Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare III [2023] [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτο το τεραστιο θεμα με τις πιστες δεν το καταλαβα πραγματικα 

αν ειναι δεδομενο οτι παιζουμε τα ιδια ατομα και φτασαμε 30-50 ετων και παιζουμε ακομα τοτε οκ 

αλλα απο την αλλη αν ειναι νεοι παικτες τοτε δεν επαιξαν  τις πιστες αρα κομπλε σαν να ειναι νεες.

και εβαλαν νεες 20 μερες περιπου μετα .

το κακο σε σχεση με τα προηγουμενα που εκανα remake πιστες τις μεγαλωναν λιγο η τις αλλαζαν οχι μονο στα γραφικα .

εγω δεν θα ειχα προβλημα να ειναι ολες οι πιστες οι παλιες παντα .μαζι με νεες βεβαια 

το βασικο κακο σε ολες τις σειρες στυλ fifa-nba-nca-cod-bg και αλλα που απλα ψιλοαλλαζουν κατι επρεπε οποιος εχει το προηγουμενο να εχει 

χαμηλοτερη τιμη

και σιγουρα η αρχικη τιμη σε καμια περιπτωση να μην ειναι πανω απο 35-40 ευρω

αλλα το θεμα τιμης ειναι για να δουν αυτοι που λενε οτι η πειρατεια κανει κακο και ετσι ανεβαινει η τιμη

τωρα που ολοι (95%) το παιρνουν οριτζιναλ για να παιζουν ιντερνετικα ανεβαινουν οι τιμες κατακορυφα 

ελπιζω να καταλαβουν καποια στιγμη οτι η πειρατεια κανει καλο σε εμας 

• Like 1
Δημοσ.

το κραξίδι που πέφτει για το άθλιο SBMM είναι απίστευτο!
Μιλάμε έχει χαθεί όλη η χαρά!

και πάει παρακάτω το θέμα.

Δημοσ.
Στις 4/1/2024 στις 2:30 ΜΜ, 7nisiotis είπε

κάτι ήξερα και δεν το αγόρασα φέτος και όχι μόνο αυτό έκανα και uninstall και το warzone 😂 τού χρόνου πάλι με black ops τουλάχιστον εκεί audio issues δεν υπάρχουν συνήθως.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

το κραξίδι που πέφτει για το άθλιο SBMM είναι απίστευτο!
Μιλάμε έχει χαθεί όλη η χαρά!

Δεν ξερω αν ασχολεισαι τοσο πολυ, αλλα το φετινο ειναι for the streamers και for the viewers. Ειδικα οι πρωτοι εκαναν φουλ γκρινια για τις αλλαγες στην κινηση του προηγουμενου, και για αυτο τα επανεφεραν. Φαινεται και απο τα τρειλερ οπου χρησιμοποιουν φρασεις των streamers. Προσωπικα, κουρασε το τοσο fast pace gaming, και ποσο μαλλον τα br που ηταν ωραια οταν ειχαμε καραντινα και αρα ειχαμε χρονο για να παιξουμε ξανα και ξανα. 

Δημοσ.

Θέματα με τον ήχο δεν έχω.

Beef έχω με το sbmm, που καταστρέφει το παιχνίδι και όλη τη χαρά. Σόνι και ντε να χάνω - κερδίζω το παιχνίδι. Λες και δε μπορώ να κερδίζω μόνο. Ήμουν παίχτης πρώτης κλάσης στα tdm. Ειδικά με έναν φίλο όταν παίζαμε μαζί, κουβαλούσαμε αβέρτα.

Θα μου πεις και πέρσι το χε κ προπερσι, αλλά φέτος δεν είναι διασκεδαστικό το παιχνίδι καθόλου. Ας ελπίσουμε με το πολύ κραξίδι, να αλλάξει ίσως σε 2 εκδόσεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε

Beef έχω με το sbmm, που καταστρέφει το παιχνίδι και όλη τη χαρά. Σόνι και ντε να χάνω - κερδίζω το παιχνίδι. Λες και δε μπορώ να κερδίζω μόνο. Ήμουν παίχτης πρώτης κλάσης στα tdm. Ειδικά με έναν φίλο όταν παίζαμε μαζί, κουβαλούσαμε αβέρτα.

Θα μου πεις και πέρσι το χε κ προπερσι, αλλά φέτος δεν είναι διασκεδαστικό το παιχνίδι καθόλου. Ας ελπίσουμε με το πολύ κραξίδι, να αλλάξει ίσως σε 2 εκδόσεις.

Καλα ναι, ειναι θεμα και αυτο. Οκ, εσυ κερδιζεις 10 στην σειρα, αλλος χανει 10 στην σειρα. Αυτο δεν θα κρατησει για παντα. Δυσκολα καποιος εχει ακραιες τιμες στο W/L ratio. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Καλα ναι, ειναι θεμα και αυτο. Οκ, εσυ κερδιζεις 10 στην σειρα, αλλος χανει 10 στην σειρα. Αυτο δεν θα κρατησει για παντα. Δυσκολα καποιος εχει ακραιες τιμες στο W/L ratio. 

Μόνο οι νίκες? Και το KD πακέτο. Σου δίνει αντιπάλους μετά από λίγο λες και έχουν βγει από eSports. Οκ είμαι καλός, αρκετά καλός, όχι τόσο όμως. Και είμαι άτομο που αν βρει ρυθμό, πάει τρένο, αν όχι, κυλιεμαι στον βούρκο μου.

Και σε βάζει και με συμπαίχτες που είναι βγαλμένοι από πακέτο με γαριδάκια. Λες, τώρα ξεκίνησαν τα fps παιχνίδια, τι γίνεται?

Γενικά είναι κακό σύστημα. Άσε στο καζουαλ να παίζουμε να κάνουμε χαβαλε, στο ranked κάνε ότι θες, στήστο όπως θες. Αν ήθελα τόσο ανταγωνισμό θα έπαιζα ranked. 

Φέτος είναι τρελά έντονο αυτό, γι'αυτό δεν είναι fun το παιχνίδι, που ουσιαστικά αυτό γι'αυτό παίζεις. Δεν ήμουν τρελός που ζήτησα refund, και οι βλάκες μου είπαν ότι είδαν 256 ώρες ότι έχω παίξει. Δηλαδή επειδή έχουν το άθλιο launcher μετριέται σαν ένα παιχνίδι με το mw2. Τεσπά, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Και τελικα?

Νόμιζα ότι ήταν ξεκάθαρο ότι δεν πέρασε το αίτημα, γι'αυτό και σας έγραψα ότι μου είπαν πόσες ώρες βλέπουν ότι έπαιξα κ ότι τεσπά προχωραμε.

• Sad 1
Δημοσ.
On 07/01/2024 at 01:46, Psycho_Warhead said:

Βγήκε πρόγραμμα που βάζει aim assist σε mouse..Μλκιες..Από το κακό στο χειρότερο το παιχνίδι.

δεν το ξερω αυτο αλλα παντα εβλεπα βιντεο και ακομα χειροτερα βλεπω παικτες και καταλαβαινω οτι παιζουν με τσιτ.

τωρα και εδω αλλα και στο παιχνιδι οταν λεω τσιτερ ολοι λενε οτι λεω βλακειες και δεν υπαρχει και και και 

ρε παιδια ολα τα παιχνιδια εχουν τσιτερς ας μην το συζηταμε σαν να ειναι κατι νεο.δεν ειναι αυτο το παιχνιδι ειναι ολα μα ολα τα παιχνιδια .

απο ναρκαλιευτη online εως το καλυτερο που υπαρχει 

το θεμα ειναι να μπαινουν anticheat και να τρωνε σωστα μπαν .

δεν ειμαι αντιθετος στο matchmake με αντιστοιχους αν και αυτο δουλευει σωστα βεβαια γιατι ειναι μια μορφη anticheat 

απο την αλλη ισως χανει σε χαβαλε αλλα απο την αλλη γιατι να μην παιζεις με ατομα στα κυβικα σου ωστε να εχει και ενα νοημα αν εισαι καλος να μην γινεται 

περιπατος για εσενα και να βλαστιμω εγω.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, kinitos είπε

δεν το ξερω αυτο αλλα παντα εβλεπα βιντεο και ακομα χειροτερα βλεπω παικτες και καταλαβαινω οτι παιζουν με τσιτ.

Το aim assist των controllers του COD έχει την τάση να μοιάζει με cheat. Σε πιάνει σε απόσταση, smoke κτλ. Και όλοι το γυρνάνε σε controller σιγά σιγά 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Το aim assist των controllers του COD έχει την τάση να μοιάζει με cheat. Σε πιάνει σε απόσταση, smoke κτλ. Και όλοι το γυρνάνε σε controller σιγά σιγά 

Το aim assist που παραπονιούνται στο controller είναι για τις πολύ κοντινές αποστάσεις,με το mouse έχεις καλύτερο overall ελενχο σε μεσαίες αποστάσεις καλύτερο recoil στα όπλα και καλύτερη απόκριση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...