xtrmsnpr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Call of Duty: Modern Warfare III Κυκλοφορία: 10/11/23 Διαθέσιμο: σε PC (steam, bnet), PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One Τιμή: Standard Edition 69.99€, Vault Edition 69.99€ Εκδότης: Activision Developer: Sledgehammer Games in partnership with Infinity Ward Είδος: Action Shooter Single player, Multiplayer, Cross-Platform Multiplayer Ο πόλεμος άλλαξε Στην άμεση συνέχεια του Call of Duty®: Modern Warfare® II, οι Captain Price και Task Force 141 αντιμετωπίζουν την απόλυτη απειλή. Ο υπερεθνικιστής εγκληματίας πολέμου Βλαντιμίρ Μακάροφ επεκτείνει την κυριαρχία του σε όλο τον κόσμο αναγκάζοντας την Task Force 141 να πολεμήσει όσο ποτέ άλλοτε. Campaign Μάχη σημαίνει να κάνεις επιλογές - διαφορετικά φορτία, διαφορετικά μονοπάτια στην αποστολή. Εκτός από τις υπογραφές, κινηματογραφικές αποστολές εκστρατείας Call of Duty®, το Modern Warfare® III εισάγει αποστολές ανοιχτής μάχης που παρέχουν περισσότερες επιλογές στους παίκτες. Δεν υπάρχει λύση που να ταιριάζει σε όλους - είναι δική σας επιλογή αν θα ακολουθήσετε την κρυφή προσέγγιση ή θα αντιμετωπίσετε δυνατά όλους τους εχθρούς. Multiplayer Το Modern Warfare® III γιορτάζει την 20ή επέτειο του Call of Duty® με μια από τις μεγαλύτερες συλλογές χαρτών για πολλούς παίκτες που έχουν συγκεντρωθεί ποτέ - τόσο οι αγαπημένοι των θαυμαστών όσο και όλοι οι νέοι. Και οι 16 χάρτες εκκίνησης από το αρχικό Modern Warfare® 2 (2009) έχουν εκσυγχρονιστεί με νέες λειτουργίες και δυνατότητες παιχνιδιού και θα είναι διαθέσιμοι κατά την κυκλοφορία για να ξεκινήσουν όλοι, ενώ πάνω από 12 ολοκαίνουργιοι χάρτες πυρήνα 6v6 θα τροφοδοτήσουν ζωντανές σεζόν μετά την κυκλοφορία. Zombies Για πρώτη φορά, συνεργαστείτε με άλλες ομάδες για να επιβιώσετε και να πολεμήσετε τεράστιες ορδές νεκρών στον μεγαλύτερο χάρτη Zombies του Call of Duty® που έγινε ποτέ. Το Modern Warfare® Zombies (MWZ) αφηγείται μια νέα ιστορία των Zombies με αποστολές, βασικά χαρακτηριστικά Zombies και μυστικά που πρέπει να ανακαλύψετε. (google translate) Αναφορά σε κείμενο SYSTEM REQUIREMENTS MINIMUM: Requires a 64-bit processor and operating system OS: Windows® 10 64 Bit (latest update) Processor: Intel® Core™ i5-6600 or AMD Ryzen™ 5 1400 Memory: 8 GB RAM Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 960 / GTX 1650 or AMD Radeon™ RX 470 DirectX: Version 12 Network: Broadband Internet connection Additional Notes: SSD with 149 GB available space at launch (78 GB if COD HQ and Warzone™ are already installed) RECOMMENDED: Requires a 64-bit processor and operating system OS: Windows® 10 64 Bit (latest update) or Windows® 11 64 Bit (latest update) Processor: Intel® Core™ i7-6700K or AMD Ryzen™ 5 1600X Memory: 16 GB RAM Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 1080Ti / RTX 3060 or AMD Radeon™ RX 6600XT DirectX: Version 12 Additional Notes: SSD with 149 GB available space at launch (78 GB if COD HQ and Warzone™ are already installed) Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2023 από xtrmsnpr
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έπαιξα και τελείωσα το campaign. Χειρότερη μ**κια δεν έχω ξανά παίξει🤬! Πέρα από την όλη άκυρη ιστορία, που είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά πια με το ζόρι για να βγει κάτι σονι και ντε. Με cliffhangers, πάνω σε cliiffhangers, νταξ φτάνει, γκόσαμε! Ποιο ευφάνταστο μυαλό, σκέφτηκε να βάλει τόσα πολλά και τόσο ηλίθια open world κομμάτια στο single player? Νόμιζα ότι έπαιζα dmz. Το μόνο που πρόσφεραν ήταν να χάνει χρόνο ο χρήστης για να κάνει τα objectives. Που δεν με ένοιαζε καν να βρω τα loot crates με τα όπλα. Σε μία κιόλας πίστα αν θυμάμαι είχε 29 να βρεις, έγινε μπρούλια εκεί στην Acti, έγινε! Αν δεν ήταν αυτό, παίζει να είχα τελειώσει στο μισό χρόνο απ'ότι έκανα. Γραμμικό παιχνίδι θέλουμε το cod single player, όχι αυτές τις open world βλακείες που σκέφτηκαν να το κάνουν. Και όπως το σκέφτηκαν, δείχνει έλλειψη ιδεών στο σενάριο. Επίσης, όλα μοιάζουν πλαστικά. Αν το έκανε κάνα indie studio ή κάποια άγνωστη εταιρία, θα είχε βυθιστεί και κανένας streamer δε θα το έπαιζε. Καμία σχέση με τη λάμψη και το ωραίο σενάριο που είχαν τα κλασικά MW και άντε και το mw 2019! Μιλάμε για απογοήτευση. Ένιωθα ότι κάνω αγγαρεία, μόνο και μόνο για να δω το τέλος.Πάλι καλά που το πήρα 48€ και δε πλήρωσα full price γι'αυτό το αίσχος. Επίσης μοιάζει με έναν κακό DLC για το προηγούμενο. Τρομερή κοροϊδία να ζητάνε 70€! Παίζει να είναι και το τελευταίο cod που αγοράζω και ότι είναι θα το παίζω από το gamepass, όταν και αν βγει. Κυρίως για τα ζόμπια να παίζω με έναν φίλο το πήρα και το mp. Ελπίζω να μην είναι πυροτεχνήματα και αυτά. Αν ήταν να βάλω βαθμολογία μόνο στο SP κομμάτι, θα ήταν 4/10👎! Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2023 από xtrmsnpr 1
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δεν απορώ γιατί σταμάτησαν την υποστήριξη του DMZ...Αφού και τα ζόμπια τους, τα έκαναν σχεδόν dmz zombia . Δε λέει να συντηρείς 2 σχεδόν ολόιδια modes, τους καταλαβαίνω 😛.
Fever Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δεν έχω ακουμπήσει ακόμα το sp και πιθανότατα δεν θα το κάνω. Αναφορικά τώρα με το mp νομίζω ότι είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά των τελευταίων ετών. Μεγάλη αναβάθμιση στις πίστες και κάποια βελτίωση στο gameplay! Και εγώ με έναν φίλο παίζω τα βράδια μόνο το mp. Εάν ψάχνετε παρέα 10.30 -12.30, Άκη ξέρεις που θα με βρεις!
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Fever είπε Αναφορικά τώρα με το mp νομίζω ότι είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά των τελευταίων ετών. Μεγάλη αναβάθμιση στις πίστες και κάποια βελτίωση στο gameplay! Βασικά παίζει να είναι ότι χειρότερο έχει βγει. Μπορεί να πιάνει τα επίπεδα του ghosts ή bo4. Ζήτησα χαριστικό refund από την acti, ελπίζω να το δώσουν. πάλι καλά δεν είμαι τρελός, όταν απορούσα με το σημάδι, λέω και γω...έχασα το skill μου; Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2023 από xtrmsnpr
aplos73 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα στην παρέα. Τελικά μπήκα και εγώ στον πειρασμό να το πάρω. Το sp δεν λέει τίποτα. Αλλά το mp δεν είναι και άσχημο. Όσο για τα zombie μου μοιάζει σαν να παίζω DMZ. Από γραφικά μια χαρά είναι. Στο σύστημα μου ( I5 13400, Rtx 2060 6GB VRAM, 32 GB DDR4 3600 ) σε 1080p μια χαρά τρέχει. Στο μέλλον με μια καλύτερη κάρτα γραφικών ελπίζω να ανεβάσω και ανάλυση. Πάντως για 70 ευρώ το περίμενα λίγο καλύτερο.
HALF EVIL Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Είναι ενδεικτικό πάντως της κατάντιας του COD το ότι ανοίγει νέο νήμα για νέο COD και υπάρχουν πέντε σχόλια μέσα σε μια βδομάδα . 1
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Είναι ενδεικτικό πάντως της κατάντιας του COD το ότι ανοίγει νέο νήμα για νέο COD και υπάρχουν πέντε σχόλια μέσα σε μια βδομάδα . + είναι και τα 70€ που δε θα τα δώσει ο Έλληνας εύκολα. Ειδικά αν τα έδωσε πέρσι πάλι, που το καταλαβαίνω. Και γω αν δεν έκανε 48€, δεν υπήρχε περίπτωση να έδινα παραπάνω. Δες και ελληνικό twitch, παίζουν ότι free υπάρχει κυρίως, με ελάχιστες εξαιρέσεις όπως κανά wow, κανα fifa, κάνα tarkov ή κάνα άγνωστο άθλιο horror παιχνίδι. Που είναι παιχνίδια πολύ πιο φτηνά και στα κλειδάδικα δεν είναι φτηνό το cod για να πουν το παίρνουμε. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2023 από xtrmsnpr 1
SabotazNic Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Είναι ενδεικτικό πάντως της κατάντιας του COD το ότι ανοίγει νέο νήμα για νέο COD και υπάρχουν πέντε σχόλια μέσα σε μια βδομάδα . Για εμένα έφαγε Χ από την ώρα που έκλεισαν μέσα σε 10 μερες από την ανανοινωση το wz1 και τα χάσαμε ουσιαστικά όλα τα cosmetics. Βασικά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν μεταφέρθηκαν. Βασικά ξέρω, because 🤑 Όντως, το mw3 φαίνεται ωραίο και θα το έπαιρνα, αλλά και σαν παρέα έχουμε γυρίσει κυρίως σε άλλα games. Φταίει και το ότι έχουμε φύγει τελείως από τα br. Καλά ήταν για την καραντίνα που είχαμε χρόνο. Τώρα δεν έχω υπομονή να παίξω 10 games για να πάρω το 1. Πλέον Cs/outlast trials/the finals (πέρα από κονσόλες και single player) Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2023 από SabotazNic
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Το πρώτο CoD που δεν αγόρασα και ούτε πρόκειται.. 1
aplos73 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγω τα έδωσα τα 70 ευρώ γιατί είχα πάρα πολύ καιρό ( από το Modern Warfare ) να αγοράσω COD και μπήκα στον πειρασμό. Το περίμενα καλύτερο για να πω την αλήθεια . Τώρα θα το παίξω αφού το πλήρωσα. Πάντως το multiplay δεν είναι και τόσο άσχημο. Και είναι αρκετά καλά optimised. Τρέχει ομαλά και χωρίς κολλήματα. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2023 από aplos73 1
7nisiotis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς αν δεν έπεφτε ο κλήρος σε μένα ώστε να λάβω από το site review κλειδί του παιχνιδιού, με τιμή αυξημένη πια στα 70€, δεν υπήρχε περίπτωση να αγοραστεί ο φετινός τίτλος. Επιβαλλόταν έστω μια upgrade path επιλογή, μαξ στα 30€, καθώς περί αυτού πρόκειται. Είναι ένα patch/fix/"dlc" του MWII. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2023 από 7nisiotis
kinitos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 2 hours ago, 7nisiotis said: Δυστυχώς αν δεν έπεφτε ο κλήρος σε μένα ώστε να λάβω από το site review κλειδί τ Δηλαδή? Να πω και εγώ γνώμη για το κολ 1.νομιζω ότι πλέον 90% αγοράζουν το παιχνίδι για multi-player 2.αν πιάσουμε την σειρά είναι όλα το ίδιο ααζοντας γραφικά και εποχές. 3.αν πιάσουμε το mw τότε και το mwii είναι συνέχεια του mwi 4.ολες οι σειρες cod fifa bf και λοιπα πρεπει να εχουν σε αυτον που εχει το προηγουμενο τιτλο μονο μια χαμηλη τιμή.περιπου 20 ευρώ αντε Μαξ 30 Τώρα καθαρά σαν παιχνίδι μια χαρα είναι και πολύ καλύτερο από αλλά κολ όπως vanguard
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Το ξέρω δεν είναι gaming site αλλά δε γράφει τίποτα λάθος και άνετα θα μπορούσα να το είχα γράψει εγώ το άρθρο αυτό To Call of Duty: Modern Warfare III δεν αντεπεξέρχεται στα στάνταρ της σειράς Μιλάμε για τρελά σάπιο παιχνίδι. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Το Warzone καλό είναι το επανέφεραν στα στάνταρ του 1.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα