Προς το περιεχόμενο

Οχημα σε ακινησια αλλα στο δρομο με πινακιδες

Dinos1973

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ψάξου καλύτερα μην συμβαίνει τίποτα περίεργο

Κοίτα και στο https://www.gov.gr/ipiresies/periousia-kai-phorologia/okhemata/myauto

Τίποτα περίεργο δεν συμβαίνει...

Απλά η εφαρμογή είναι γτπ... γιατί αν και θεωρητικά αντλεί στοιχεία από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος όπου φαίνεται κανονικα η ενεργή ασφάλεια, αυτό συνεχίζει να δείχνει ανασφάλιστο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

6 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Απλά η εφαρμογή είναι γτπ... γιατί αν και θεωρητικά αντλεί στοιχεία από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος όπου φαίνεται κανονικα η ενεργή ασφάλεια, αυτό συνεχίζει να δείχνει ανασφάλιστο...

Το έγραψα γιατί τις  προάλλες διάβαζα για ασφαλιστή που ηταν μουσαντένιος

https://maleviziotis.gr/2023/11/01/απατεώνας-προμήθευε-πολίτες-με-πλαστ/

• Like 6

Βρήκα και το παλιό μου Ibiza που πούλησα το '16. Περίεργο που το βγάζει ακόμα σε κίνηση, έκαιγε 1l λάδι κάθε 500χλμ, λογικά ευθύνεται για το 25% του φαινομένου του θερμοκηπίου μέχρι σήμερα.

2 hours ago, andreas1gr said:

Τρομερή εφαρμογή…

Μου βγάζει ανασφάλιστο, το ασφαλισμένο όχημα μου….

Και σε μένα το βγάζει ανασφάλιστο, μάλλον φταίει το ότι 11/12 23:59 έληξε το προηγούμενο συμβόλαιο και 12/12 00:00 ξεκίνησε η ανανέωση, ίσως να μην πρόλαβαν να ενημερωθούν οι βάσεις δεδομένων.

Στην περιοχη μου υπαρχει εδω και χρονια παρατημενο στο ιδιο σημειο ενα αμαξι με πινακιδες πανω, και ο δημος ουτε αυτοκολλητο δεν εχει κολλησει, οχι να ασχοληθει να το μαζεψει.

Δεν ξερω αν παιζει ρολο οτι οι πινακιδες ειναι γαλλικες.

2 ώρες πριν, andreas1gr είπε

57 λεπτά πριν, filipprin είπε

Το δικο μου θελει 20 μερες για να ληξει και το βγαζει ανασφαλιστο.Ειναι για κλοτσιές....

μηπως ειστε σε ΕΠΥ?

9 hours ago, lector said:

Στην περιοχη μου υπαρχει εδω και χρονια παρατημενο στο ιδιο σημειο ενα αμαξι με πινακιδες πανω, και ο δημος ουτε αυτοκολλητο δεν εχει κολλησει, οχι να ασχοληθει να το μαζεψει.

Δεν ξερω αν παιζει ρολο οτι οι πινακιδες ειναι γαλλικες.

Μια πιθανότητα είναι να μην έχει ενημερώσει κανένας τον Δήμο για αυτό το όχημα.

9 hours ago, basilis_k6 said:

μηπως ειστε σε ΕΠΥ?

Τι, αυτές δεν είναι συνδεδεμένες με την ένωση ασφαλιστικών εταιρειών?

Παιδιά σε  όλα αυτά τα θέματα αν θέλετε να γίνει δουλειά δυστυχώς θα πρέπει να πάρετε τα ποδαράκια σας και να πάτε στο δημαρχείο να κάνετε έγγραφα και επώνυμα το αίτημα σας / καταγγελία σας ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ στην αίτηση (πολύ σημαντικό). Δυστυχώς με ένα τηλέφωνο στο δήμο ή στο 100 δε γίνεται δουλειά για τέτοια πράγματα.

7 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Σε καμιά HD θα ναι που σιγά μην στέλνουν τα στοιχεία κανονικά για να ενημερωθεί το σύστημα. 

Απο που προκύπτει ότι δεν στέλνουν στοιχεία;

14 minutes ago, afentiko said:

Παιδιά σε  όλα αυτά τα θέματα αν θέλετε να γίνει δουλειά δυστυχώς θα πρέπει να πάρετε τα ποδαράκια σας και να πάτε στο δημαρχείο να κάνετε έγγραφα και επώνυμα το αίτημα σας / καταγγελία σας ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ στην αίτηση (πολύ σημαντικό). Δυστυχώς με ένα τηλέφωνο στο δήμο ή στο 100 δε γίνεται δουλειά για τέτοια πράγματα.

Δεν ισχύει παντού αυτό, στους περισσότερους Δήμους μια χαρά γίνεται δουλειά και από το τηλέφωνο αρκεί να πάρεις στο σωστό νούμερο. Ειδικά για τον δικό μου Δήμο είναι πενταψήφιο (με χρέωση φυσικά), ή εναλλακτικά ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής sense.city

13 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Σε κάθε περίπτωση αν εδώ φαίνεται ασφαλισμένο https://www.hic.gr/hic/ είναι και ασφαλισμένο. Πάντως δεν μου έχει τύχει περίπτωση που το σύστημα του  gov να μου δείξει λάθος στοιχεία ή να μην ενημερώνεται σχεδόν άμεσα και μου κάνει εντύπωση, ίσως ήταν κάποια προσωρινή δυσλειτουργία. 

Στην γειτονια μου εχουμε μια τρελλη (την γνωριζουν στο τμημα) η οποια παρκαρει οπου βρει..

Της πηραν τις πινακιδες ή τις εβγαλε μονη της  (το αμαξι πρεπει να ειναι ή νοικιασμενο ή leasing) και αυτη συνεχιζει και το κυκλοφορει και κυριως να το παρκαρει οπου γουσταρει. (κλεινει παρκινκ, ραμπες κτλ)

Ο Δημος δεν μπορει να της κοψει κληση γιατι δεν εχει πινακιδες .

Η τροχαια για να ερθει πρεπει να κανεις ταμα και η ζωη συνεχιζεται...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...