7nisiotis Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 4 hours ago, xtrmsnpr said: Τελικά κατέβασε άλλα 450mb και έτοιμο! @7nisiotis ξύπνα γέρο να πάρουμε την πόλη! Έπαιξα χθες. Αύριο πάλι σήμερα είμαι απογευματινή βάρδια δουλειά. Ταινία, τσάι και ύπνο..
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Έπαιξα χθες. Αύριο πάλι σήμερα είμαι απογευματινή βάρδια δουλειά. Ταινία, τσάι και ύπνο.. Τότε τα λέμε το άλλο Σάββατο πού θα είμαι πίσω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου Σε κάνα 10λεπτο θα εμφανιστεί στο gamepass, get ready.
Dennisbest Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Χρειάζεται και τo battle.net app για να παιξεις μέσω game pass; Επεξ/σία 25 Ιουλίου από Dennisbest
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Οι πίστες στο campaign είναι χάλια με εξαίρεση 1-2. Σα να παίζεις battle royale map με μερικούς NPCs για εχθρούς. Τα γραφικά θέλουν boost, το παιχνίδι φωνάζει για νέα μηχανή γραφικών αλλά αν δεν σταματήσουν το support για PS4/X1 δεν πρόκειται να δούμε αναβάθμιση.
7nisiotis Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 4 hours ago, Psycho_Warhead said: Οι πίστες στο campaign είναι χάλια με εξαίρεση 1-2. Σα να παίζεις battle royale map με μερικούς NPCs για εχθρούς. Τα γραφικά θέλουν boost, το παιχνίδι φωνάζει για νέα μηχανή γραφικών αλλά αν δεν σταματήσουν το support για PS4/X1 δεν πρόκειται να δούμε αναβάθμιση. Στα λεγα τότε στο review (εδώ - διαβάζεται πιο άνετα με τη συνοδεία φαγητού ή ποτού)
SabotazNic Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου ^για τις πίστες, προφανώς. Αφού οι ίδιες οι πίστες είναι κομμάτι του πολύ μεγαλύτερου χάρτη του battle Royale. (τουλάχιστον μέχρι προ mw3 που είχα ασχοληθεί). Μόνο το mw2019 είχε αρκετές ακόμα δικές τους πίστες, και αυτές από το ορίτζιναλ modern warfare. Και ναι, με την αλλαζη στο warzone 2 τα γραφικά ήταν όντως κατώτερα, σε σχέση με mw19/wz1. Ίσως ήθελαν να το φέρουν πιο κοντά στην mobile έκδοση για ευκολότερη διαχείριση των assets
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Καλά δεν τελείωσε το campaign ? Έχουν σκοπό να το συνεχίσουν με Modern Warfare 4 ?
Starback Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Καλησπέρα σας, Προσπαθώ σήμερα όλο το απόγευμα να παίξω και δε μπορεί να συνδεθεί με τίποτα στα online services. Repair το παιχνίδι, reset ο υπολογιστής, reset το router, απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του παιχνιδιού, απενεργοποίηση του firewall και τίποτα... Είχε κανένας ακόμα ίδιο θέμα; 1
jimakal Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου Καλησπέρα Προσπαθώ να παίξω με φίλο μου multiplayer σε pc από το gamepass μαζί του, αλλά χωρίς καμία τύχη. Στέλνω invite αλλά δεν γίνεται κάτι. Δοκίμασα κάτι που βρήκα σε βιντεάκια αλλά δεν τα κατάφερα. Μήπως έτυχε σε κανένα και μπόρεσε να το λύσει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα