kitharas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Χαίρετε, μετά από ένα φίλημα με κολωνάκι, απέκτησα ανεξίτηλο σημάδι στο εμπρός φτερό (βαθούλωμα). Μου είπαν επισκευή και βαφή 180€. Πολλά, λίγα, καλά, για πείτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, kitharas είπε Χαίρετε, μετά από ένα φίλημα με κολωνάκι, απέκτησα ανεξίτηλο σημάδι στο εμπρός φτερό (βαθούλωμα). Μου είπαν επισκευή και βαφή 180€. Πολλά, λίγα, καλά, για πείτε Καλά είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, kitharas είπε Χαίρετε, μετά από ένα φίλημα με κολωνάκι, απέκτησα ανεξίτηλο σημάδι στο εμπρός φτερό (βαθούλωμα). Μου είπαν επισκευή και βαφή 180€. Πολλά, λίγα, καλά, για πείτε Δεν ξέρω καθόλου να σου πω. Θεωρώ όμως ότι παίζει ρόλο και το τι θεωρείς "σημάδι" ή "βαθούλωμα", το χρώμα και τελικά και για τι αυτοκίνητο μιλάμε. Μια φωτογραφία της ζημιάς και αναφορά μοντέλου θα βοηθούσε να πάρεις ρεαλιστικές απαντήσεις από τους γνώστες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kitharas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, haris_216 είπε Δεν ξέρω καθόλου να σου πω. Θεωρώ όμως ότι παίζει ρόλο και το τι θεωρείς "σημάδι" ή "βαθούλωμα", το χρώμα και τελικά και για τι αυτοκίνητο μιλάμε. Μια φωτογραφία της ζημιάς και αναφορά μοντέλου θα βοηθούσε να πάρεις ρεαλιστικές απαντήσεις από τους γνώστες Δίκιο έχεις, έχει μπει προς τα μέσα σε δυο σημεία ο θόλος και έχει δημιουργηθεί σκίσιμο στο χρώμα. Μιλάμε για Hyundai i30 2010 ασημί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Βάψιμο κομματιού όπως το φτερό στην καλύτερη 100€. Αν έχει και χτύπημα τότε σχετικά λογικό το κόστος. Μπορεί κάπου αλλού να σου γίνει η δουλειά με 150€. Αξίζει το ψάξιμο για 30€; την απάντηση την ξέρεις μόνο εσύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kitharas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, liakinen είπε Βάψιμο κομματιού όπως το φτερό στην καλύτερη 100€. Αν έχει και χτύπημα τότε σχετικά λογικό το κόστος. Μπορεί κάπου αλλού να σου γίνει η δουλειά με 150€. Αξίζει το ψάξιμο για 30€; την απάντηση την ξέρεις μόνο εσύ. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Για κάποιο λόγο είχα την αίσθηση 100 ευρώ βάψιμο και επισκευή χτυπήματος. Μάλλον, έχω μείνει πίσω στις τιμές! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalmik Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Μετά τον covid και τη σχετική χασούρα ειδικά οι φαναρτζήδες κτυπάνε τις τιμές.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kitharas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Ξέχασα να πω, τοπική βαφή θα γίνει στο μισό φτερό, σε κατάστημα τύπου Paintbull, Chipsaway κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, kitharas είπε Για κάποιο λόγο είχα την αίσθηση 100 ευρώ βάψιμο και επισκευή χτυπήματος. Μάλλον, έχω μείνει πίσω στις τιμές! 100 ευρώ για βαφή και επισκευή εγώ δε θυμάμαι ποτέ. 17 λεπτά πριν, kalmik είπε Μετά τον covid και τη σχετική χασούρα ειδικά οι φαναρτζήδες κτυπάνε τις τιμές.... Αν αυξήθηκαν υλικά, ενοίκια, ρεύμα κλπ θα ήταν ουτοπικό να περιμένεις ίδιες τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalmik Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, kitharas είπε Ξέχασα να πω, τοπική βαφή θα γίνει στο μισό φτερό, σε κατάστημα τύπου Paintbull, Chipsaway κλπ. Toπική και ολική στο φτερό τα ίδια θα πληρώσεις κατά πάσα πιθανότητα. Αυτοί οι τύποι με τις τοπικές επισκευές έχουν ξεφύγει σε τιμές και πλέον δε συμφέρει εκτός για μικροπράγματα όπως αμυχές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kitharas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 21 λεπτά πριν, kalmik είπε Toπική και ολική στο φτερό τα ίδια θα πληρώσεις κατά πάσα πιθανότητα. Αυτοί οι τύποι με τις τοπικές επισκευές έχουν ξεφύγει σε τιμές και πλέον δε συμφέρει εκτός για μικροπράγματα όπως αμυχές. Οταν λεω τοπική, μισο φτερο εννοώ και ισως παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα