mkofi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Πριν μια εβδομάδα αγορασα την εν λόγο τηλεοραση,όμως έχω θέμα με την κεραία στο σπίτι και δε θελω να τραβάω εξωτερικά καλώδια..μεσω ποιας εφαρμογής μπορώ να δω κανάλια μέσω ίντερνετ??ευχαριστώ προκαταβολικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση manoskost Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Λύση Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, mkofi είπε Πριν μια εβδομάδα αγορασα την εν λόγο τηλεοραση,όμως έχω θέμα με την κεραία στο σπίτι και δε θελω να τραβάω εξωτερικά καλώδια..μεσω ποιας εφαρμογής μπορώ να δω κανάλια μέσω ίντερνετ??ευχαριστώ προκαταβολικά... Αν είχες πάρει android tv θα γινόταν, με την συγκεκριμένη που πήρες δεν γίνεται. Το μόνο που μπορείς να κάνεις τώρα είναι να πάρεις ένα tvbox ή stick android και να βάλεις την εφαρμογή greektv και θα έχεις ολα τα κανάλια μέσω internet. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2023 από manoskost Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkofi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Σ ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα