Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Pitpap13 είπε

Όσον αφορά την λήξη του συμβολαίου προφανώς και θα παραχωρήσω το διαμέρισμα χωρίς το παρκινγκ και Αμα θέλει!  

Είναι παράνομο. 

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Pitpap13 είπε

Όσον αφορά την λήξη του συμβολαίου προφανώς και θα παραχωρήσω το διαμέρισμα χωρίς το παρκινγκ και Αμα θέλει!

Γίνεται αυτό? είναι νόμιμο?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nabuko είπε

Γίνεται αυτό? είναι νόμιμο?

Είναι παράνομο. Ο νόμος και η ηθική βέβαια ισχύει πάντα για τους άλλους. Για εμάς, "ελα τώρα μωρέ,  δεν τρέχει κ τίποτα!"

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Pitpap13 είπε

Καμμία έξτρα χρέωση για το παρκινγκ ! Το χω στην τιμή του σπιτιού που πιστέψτε με είναι εξευτελιστικη με βάση την διακύμανση των τιμών ενοικίασης της δεδομένης χρονικά στιγμής  ! Τώρα αν δεν μπορεί ο καθένας να καταλάβει ότι το πρόβλημα είναι ότι ο τύπος δεν εκτιμάει τιποτα και δεν γουσταρω να με περνάνε για μ…α ενώ έχω ξηγηθει άριστα πάω πάσο ! Η ερώτηση μου ήταν συγκεκριμένη και αφορούσε συγκεκριμένο πράγμα και ο καθένας έχει βγάλει συμπεράσματα ! Όσον αφορά την λήξη του συμβολαίου προφανώς και θα παραχωρήσω το διαμέρισμα χωρίς το παρκινγκ και Αμα θέλει!  Σας ευχαριστώ όλους για την οποία ανταποκριση 

Ξέρω ότι δεν μετράει αυτό που θα σου πω, και μην δώσεις καν σημασία αν δεν σου κάνει, αλλά ο ενοικιαστής κάποια στιγμή θα φύγει και ίσως να μην είναι καν σημαντικό για σένα να τα έχεις καλά μαζί του, ο ιδιοκτήτης όμως του άλλου διαμερίσματος, όπως και οι άλλοι θα είναι εκεί πάντα και με το να έχεις κακές σχέσεις μαζί τους δεν είναι και ότι καλύτερο. Δεν ξέρω αν μένεις κι εσύ εκεί εκεί, αλλά εγώ το τελευταίο που θα ήθελα είναι να μένω σε μια πολυκατοικία που όλοι με κοιτάνε με στραβό μάτι και λένε καλώς τον περίεργο. Αν για κάποιο λόγο εξυπηρετεί καλύτερα η θέση τον άλλον κάνε του την χάρη, δεν σου κοστίζει και κάτι στο κάτω κάτω της γραφής. Κι εσύ θα ηρεμίσεις κι αυτός θα είναι χαρούνος στο τέλος της ημέρας. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
34 minutes ago, Pitpap13 said:

Όσον αφορά την λήξη του συμβολαίου προφανώς και θα παραχωρήσω το διαμέρισμα χωρίς το παρκινγκ και Αμα θέλει!  Σας ευχαριστώ όλους για την οποία ανταποκριση 

shocked ron burgundy GIF

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Είναι παράνομο. Ο νόμος και η ηθική βέβαια ισχύει πάντα για τους άλλους. Για εμάς, "ελα τώρα μωρέ,  δεν τρέχει κ τίποτα!"

Είναι παρανομο λέει ! Το ότι του χω δώσει το σπιτι με το παρκινγκ σχεδόν τσάμπα από τον φιλοτιμο μου και ο τύπος κατά πασα πιθανότητα θα βγάζει και μεροκαματάκι από την θέση στάθμευσης είναι ηθικό και νόμιμο Ε ; Ότι του παραχωρούσα θέση τσάμπα και όταν του την ζήτησα για χρήση δικη μου,μου έκανε και σκηνικό είναι ηθικό Ε; Σε τύπους που δεν έχουν ουτε 1% ήθους δεν ανταποδίδω ούτε 0,5% ηθικής ! Όσο για τα νομιμα και τα παράνομα αυτά ας τ αφήσουμε για άλλη συζήτηση ! Εκτός αν νομίζει κανεις ότι είναι 100% νόμιμος σε όλα του! Τέλος πάντων σας ευχαριστώ όσους απαντήσατε ! Έχω καλυφθεί 

26 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Ξέρω ότι δεν μετράει αυτό που θα σου πω, και μην δώσεις καν σημασία αν δεν σου κάνει, αλλά ο ενοικιαστής κάποια στιγμή θα φύγει και ίσως να μην είναι καν σημαντικό για σένα να τα έχεις καλά μαζί του, ο ιδιοκτήτης όμως του άλλου διαμερίσματος, όπως και οι άλλοι θα είναι εκεί πάντα και με το να έχεις κακές σχέσεις μαζί τους δεν είναι και ότι καλύτερο. Δεν ξέρω αν μένεις κι εσύ εκεί εκεί, αλλά εγώ το τελευταίο που θα ήθελα είναι να μένω σε μια πολυκατοικία που όλοι με κοιτάνε με στραβό μάτι και λένε καλώς τον περίεργο. Αν για κάποιο λόγο εξυπηρετεί καλύτερα η θέση τον άλλον κάνε του την χάρη, δεν σου κοστίζει και κάτι στο κάτω κάτω της γραφής. Κι εσύ θα ηρεμίσεις κι αυτός θα είναι χαρούνος στο τέλος της ημέρας. 

Συμφωνώ όπως τα λες είναι ! Αλλά αγανάκτησα ρε αδερφε! Ξέρεις τι είναι να κανεις 1000 καλά ; Και να σου την βγαίνουν από πάνω κ να σε περνάνε και για μ…α με την ιδιοκτησία σου; 100% φταίω εγώ ας πρόσεχα ! Καλή συνέχεια καλή εβδομάδα 

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Pitpap13 είπε

Συμφωνώ όπως τα λες είναι ! Αλλά αγανάκτησα ρε αδερφε! Ξέρεις τι είναι να κανεις 1000 καλά ; Και να σου την βγαίνουν από πάνω κ να σε περνάνε και για μ…α με την ιδιοκτησία σου; 100% φταίω εγώ ας πρόσεχα ! Καλή συνέχεια καλή εβδομάδα 

Καταλαβαίνω, αλλά στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει είναι να κοιμάσαι ήσυχος. Κάνε ξύγα του στιλ μάγκες κάνετε ότι θέλετε, αλλά αν το χρειαστώ και με βολέψει να ξέρετε ότι ο τελευταίος λόγος είναι δικός μου και αστους να κουρεύονται. 

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Pitpap13 είπε

Ξέρεις τι είναι να κανεις 1000 καλά ; Και να σου την βγαίνουν από πάνω κ να σε περνάνε και για 

Επειδή σε καταλαβαίνω. Προσπάθησε να κάνεις τα καλά σε καλούς μόνο. Αν δεν είσαι σίγουρος, μήν το κάνεις. 

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν μπορεί να δώσει προς ενοικίαση  το διαμέρισμα χωρίς πάρκινγκ ο ιδιοκτήτης;

Όταν είναι parking Pilotis , οχι. Το Parking είναι παρακολουθημα του διαμερίσματος. Πάνε πάντα μαζί. Ούτε νοικιάζεται, ούτε πωλείται το καθένα ξεχωριστά.Στα υπόγεια parking δεν ισχύει κάτι τέτοιο. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, sphinxgr said:

Είναι παράνομο. 

Έχεις κάποιο νόμο, ή έστω κάποιο link που να αναφέρει κάτι τέτοιο;

Αυτό που σίγουρα απαγορεύεται είναι μια θέση πάρκινγκ στην πιλοτή να χρησιμοποιείται από τρίτους, όπως επίσης να πωληθεί ή να ενοικιαστεί μια και στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος ανήκει μόνο η αποκλειστική χρήση της, δεν έχω δει πουθενά όμως κάτι που υποχρεώνει τον ιδιοκτήτη να εκμισθώνει το διαμέρισμα μαζί με τα παρακολουθήματα, πακέτο πάνε μόνο αν πουλήσει το διαμέρισμα.

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Έχεις κάποιο νόμο, ή έστω κάποιο link που να αναφέρει κάτι τέτοιο;

Αυτό που σίγουρα απαγορεύεται είναι μια θέση πάρκινγκ στην πιλοτή να χρησιμοποιείται από τρίτους, όπως επίσης να πωληθεί ή να ενοικιαστεί μια και στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος ανήκει μόνο η αποκλειστική χρήση της, δεν έχω δει πουθενά όμως κάτι που υποχρεώνει τον ιδιοκτήτη να εκμισθώνει το διαμέρισμα μαζί με τα παρακολουθήματα, πακέτο πάνε μόνο αν πουλήσει το διαμέρισμα.

https://www.gocar.gr/news/feed/41718,noikiasw_8esh_parking_polykatoikia.html

Παραχωρούνται για αποκλειστική χρήση σε κάθε ιδιοκτήτη οριζόντιας ιδιοκτησίας, π.χ. ενός διαμερίσματος, αυτό γίνεται με ειδική αναφορά στο συμβόλαιο αγοράς του διαμερίσματος, και η θέση αυτή είναι απόλυτα συνδεδεμένη με το συγκεκριμένο διαμέρισμα. Δεν μεταβιβάζεται, ούτε μισθώνεται σε τρίτο που δεν έχει ιδιοκτησία στο συγκεκριμένο ακίνητο. 

Αν κάνει συμβόλαιο που απαγορεύει τη χρήση της θέσης στάθμευσης, ναι θα μπορεί να μην την χρησιμοποιεί. Μπορεί να κάνει και συμβόλαιο να μην χρησιμοποιουν το μπάνιο του. Και αυτό γίνεται.

Παράλληλα όμως δεν θα μπορεί να τη χρησιμοποιεί και κανείς άλλος. Σε ενδεχόμενη δικαστική διαμάχη το αποτέλεσμα δεν είναι ξεκάθαρο. Κάλλιστα έχει βάση το να την χρησιμοποιεί μόνο ο ένοικος του Διαμερίσματος (ή ένοικος της πολυκατοικίας). 

Οπότε για να στο κάνω πιο καθαρό για να μην αρχίσεις πάλι τα περίεργα, Νόμιμα μπορεί να μην την χρησιμοποιεί ο ενοικιαστής, αλλά πάλι βάσει νόμου είναι παράνομο να την χρησιμοποιήσει ο οποιοσδήποτε εκτός πολυκατοικίας, ενδεχομένως όμως και εντός πολυκατοικίας εκτός του ενοικιαστή. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

https://www.gocar.gr/news/feed/41718,noikiasw_8esh_parking_polykatoikia.html

Παραχωρούνται για αποκλειστική χρήση σε κάθε ιδιοκτήτη οριζόντιας ιδιοκτησίας, π.χ. ενός διαμερίσματος, αυτό γίνεται με ειδική αναφορά στο συμβόλαιο αγοράς του διαμερίσματος, και η θέση αυτή είναι απόλυτα συνδεδεμένη με το συγκεκριμένο διαμέρισμα. Δεν μεταβιβάζεται, ούτε μισθώνεται σε τρίτο που δεν έχει ιδιοκτησία στο συγκεκριμένο ακίνητο. 

Αν κάνει συμβόλαιο που απαγορεύει τη χρήση της θέσης στάθμευσης, ναι θα μπορεί να μην την χρησιμοποιεί. Μπορεί να κάνει και συμβόλαιο να μην χρησιμοποιουν το μπάνιο του. Και αυτό γίνεται.

Παράλληλα όμως δεν θα μπορεί να τη χρησιμοποιεί και κανείς άλλος. Σε ενδεχόμενη δικαστική διαμάχη το αποτέλεσμα δεν είναι ξεκάθαρο. Κάλλιστα έχει βάση το να την χρησιμοποιεί μόνο ο ένοικος του Διαμερίσματος (ή ένοικος της πολυκατοικίας). 

Οπότε για να στο κάνω πιο καθαρό για να μην αρχίσεις πάλι τα περίεργα, Νόμιμα μπορεί να μην την χρησιμοποιεί ο ενοικιαστής, αλλά πάλι βάσει νόμου είναι παράνομο να την χρησιμοποιήσει ο οποιοσδήποτε εκτός πολυκατοικίας, ενδεχομένως όμως και εντός πολυκατοικίας εκτός του ενοικιαστή. 

Μα νομίζω ότι η τελευταία θέση του ts είναι να μην την χρησιμοποιήσει ο (μελλοντικός) ενοικιαστής για να μην γίνει αυτό που έγινε τώρα και τον "χαλάει"

Με δεδομένο ότι δεν μίλησε για χρήση/ενοικίαση σε τρίτο τότε μια χαρά μπορεί να το κάνει. Και προφανώς, ως ιδιοκτήτης και με δεδομένη την ειδική αναφορά στο σχετικό (μελλοντικό) συμβόλαιο, θα μπορεί να τη χρησιμοποιεί ο ίδιος αν θέλει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...