Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας ! Θέλω τα φώτα σας και την

βοηθεια σας για όσους γνωρίζουν ! Είμαι ιδιοκτήτης ενος διαμερίσματος με θέση στάθμευσης σε πυλωτη το οποίο νοικιάζω ! Στο ενοικιαστήριο  αναγράφεται κανονικά η θέση στάθμευσης! Μαθαίνω λοιπόν πρόσφατα ότι ο ενοικιαστής έχει συμφωνήσει με άλλον ιδιοκτήτη της πολυκατοικίας να ανταλλάξουν στην «ζούλα» θέσεις και να πάει ο ένας στη θέση του αλλου και κατ επέκταση στην θέση που νοικιάζω; Εγώ αυτό δεν το επιθυμώ ! Γνωρίζει κανεις τι μπορώ να κάνω; Φοβάμαι ότι δεν Μπορώ να κάνω τιποτα επειδή αυτός θα γυρισει και θα μου πει εμένα δεν με ενοχλεί που παρκάρει άλλος στην θέση την οποία νοικιάζω εσυ τι πρόβλημα έχεις ; Έχω τρομερά νεύρα και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω με αυτό το ζήτημα 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Pitpap13 είπε

βοηθεια σας για όσους γνωρίζουν ! Είμαι ιδιοκτήτης ενος διαμερίσματος με θέση στάθμευσης σε πυλωτη το οποίο νοικιάζω ! Στο ενοικιαστήριο  αναγράφεται κανονικά η θέση στάθμευσης! Μαθαίνω λοιπόν πρόσφατα ότι ο ενοικιαστής έχει συμφωνήσει με άλλον ιδιοκτήτη της πολυκατοικίας να ανταλλάξουν στην «ζούλα» θέσεις και να πάει ο ένας στη θέση του αλλου και κατ επέκταση στην θέση που νοικιάζω; Εγώ αυτό δεν το επιθυμώ ! Γνωρίζει κανεις τι μπορώ να κάνω; Φοβάμαι ότι δεν Μπορώ να κάνω τιποτα επειδή αυτός θα γυρισει και θα μου πει εμένα δεν με ενοχλεί που παρκάρει άλλος στην θέση την οποία νοικιάζω εσυ τι πρόβλημα έχεις ; Έχω τρομερά νεύρα και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω με αυτό το ζήτημα 

Τώρα ξέρεις τι πρέπει να γράφει το επόμενο ενοικιαστήριο που θα κάνεις.

• Like 5
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Pitpap13 είπε

Το πρόβλημα σου ποιο είναι από τη στιγμή που πληρώνεσαι κανονικά και κανείς δεν έχει ενοχληθεί?

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Pitpap13 είπε

2. Αναγνωρίζεται ότι αν τρίτος, μη ιδιοκτήτης διαμερίσματος, είχε δικαίωμα σε μια θέση στάθμευση, τότε μπορεί να τα μεταβιβάσει μόνο σε ένοικο πολυκατοικίας.

Με άλλα λόγια 

Αναφορά σε κείμενο

Ζεστο τσαγακι και καμια βαλεριανα

Και πέρα από την πλακίτσα, δεν καταλαβαίνω γιατί σκας; Η θέση είναι δικιά σου δεν θα την πειράξει κανένας, όταν φύγει ο ενοικιαστής θα πεις στον άλλον φίλε ως εδώ παίρνω την θέση μου πίσω. 

Επεξ/σία από fmarkos
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόβλημα μου είναι ότι μέχρι προτεινος του είχα παραχωρήσει άλλη θέση στάθμευσης για το 2ο αυτοκίνητο του μέχρι να την χρειαστώ εγώ και όταν του τη ζήτησα αντί να μου την παραχωρήσει και να πει και ευχαριστώ μου έκανε και ολόκληρο σκηνικό !  Και επίσης αυτός πληρώνει την θέση του εγώ σαν ιδιοκτήτης δεν γουστάρω να παρκάρει άλλος ένοικος εκτός από τον ενοικιαστή μου που μπορεί πχ να μην έχω καλές σχέσεις ! Αν την πάτησα εφόσον έκανα ενοικιαστήριο και δεν μπορώ να κάνω κάτι πλεον, δεκτό! Γενικά σας ρώτησα τις γνωσεις σας και αν ξέρει κάποιος τι προβλέπεται ;αν ξέρετε απαντάτε αν όχι δεν έγινε τιποτα ! Τώρα τις ψυχολογικής  φύσεως  συμβουλές κρατήστε τες για τον εαυτό σας ! 

Επεξ/σία από Pitpap13
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο επομενο μισθωτηριο να βαλεις και ρητρα οτι επισκεψη στο σπιτι θα κανουν μονο ανθρωποι που συμπαθείς. Μην εισαι στριμμενος χωρις λογο. Προφανως τους βολευει αυτη η ανταλλαγη. Ασε τους ανθρωπους στην ησυχια τους. Δεν σε επιβαρύνουν πουθενά.
Και ΝΑΙ. Τιποτα δεν μπορεις να κανεις. Δεν θα σου δώσει αναφορα ποιον θα βαλει μεσα στην ιδιοκτησια που ενοικιάζει. Μεμπτό θα ηταν μόνο αν το νοίκιαζε χωρίς να εχει δυνατοτητα επινοικιασης. 

Επεξ/σία από andreaspA
  • Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Στο επομενο μισθωτηριο να βαλεις και ρητρα οτι επισκεψη στο σπιτι θα κανουν μονο ανθρωποι που συμπαθείς. Μην εισαι στριμμενος χωρις λογο. Προφανως τους βολευει αυτη η ανταλλαγη. Ασε τους ανθρωπους στην ησυχια τους. Δεν σε επιβαρύνουν πουθενά.
Και ΝΑΙ. Τιποτα δεν μπορεις να κανεις. Δεν θα σου δώσει αναφορα ποιον θα βαλει μεσα στην ιδιοκτησια που ενοικιάζει. Μεμπτό θα ηταν μόνο αν το νοίκιαζε χωρίς να εχει δυνατοτητα επινοικιασης. 

Αν δεν υπήρχε το « προηγούμενο» που τον εξυπηρετούσα τοσα χρόνια και με άλλο παρκινγκ τσάμπα και  όταν του το ζήτησα αντί να πει ευχαριστω μου έκανε και σκηνικό εννοείται δεν θα χα κανένα θέμα να έβαζε και σκυλόσπιτο στη θέση παρκινγκ! Anyway την πάτησα δεν πειράζει αναμονή μέχρι την λήξη του συμβολαίου ! Ευχαριστώ 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Pitpap13 είπε

Αν δεν υπήρχε το « προηγούμενο» που τον εξυπηρετούσα τοσα χρόνια και με άλλο παρκινγκ τσάμπα και  όταν του το ζήτησα αντί να πει ευχαριστω μου έκανε και σκηνικό εννοείται δεν θα χα κανένα θέμα να έβαζε και σκυλόσπιτο στη θέση παρκινγκ! Anyway την πάτησα δεν πειράζει αναμονή μέχρι την λήξη του συμβολαίου ! Ευχαριστώ 

Και τι θα γινει δηλαδη στην ληξη του συμβολαιου? Θα βαλεις ρητρα να μην παρκαρει αλλος ? και πως θα αποδειξεις οτι ειναι "αλλος" και δεν ειναι δικο του το αμαξι? θα τον υποχρεωνεις να σου στελνει την αδεια κυκλοφοριας? και ποιος ειπε οτι η αδεια δεν μπορει να ειναι σε αλλο ονομα, και να κανει χρηση του αυτοκινήτου αυτος? 
Και αντε και ξερεις οτι δεν ειναι δικο του το αμαξι γιατι ξερεις οτι ειναι του γειτονα, τι θα γινει? θα τον πας δικαστικα να αποδειξεις οτι εχει κανει δωρεαν παραχωρηση και δεν προβλεπεται απο το μισθωτήριο?

Μην ασχολεισαι με τριχες και μην εισαι παράξενος! χαλας το κεφι σου και την υγεία σου.

Δημοσ.

Κι εγώ στην αρχή για παράξενο τον πέρασα, αλλά είπε ο άνθρωπος ότι αν δεν είχαν προηγούμενα δε θα είχε κανένα πρόβλημα.

Σε αυτή την περίπτωση και με βάση όσα γνωρίζουμε (τη μία πλευρά), ο ενοικιαστής είναι τυπάκος.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, phanispal είπε

Κι εγώ στην αρχή για παράξενο τον πέρασα, αλλά είπε ο άνθρωπος ότι αν δεν είχαν προηγούμενα δε θα είχε κανένα πρόβλημα.

Σε αυτή την περίπτωση και με βάση όσα γνωρίζουμε (τη μία πλευρά), ο ενοικιαστής είναι τυπάκος.

O ενοικίαστης σε ενδιαφέρει να πληρωνει στην ωρα του κ να μην καταστρέφει το σπίτι.Πράγματα που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Κ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. Ούτε για φίλο τον έχεις, ούτε για γκόμενο. Μπερδεύετε τους ρόλους μερικοί και πάτε να δημιουργήσετε προβλήματα στη ζωή σας.

Έκανε deal και αντάλλαξε parking με άλλον. Ε ΚΑΙ? Αν πληρώνει κ σέβεται το σπίτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, phanispal said:

Εγώ πάλι έτσι όπως το καταλαβαίνω, μου φαίνεται ότι νοικιάζει εξτρα τη θέση πάρκινγκ που ανήκει στο διαμέρισμα και δεν την έχει στην τιμή του ενοικίου.

Σε λίγο οι ιδιοκτήτες θα νοικιάζουν έξτρα την αποθήκη, έξτρα την πρόσβαση στην ταράτσα γιατί την νοικιάσανε σε αυτόν του 5ου για να κάνει το BBQ του, έξτρα και την καμινάδα, γιατί μπορεί να μη το θες το τζάκι βρε αδερφέ...

Επεξ/σία από Xvipes
  • Like 1
Δημοσ.

επειδη δεν εισαι ο μονος, αρκετοι τη πατησαν (ας μου επιτραπει η λεξη) ετσι την επομενη φορα ειτε ζητα συμβουλη απο δικηγορο (επι πληρωμη) ειτε βαλε 2 επιπλεον ορους

1)Αποκλειστικη χρηση της θεσης σταθμευσης κανει ο/η .... που ειναι και ο ενοικιαστης της κατοικιας

2)δεν επιτρεπεται η ενοικιαση της θεσης σταθμευσης απο τον ο/η σε τριτους

εδω αλλοι επινοικιαζουν τη θεση σταθμευσης (εν αγνοια ιδιοκτήτη) πολυ περισσοτερο αποτι νοικιαζουν οι ιδιοι....

Δημοσ.

Καμμία έξτρα χρέωση για το παρκινγκ ! Το χω στην τιμή του σπιτιού που πιστέψτε με είναι εξευτελιστικη με βάση την διακύμανση των τιμών ενοικίασης της δεδομένης χρονικά στιγμής  ! Τώρα αν δεν μπορεί ο καθένας να καταλάβει ότι το πρόβλημα είναι ότι ο τύπος δεν εκτιμάει τιποτα και δεν γουσταρω να με περνάνε για μ…α ενώ έχω ξηγηθει άριστα πάω πάσο ! Η ερώτηση μου ήταν συγκεκριμένη και αφορούσε συγκεκριμένο πράγμα και ο καθένας έχει βγάλει συμπεράσματα ! Όσον αφορά την λήξη του συμβολαίου προφανώς και θα παραχωρήσω το διαμέρισμα χωρίς το παρκινγκ και Αμα θέλει!  Σας ευχαριστώ όλους για την οποία ανταποκριση 

• Sad 1
Δημοσ.

Χωρίς να γνωρίζω την ελληνική πραγματικότητα, στο συμβόλαιο για το πάρκινγκ δεν αναφέρεται ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...