναι σαφώς καλύτερες λόγο μνήμης Ram) και ας έχουν σε κάποια παιχνίδια fps λιγότερα του 2-4%, αλλά σαφώς πιο value for money. Αφήνω στην φαντασία σου πως γίνεται οι CEO των AMD & NVIDIA να είναι τυχαία από το ίδιο χωριό και να εκφράζουν μονοπωλιακά 2 εταιρείες που πουλάνε το ίδιο πράγμα. Περίμενε σε λίγο καιρό έρχονται οι TI SUPER και ότι άλλο φαντάζονται οι πέτσινοι...φυσικά limited τεμάχια...με τιμές first day relase ενός ξαναζεσταμένου φαγητού. Σε ότι αφορά εμένα προσωπικά έχω λύσει το πρόβλημα μου με μια κονσόλα PS5 έως ότου γίνει αυτό που πρέπει στην αγορά των καρτών και παράλληλα παίζουμε NVIDIA Cloud Gaming με μια συνδρομή όποτε κρίνω πως αξίζει να παίξω κάποιο τίτλο που με ενδιαφέρει, χωρίς να χρειάζεται να αγοράσω κάρτα σε αυτές τις τιμές με βάση του τι προσφέρουν. Παρεμπιπτόντως είχε στα black friday MSI Laptop από μεγάλη αλυσίδα την προτελευταία μέρα των προσφορών MSI με RTX 4070 στα 1100 ευρώ που θα μπορούσα να τον αγοράσω και με τιμολόγιο χωρίς φπα, οπότε δεν είναι το θέμα μου το οικονομικό και δεν ήταν ποτέ ως κάτοχος πολλαπλών συσκευών της Apple. Και για να το κλείσω χαίρομαι που αναφέρεις ότι απαντάς σε όλους τους ανθρώπους με τέτοιο τρόπο (δημόσια) επειδή θεωρείς ότι κάποιος δεν έχει υποκειμενικά δίκιο ίδιο με το δικό σου. Η προσβολή δεν αφορά πάντως (ειδικά σε φορουμ με admin) το αν συμφωνείς η όχι αλλά το πως εκφράζεσαι. Και εκεί είσαι ηλικιακά παιδί. Να το δεις ίσως με ψυχολόγο μια πιθανά καλύτερη διαχείριση θυμού. Βαθιές ανάσες και να πίνεις νερό. 3 1
nick_corobos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, razorblade334 είπε εχεις ακουσει για Αισωπο και την αλεπου? Αδερφέ μήπως έχεις ψυχολογικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα