Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare III [2023] [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ICE-T είπε

Το aim assist που παραπονιούνται στο controller είναι για τις πολύ κοντινές αποστάσεις,με το mouse έχεις καλύτερο overall ελενχο σε μεσαίες αποστάσεις καλύτερο recoil στα όπλα και καλύτερη απόκριση.

Άρα στο 95% των fights. Gotcha 

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Άρα στο 95% των fights. Gotcha 

θέμα παίχτη είναι αν το έχει και Cronus Zen,που είναι της μόδας στην Αμερικα,εγώ παίζω καλύτερα με mouse αλλά με βολεύει το controller για να κάθομαι από απόσταση 😂

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ.
24 minutes ago, ICE-T said:

θέμα παίχτη είναι αν το έχει και Cronus Zen,που είναι της μόδας στην Αμερικα,εγώ παίζω καλύτερα με mouse αλλά με βολεύει το controller για να κάθομαι από απόσταση 😂

Αυτό δεν έχει φάει officially ban? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Αυτό δεν έχει φάει officially ban? 

Δεν νομίζω να έφαγε ποτέ, πρέπει να πέφτει πολύ χαρτί κάτω από το τραπέζι,50%αυξηση κάπου είχα διαβάσει είχε στις πωλήσεις στην Αμερική, μπορεί να μπαναραν τις εξαγωγές για να μπορούν να ανταποκρίνονται αξιοπρεπώς τα Αμερικανικά γιατί τρώνε πολύ βεντούζα από τους Ευρωπαίους, τέλος πάντων στο black ops 2 που είχε ανύπαρκτο σχεδόν aim assist στο controller και τότε έβλεπες αρκετούς να κάνουν πολλά παραπάνω kill's από ότι τώρα δεν υπήρχαν τέτοιες συζητήσεις, αυτό δείχνει την κατάντια της σειράς δυστυχώς.

Επεξ/σία από ICE-T
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
18 hours ago, xtrmsnpr said:

Αγρίεψαν τα πράματα 😝

κατσε γιατι δεν καταλαβα υπαρχουν τσιτερς?γιατι παντα λεμε δεν υπαρχουν 

ασχετο ξανα λεω εφαγα μπαν χωρις λογο και αρχιζω να μην ειμαι σιγουρος αν τελικα αξιζει να κυνηγανε φαντασματα η αν μπορουν να βρουν τσιτερς 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/1/2024 στις 6:34 ΜΜ, kinitos είπε

κατσε γιατι δεν καταλαβα υπαρχουν τσιτερς?γιατι παντα λεμε δεν υπαρχουν 

ασχετο ξανα λεω εφαγα μπαν χωρις λογο και αρχιζω να μην ειμαι σιγουρος αν τελικα αξιζει να κυνηγανε φαντασματα η αν μπορουν να βρουν τσιτερς 

Ότι να ναι πραγματικά.

Όσο για το "ban" σου, σου είχαμε πει τι να κάνεις (appeal) και έκανες τα δικά σου. Και δεν υπάρχει περίπτωση να μην άνοιξες ticket και να μη σου απάντησαν, έστω και με καθυστέρηση.

Επέτρεψε μου να αμφιβάλω για ότι μας γράφεις γενικά στο φόρουμ.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1
Δημοσ.
51 minutes ago, xtrmsnpr said:

Ότι να ναι πραγματικά.

Όσο για το "ban" σου, σου είχαμε πει τι να κάνεις (appeal) και έκανες τα δικά σου. Και δεν υπάρχει περίπτωση να μην άνοιξες ticket και να μη σου απάντησαν, έστω και με καθυστέρηση.

Επέτρεψε μου να αμφιβάλω για ότι μας γράφεις γενικά στο φόρουμ.

Κοίτα δικαίωμα σου να μην πιστεύεις ότι δεν έκανα κάτι.

Έκανα αυτό που είπατε. Μου απάντησαν ότι δεν μπορούν να μου πουν τίποτα λόγο ασφαλείας.

Παρα μονο οτι εγραφε στο appeal το γενικο που εγραψαν εκατονταδες κόσμου.

Και εγώ δεν πιστεύω τους άλλους και συνεχίζω να κράζω για τσιτ αλλά οκ δεν βγαίνει νόημα.

Πάντως θα σου οω το εξής αν με πιστέψεις οκ αν όχι πάλι οκ .

Εχω αγορασει ολα εκτος 1 η 2 κολ και τα παιζω ολα γενικά γουστάρω το κολ .

Σκέψου ότι επειδή τρέχω όλη μέρα παίζω πλέον μόνο αυτό το παιχνίδι και όσο προλάβω άλλες φορές καθόλου άλλες 10 λεπτά άλλες κάποια ώρα.

Δεν έχω λόγο να χαλάσω ένα προφίλ να χάσω ένα προγκρες για να τσιαταρω σιχαίνομαι αυτό το πράγμα. Το θεωρώ ότι χειρότερο και αμέσως μετά το κάμπινγκ.

Αλλά δεν περίμενα ποτέ να φάω μπαν .και να μην ξέρω το λόγο.

Σκέψου ότι ολεον στο πισι μετά από μια αναβάθμιση που έκανα μικρή έκανα φορ.ατ έστησα το σύστημα και έχω περάσει τα απολυτως απαραίτητα.

Από motherboard τίποτα όπως και από corsair για τα rgb επειδή διάβασα ότι σε κάποιες φάσεις τα παίρνουν ως τσιτ μιας και κάνεις λέει κάτι shortcut script και λοιπά.

Και συν ότι έχω ένα τεράστιο λογαριασμό στο στιμ δεν θα έβαζα σε κίνδυνο το ακαοθντ για μια νίκη άσε που τα στατιστικά μου πάντα ήταν κμοριακα κάτω η οριακά πάνω από το 0

Και δεν είναι απολογητικά το μήνυμα εδώ αλλά από αγανάκτηση για το μπαν

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην παρέα!!ένας φίλος πήρε την πρωτοβουλία και έφτιαξε ένα ψήφισμα για να φτιαχτεί ένας server στα Βαλκάνια από την Activision 

Όποιος/α ενδιαφέρεται παραθέτω link 

https://www.change.org/p/demand-activision-to-establish-a-call-of-duty-server-in-the-balkans

Ποτέ δεν ξέρεις 🙂

Επεξ/σία από panosfast
Δημοσ.

MWIII-S3-BATTLEPASS-043.jpg

----------------------

image.png.827b1b5212876e86eddbb70e0f23a0d7.png

Ερώτηση. Το prerelease content που κατέβασε, σημαίνει ότι έχω έτοιμο το update που είναι να βγει; ή είναι κάτι άλλο και αν ναι, τι είναι;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Βαγγ3λης είπε

Είναι το update της season 3.Όταν αρχίσει η season 3(7.00 το απόγευμα) θα κατεβάσει 1-1,5 gb ακόμα.

ok αρα αυτό προκατέβασε. Ευχαριστώ.
Είχα ξεχάσει την ρύθμιση αυτή ενεργοποιημένη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...