e1995kati Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους μόλις μπήκα σε κόσμοτε vdsl 100....έχω ένα παλιό fritz 7581 στα χέρια μου μίλησα με τεχνική υποστήριξη για κωδικούς voip αλλά από ότι φαντάζομαι θα με έχουν στο περίμενε.....βρήκα μέσα από theard το routerhak μου έδωσε ένα κωδικό προσπαθησα αλλά τίποτα registered faild....με το fritz μπορώ να παραμετροποίηση την σύνδεση για να έχω δεύτερο κανάλι φωνής??? Δηλαδή οι δύο πάνω συσκευές μαζί και η 1 χωριά.....όταν μιλάει κάποιος δηλαδή άλλος να παίρνει τηλ κανονικά....
NikosKallithea Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 46 λεπτά πριν, e1995kati είπε όταν μιλάει κάποιος δηλαδή άλλος να παίρνει τηλ κανονικά.... Για να συμβει αυτο πρεπει να διαθετεις δυο γραμμες απο τον παροχο
e1995kati Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Με το fritz τι ευκολίες άλλες μπορώ να έχω?
poulinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 hours ago, e1995kati said: Με το fritz τι ευκολίες άλλες μπορώ να έχω? αν εχει dect base station το συγκεκριμενο fritz στηνεις mini pbx Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2023 από poulinos
e1995kati Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Όλα οκ μου είναι απαραίτητο το wifi calling σήμερα ήρθαν οι ρυθμίσεις voip της σεταρα όλα κομπλέ δεν λειτουργεί όμως το wifi calling ενώ με το άλλο ρούτερ λειτουργεί κανονικά....έχετε κάποια γνώμη?
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 On 13/12/2023 at 00:06, e1995kati said: Όλα οκ μου είναι απαραίτητο το wifi calling σήμερα ήρθαν οι ρυθμίσεις voip της σεταρα όλα κομπλέ δεν λειτουργεί όμως το wifi calling ενώ με το άλλο ρούτερ λειτουργεί κανονικά....έχετε κάποια γνώμη? ειναι Weird.χρησιμοποιω wifi calling και δεν υπαρχει καπου να εχω παει και να μην παιζει.ακομα και εξωτερικο στην γεωργια που ημουν επαιζε κανονικα. μηπως λεω μηπως βγαινεις απο cgnat αν και αμα γινεται αυτο δεν θα επρεπε να σου παιζει ουτε με αλλο Router στην ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ.εκτος αν δεν εχεις δοκιμασει στην γραμμη σου αλλο router για να δουμε αν το κανει. που και παλι δεν βρισκω λογο να μην παιζει με cgnat. θα δοκιμαζα για αρχη αλλο ρουτερ στην ιδια γραμμη.για το Fritz θα δοκιμαζα α.firmware update. b.hard reset
e1995kati Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Με όλα τα άλλα ρούτερ λειτουργεί κανονικά το wifi call δηλαδή με archer vr600 του ΟΤΕ το μαύρο....τώρα Μ αυτό περίεργο μου φενετε επίσης όταν βάζω στο fritz to vowifi δεν λειτουργεί ούτε στο ασύρματο ρούτερ που έχω στο υπόγειο.....τώρα έχω το archer me ht801 για τηλεφωνία....αυτά τα ρημαδια τα σταθερά εν έτη 2023 δεν θέλω να τα βλεπω
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 21 hours ago, e1995kati said: Με όλα τα άλλα ρούτερ λειτουργεί κανονικά το wifi call δηλαδή με archer vr600 του ΟΤΕ το μαύρο....τώρα Μ αυτό περίεργο μου φενετε επίσης όταν βάζω στο fritz to vowifi δεν λειτουργεί ούτε στο ασύρματο ρούτερ που έχω στο υπόγειο.....τώρα έχω το archer me ht801 για τηλεφωνία....αυτά τα ρημαδια τα σταθερά εν έτη 2023 δεν θέλω να τα βλεπω το vowifi (wifi calling) το φτιαχνεις στο κινητο. το fritz τι σχεση εχει? και τι ασυρματο router εχει κατω στο υπογειο? την τηλεφωνια γιατι δεν την εχεις στο voip του fritz και την εβαλες στο grandstream? το wifi calling κανονικα το μονο που θελει για να παιξει ειναι να εχει ιντερνετ. τα σταθερα ειναι καταντια.πλεον ολοι ειμαστε με κινητα.
e1995kati Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Το wifi call είναι ενεργοποιημένο στην συσκευή στα άλλα ρούτερ λειτουργεί κανονικά όταν βάζω το fritz os dsl δεν λειτουργεί το wifi call ούτε στο κεντρικό ρούτερ δηλ το Φριτζ ούτε στο κάτω ρούτερ που έχω στο υπογειο
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) On 25/12/2023 at 02:28, e1995kati said: Το wifi call είναι ενεργοποιημένο στην συσκευή στα άλλα ρούτερ λειτουργεί κανονικά όταν βάζω το fritz os dsl δεν λειτουργεί το wifi call ούτε στο κεντρικό ρούτερ δηλ το Φριτζ ούτε στο κάτω ρούτερ που έχω στο υπογειο δοκιμασε χωρις το κατω router. hard reset to fritz και δες για firmware update Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2023 από poulinos
e1995kati Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Στο 7530 από ότι είδα έχει ρύθμιση στο help center για wifi calling στο 7581 οχι
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 On 03/01/2024 at 05:16, e1995kati said: Στο 7530 από ότι είδα έχει ρύθμιση στο help center για wifi calling στο 7581 οχι σε κανενα router δεν εχω ρυθμισει ποτε τιποτα για wifi calling. το εχω φτιαξει στο τηλεφωνο και οπου και αν εχω παει ειτε Hotspot ειτε δεν ξερω τι ,παιζει μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα