glyfadas7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, tasvar είπε Driver έχεις βάλει για το tp-link? Βάλε, κάνε μια επανεκκίνηση και δοκίμασε πάλι. https://www.tp-link.com/us/support/download/ub500/#Driver ναι έχει τους τελευταίους...το tp link δουλευει κανονικά με τις άλλες συσκευές...την τηλεόραση πχ την βλέπει που έχω σε άλλο δωμάτιο. όπως και το πληκτρολόγιο και το ποντίκι. 10 ώρες πριν, nickol-us είπε Είδες το βίντεο που σου έβαλα; Δοκίμασε να πας από συσκευές & εκτυπωτές (περισσότερες ρυθμίσεις) και να βρεις την παρακάτω οθόνη. Πάτα add device και μετά ξεκίνα το pairing mode στο χειριστήριο. Περίμενε να φανεί στην οθόνη με τις συσκευές, επέλεξε το και κάνε add(next). το έκανα και αυτό...βλέπει μόνο την τηλεόραση. Όταν ανοίγω το bluetooth στο κινητό για παράδειγμα, το βλέπω το xbox controller. Στο pc δεν το βλέπω όμως...μόνο αν συνδεθεί ενσυρματα. έκανα την διαδικασία και από το βίντεο και add device που μου έδειξες παραπάνω....δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.....
Getta Robo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Εχω δει παρομοια προβληματα με το να μην συνδεονται / αναγνωριζονται συσκευες, και λυθηκε με την εσχατη λυση. Format.
glyfadas7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, Getta Robo είπε Εχω δει παρομοια προβληματα με το να μην συνδεονται / αναγνωριζονται συσκευες, και λυθηκε με την εσχατη λυση. Format. δεν πρόκειται να μπω σε τέτοια φασαρία για το χειριστήριο...δεν αξίζει...θα το έχω ενσύρματο καλύτερα.
stafftw Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε να κατεβάσεις και αυτό στα windows, κάπου το είχα διαβάσει. Xbox Accessories - Microsoft Apps Και σύνδεσε το με usb μήπως χρειάζεται κανένα update. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2023 από stafftw 1
glyfadas7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, stafftw είπε Δοκίμασε να κατεβάσεις και αυτό στα windows, κάπου το είχα διαβάσει. Xbox Accessories - Microsoft Apps Και σύνδεσε το με usb μήπως χρειάζεται κανένα update. το κατέβασα και έκανα update, αλλά πάλι τίποτα. το bluetooth δεν το βλέπει 1
stafftw Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 52 minutes ago, glyfadas7 said: το κατέβασα και έκανα update, αλλά πάλι τίποτα. το bluetooth δεν το βλέπει Τι να πω...Δεν εχω και εγω αλλη πρόταση, γιατί φαίνεται οτι λειτουργεί σωστά και το adapter και το gamepad αφού συνδέονται με άλλες συσκευές...
nickol-us Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μήπως έχει κάνει pair από μόνο του και δε το έχεις αντιληφθεί; Έχεις δοκιμάσει να ανοίξεις το χειριστήριο (χωρίς το καλώδιο) και να δεις αν συνδέεται; Το χειριστήριο μπαίνει σε pairing mode κανονικά όπως το video; Δοκίμασες να κάνεις απεγκατάσταση του χειριστηρίου και να προσπαθήσεις ξανά χωρίς καλώδιο, κατευθείαν με bt;
ASFE Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μπραβο ρε παιδια. Εχω και γω ενα τετοιο χειριστηριο και το συνεδεσα. Την πατησα βεβαια στην αρχη γιατι δεν ειχα βαλει μπαταριες
glyfadas7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Στις 13/12/2023 στις 5:45 ΜΜ, nickol-us είπε Μήπως έχει κάνει pair από μόνο του και δε το έχεις αντιληφθεί; Έχεις δοκιμάσει να ανοίξεις το χειριστήριο (χωρίς το καλώδιο) και να δεις αν συνδέεται; Το χειριστήριο μπαίνει σε pairing mode κανονικά όπως το video; Δοκίμασες να κάνεις απεγκατάσταση του χειριστηρίου και να προσπαθήσεις ξανά χωρίς καλώδιο, κατευθείαν με bt; Δεν το βλέπει καν....δεν παίζει να έχει κάνει ήδη pair....δεν λειτουργει....
@topos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 2 hours ago, glyfadas7 said: Δεν το βλέπει καν....δεν παίζει να έχει κάνει ήδη pair....δεν λειτουργει.... Προφανώς έχεις πατήσει το κουμπάκι από πίσω συνεχόμενα ώστε να μπει στην διαδικασία εξεύρεσης pc?
glyfadas7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, @topos είπε Προφανώς έχεις πατήσει το κουμπάκι από πίσω συνεχόμενα ώστε να μπει στην διαδικασία εξεύρεσης pc? ναι εννοείται...αναβοσβήνει γρήγορα και μετά τίποτα...πέφτει ο ρυθμός
tasvar Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, glyfadas7 είπε ναι εννοείται...αναβοσβήνει γρήγορα και μετά τίποτα...πέφτει ο ρυθμός Ετσι, να μας φύγει η υποψία... Δοκίμασες σε κάποιο άλλο pc? Επειδή το έχω το ίδιο ακριβώς, ήθελε τον driver παραπάνω για να δουλέψει η δόνηση. Μήπως μια απεγκατάσταση bluetooth-controller και πάλι από την αρχή μια δοκιμή; Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2023 από tasvar
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα