AELEX Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν ΕΝΦΙΑ μπορεί να εκδοθεί από το taxis η μπορεί να το εκδόσει ο μόνο ο λογιστής; ρωτάω γιατί έκανα την προσπάθεια μου μέσω taxis και ενώ μου βγάζει ( δεν έχει διαμορφωθεί περιουσιακή κατάσταση έτος 2023 ) και δεν υπάρχει κάποια επιλογή για εκτύπωση η λήψη σε pdf
chios Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Οποιαδήποτε με τους κωδικούς του μπορεί να εκτυπώσει τον ΕΝΦΙΑ από το σπίτι.
piiii Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Μήπως εννοείς πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ; Για εκείνο χρειάστηκα να εμπλέξω τον λογιστή μου γιατί δεν κατάφερα μετά απο δικό μου ψάξιμο να βρώ απο πού βγαίνει.
AELEX Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Όχι δεν θέλω πιστοποιητικό, θέλω απλά την περιουσιακή κατάσταση απλά δεν μου βγάζει κάπου επιλογή λήψης
chrisgav Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Eαν δεν κανω λαθος, παντα κοιταμε 1 ετους πισω, δηλαδη του 2022. Βλακειες λεω, εμενα μου τα εμφανιζει. Μαλλον δεν σου καναν ποτέ την δηλωση; Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2023 από chrisgav
papoys1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, AELEX είπε Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν ΕΝΦΙΑ μπορεί να εκδοθεί από το taxis η μπορεί να το εκδόσει ο μόνο ο λογιστής; ρωτάω γιατί έκανα την προσπάθεια μου μέσω taxis και ενώ μου βγάζει ( δεν έχει διαμορφωθεί περιουσιακή κατάσταση έτος 2023 ) και δεν υπάρχει κάποια επιλογή για εκτύπωση η λήψη σε pdf Αν δεν βρίσκεις δεν έχει υποβληθεί E9. Αν έχεις ακίνητα και δεν έχει υποβληθεί Ε9 να πας στο λογιστή να κάνει συμπληρωματική για να μην έχεις προβλήματα στο μελλον.
AELEX Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δεν έχω ωστόσο ξέρω ότι μπορεί να βγει χαρτί το οποίο λέει ότι δεν έχει διαμορφωθεί εικόνα για το Χ έτος, αυτό είναι που θέλω και εγώ, δηλαδή είναι η δήλωση όπου πάνω το λέει
chrisgav Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Eμενα οταν μου ζητησε η συμβολαιογραφος οτι δεν εχω τιποτα στο ονομα μου της ειχα στειλει ακριβως το screenshot που ανεβασες παραπανω. Νομιζω δεν υπαρχει κατι πιο εγκυρο.
NikosKallithea Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Απο οτι βλέπω δεν υπάρχουν δηλώσεις ενφια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα