Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, υπάρχει κάποια κόλλα για το λάστιχο του πλυντηρίου ρούχων;

Εχει ένα μικρό σκίσιμο που δεν επηρεάζει προς το παρόν τίποτα αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθεί.

Ψάχνοντας για τον φίλο μου έβγαλε https://www.homefix.gr/el/proionta/siskeves-peripiisis-rouchon/plintirio-rouchon-stegnotirio/kolles/kolla-gia-lasticha-plintiriou-rermatech-black-rubber062015010.html

Ψαξε https://www.google.com/search?q=κολλα+για+λαστιχο+πλυντηριου&rlz=1CAYKUD_enGB1028GB1028&oq=κολλα+για+λαστιχο+&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqCQgFEAAYExiABDIMCAAQRRgTGBYYHhg5MgkIARAAGBMYgAQyCQgCEAAYExiABDIJCAMQABgTGIAEMgkIBBAAGBMYgAQyCQgFEAAYExiABDIKCAYQABgTGBYYHjIKCAcQABgTGBYYHjIKCAgQABgTGBYYHtIBCDU3MDJqMGo3qAIAsAIA&sourceid=chrome&ie=UTF-8

• Like 1
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Leompre είπε

Του πήρα φιλε μου και μου ειπαν οτι δεν ειναι αντιμουχλικη και δεν μου κάνει γιατι μεσα στον κάδο εχει συνεχεια νερο κατα το πλύσιμο και μετα θελει καποιο χρονο να στεγνωσει το νερο. Νασαι καλα και καλή εβδομαδα

Γιατί το πλυντήριο μέσα είναι αντιμουχλικό;

https://www.skroutz.gr/c/2828/kataskeyastikes-kolles/f/1226673_1450881/flantzokolla-ypsilis-thermokrasias.html

Εδώ είναι σχεδόν όλες οι σωστές κόλλες για την χρήση που την θες.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Leompre είπε

Καλησπέρα φίλ. μου. Εδώ ακριβώς κολλάω. Αν θα βάλω σιλικόνη ή άλλο υλικό. Θερμα σε ευχαριστω που ασχολήθηκες. Ειδα αυτο που μου προτεινες. Με χαρα πηγα στο link, αλλά στα χαρακτηριστικά λεει οτι δεν ειναι συγκολλητική (ζαχο μου ακουγεται αυτό, αλλα όσο ναναι καποιον τον  απογοητεύει), αντιμουχλική και οχι πολυουρεθανης. Ναι αντέχει θερμοκρασίες, όμως ην ξεχνα οτι θελω να κολλησω τομη, οπως στη φωτο πλαστικο με πλαστικο, PP πολυπροπυλένιο. Εχω απογοητευτει. Παρα πολλά τα ευχαριστω μου.

1702217991088.jpg

Καλησπέρα φίλε. Έχω κολλήσει πολλά και διάφορα με κόκκινη σιλικόνη όπως πλαστικά, μάρμαρα, σωλήνες, απλώς σε πολύ γυαλιστερή επιφάνεια μπορεί να ξεκολλήσει αν την τραβήξεις. Αλλά αν τρίψεις πρώτα την επιφάνεια με ένα γυαλόχαρτο π.χ 180 τοτε κολλάει καλά.

Πιστεύω μόνο κόκκινη σιλικόνη μέσα στο σκίσιμο και μετά απ' έξω στην επιφάνεια να απλωθεί τουλάχιστον 2 πόντοι σε κάθε πλευρά με λίγο πάχος στο κέντρο που ειναι το σκισιμο θα ειναι οκ, μιας και το κομμάτι αυτό από τον κάδο δεν δέχεται κάποια πίεση και απλώς ενώνει με το υπόλοιπο. δλδ η σιλικόνη θα ξεράσει λίγο από μέσα (όταν ενώσεις τα δυο κομμάτια) συν η ποσότητα που θα ειναι μέσα στο σκίσιμο μαζί με την ποσότητα που θα έχεις απλώσει απ' έξω θα γίνει φιξ και δύσκολα θα φύγει/ξεκολλήσει.

Αλλά για πιο σίγουρα αν θέλεις θα μπορούσες να λιώσεις μέσα στο πλαστικό μερικά μεταλλικά διχαλα σταυρωτά στο κάδο (σταυρωτά για να μη χάσει το κέντρο βάρος) όπως θα δεις σε αυτό το βίντεο που φτιάχνει προφυλαχτήρα.

https://www.toolsmania.gr/shop/diafora/ergaleia-episkevis-plastikon/kit-episkevis-plastikis-sygkollisis-gia-episkevi-profylaktira-50w/

Αν βάλεις διχαλα θα το κάνεις αφού εχεις βάλει πρώτα σιλικόνη στο σκίσιμο και ενώσει τον κάδο θα στρώσεις λίγο την σιλικόνη στην επιφάνεια απ' έξω μετά θα βάλεις τα διχαλα και μετά θα προσθέσεις την ποσότητα απ' έξω που έγραψα πιο πάνω.

Επειδή κάνω πολλά diy (δεν έχω φτιάξει κάδο) πιστεύω με αυτόν τον τρόπο μπορεί και να κρατήσει για όσο θα ζήσει το πλυντήριο.

Δημοσ.

Εγω θα έβαζα φλατζοκολλα (κοκκινη) της loctite ή της wurth οι οποίες είναι για θερμοκρασίες ως 300-400 βαθμούς και ειναι σχετικα ελαστικες και οχι σκληρες οπως οι κολλες 2 συστατικων και εχουν αρκετα καλες συγκολλητικες ιδιότητες . Ειναι και φθηνες, ουτως ή αλλως ο καδος ειναι offside οποτε με πολύ μικρό κοστος κανε μια δοκιμή 

Κατι αλλο που ισως είναι εξισου καλό ειναι η παμπριζοκολλα που κολλάει ακομα πιο δυνατά, ειναι σιγουρα αδιαβροχη αλλα εκεί δεν ξερω εως τι θερμοκρασίες αντέχει 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, The_Judas είπε

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, υπάρχει κάποια κόλλα για το λάστιχο του πλυντηρίου ρούχων;

Εχει ένα μικρό σκίσιμο που δεν επηρεάζει προς το παρόν τίποτα αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθεί.

Εδω, https://kokoris.gr/index.php?ProdID=401806245432&ProdCatList=MC1_01_62 αλλά παρτους και ενα τηλέφωνο. 

3 ώρες πριν, Klausx είπε

Γιατί το πλυντήριο μέσα είναι αντιμουχλικό;

https://www.skroutz.gr/c/2828/kataskeyastikes-kolles/f/1226673_1450881/flantzokolla-ypsilis-thermokrasias.html

Εδώ είναι σχεδόν όλες οι σωστές κόλλες για την χρήση που την θες.

Χαχαχ βρε δεν ειναι, αλλα εχει τεραστια υγρασια, η οποία κραταει κανα δυο μερες μετα το πλύσιμο. Αν πλένεις καθε μερα, ε θα μουχλιάσει! η σιλικονη! και μετα γιοκ. Ο.Κ δεν σου ειπα για αιωνια! Εγω να 6μηνο θελω. Αν δεν μουχλίαζε σε τοσο διαστημα ιδωμεν και εννοειται οτι την έβαλα στο προγραμα! Κοιταζω Σκρουτζ ευθύς αμέσως! Να σαι καλα!

6 λεπτά πριν, Maktheo είπε

Εγω θα έβαζα φλατζοκολλα (κοκκινη) της loctite ή της wurth οι οποίες είναι για θερμοκρασίες ως 300-400 βαθμούς και ειναι σχετικα ελαστικες και οχι σκληρες οπως οι κολλες 2 συστατικων και εχουν αρκετα καλες συγκολλητικες ιδιότητες . Ειναι και φθηνες, ουτως ή αλλως ο καδος ειναι offside οποτε με πολύ μικρό κοστος κανε μια δοκιμή 

Κατι αλλο που ισως είναι εξισου καλό ειναι η παρμπριζοκολλα που κολλάει ακομα πιο δυνατά, ειναι σιγουρα αδιαβροχη αλλα εκεί δεν ξερω εως τι θερμοκρασίες αντέχει 

Καπου τωρα με το σκεπτικό σου εχω καταλήξει! Ναι οι κόλλες 2 συστατικών οι εποξειδικες, είναι πολύ καλές, αλλα εντελως όπως λες σκληρες. Χα, δεν τοχα σκεφτει για παρμπριζοκολλα!! Θα ρωτησω σε φανοποιείο. Ειπα οτι θα το κάνω αλλά αργησα. Ειναι και η άτιμη η δουλεια στη μεση. Να δω τι θα μου πουν κι αυτοι! Πολλά ευχαριστώ φίλε.

7 ώρες πριν, ekrepali είπε

Άμα κάψεις το πλαστικό με φλόγιστρο, δε θα δέσει; Θα μαυρίσει εννοείται και η επιφάνεια θα έχει ανωμαλίες... αλλά δε νομίζω να έχεις θέμα διαρροής.

Eμένα είχε σπάσει ο πάτος απ'το κεντρικό φίλτρο του πληντηρίου πιάτων (εκεί που κρατάει τα κουκούτσια). Τον κόλλησα με αναπτήρα και γλύτωσα 20 ευρώ.

Θα δέσει, αλλα όπως ειδα σε δεκάδες βιντεάκια, κυρίως Ρώσικα, θέλει μετα και το υλικό που ψαχνουμε!! Πολυ σε ευχαριστω!!

Δημοσ.

Αν σου πουν οτι η παμπριζοκολλα αντέχει 100+ βαθμους, πηγαινε με αυτη την λύση, κολλάει πολυ δυνατα και θα αντεξει για πολυ πολυ καιρό 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sakisgri είπε

Καλησπέρα φίλε. Έχω κολλήσει πολλά και διάφορα με κόκκινη σιλικόνη όπως πλαστικά, μάρμαρα, σωλήνες, απλώς σε πολύ γυαλιστερή επιφάνεια μπορεί να ξεκολλήσει αν την τραβήξεις. Αλλά αν τρίψεις πρώτα την επιφάνεια με ένα γυαλόχαρτο π.χ 180 τοτε κολλάει καλά.

Πιστεύω μόνο κόκκινη σιλικόνη μέσα στο σκίσιμο και μετά απ' έξω στην επιφάνεια να απλωθεί τουλάχιστον 2 πόντοι σε κάθε πλευρά με λίγο πάχος στο κέντρο που ειναι το σκισιμο θα ειναι οκ, μιας και το κομμάτι αυτό από τον κάδο δεν δέχεται κάποια πίεση και απλώς ενώνει με το υπόλοιπο. δλδ η σιλικόνη θα ξεράσει λίγο από μέσα (όταν ενώσεις τα δυο κομμάτια) συν η ποσότητα που θα ειναι μέσα στο σκίσιμο μαζί με την ποσότητα που θα έχεις απλώσει απ' έξω θα γίνει φιξ και δύσκολα θα φύγει/ξεκολλήσει.

Αλλά για πιο σίγουρα αν θέλεις θα μπορούσες να λιώσεις μέσα στο πλαστικό μερικά μεταλλικά διχαλα σταυρωτά στο κάδο (σταυρωτά για να μη χάσει το κέντρο βάρος) όπως θα δεις σε αυτό το βίντεο που φτιάχνει προφυλαχτήρα.

https://www.toolsmania.gr/shop/diafora/ergaleia-episkevis-plastikon/kit-episkevis-plastikis-sygkollisis-gia-episkevi-profylaktira-50w/

Αν βάλεις διχαλα θα το κάνεις αφού εχεις βάλει πρώτα σιλικόνη στο σκίσιμο και ενώσει τον κάδο θα στρώσεις λίγο την σιλικόνη στην επιφάνεια απ' έξω μετά θα βάλεις τα διχαλα και μετά θα προσθέσεις την ποσότητα απ' έξω που έγραψα πιο πάνω.

Επειδή κάνω πολλά diy (δεν έχω φτιάξει κάδο) πιστεύω με αυτόν τον τρόπο μπορεί και να κρατήσει για όσο θα ζήσει το πλυντήριο.

Καλησπέρα. Οντως το ειδα κι εγω, αλλα το κοστος, με τους συνδετήρες και το πιστόλι, ειναι αρκετο απ οτι εψαξα. Προσανατολίζομαι στην ιδεα εν τελει της κόκκινης σιλικονης, οπως ειπαν και οι @φίλοι εδω. Θα ρωτησω όπως προείπα και δυο φανοποιούς αυριο και θα επανελθω. Σε ευχαριστώ πολύ και νασαι καλά!

22 λεπτά πριν, Maktheo είπε

Αν σου πουν οτι η παμπριζοκολλα αντέχει 100+ βαθμους, πηγαινε με αυτη την λύση, κολλάει πολυ δυνατα και θα αντεξει για πολυ πολυ καιρό 

Ναι φιλε μου μακάρι. Ουτως ή άλλως μεχρι 60 βαθμους το λειτουργούσαμε και θα το λειτουργουμε και αυτο και κάποια στιγμή το καινουργιο. Νασαι καλά και καλό βράδυ.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια εγραψα αλλα δεν βλεπω την απάντηση!!

Καλησπέρα. Ενα μεγαλο ευχαριστω σε όλους που αμεσως μπήκατε στο πρόβλημά μου με τις απαντήσεις σας. Με κανατε να θυμηθω το ισομνια όταν ξεκίνησε που όλοι πέφταμε με τα μουτρα στις εκατονταδες προβλήματα των φίλων! Λοπόν υστερα απο συνεννοηση με τεχνικο με την εταιρία  και πάντα με την προσωπική του εκτιμηση θα βαλω αυτή :https://www.skroutz.gr/s/29432609/Saratoga-01007005-Pasta-Flantzokollas-Ypsilis-THermokrasias-Mayri-80gr.html και με δικα μου εκτίμηση https://www.skroutz.gr/s/25394446/Ceys-Montack-Xpress-Ygro-Kollas-Plastikon-Ypsilis-THermokrasias-Mpez-80ml.html#users-also-viewed. Κι ότι βγει!!! Ακομα μια φορα σας ευχαριστω που με βοηθησατε για τις φλαντζόκολλες και τις σιλικόνες. Αν πρεπει να κλεισει το θεμα νακλεισει ή να παραμεινει ενεργο, μήπως καποιος αλλος φιλος δωσει ιδεες για καποιους που εχουν τετοια προβλήματα με υλικά PP. Καλές Γιορτες σε όλους σας!!

3 λεπτά πριν, Leompre είπε

Καλησπέρα. Ενα μεγαλο ευχαριστω σε όλους που αμεσως μπήκατε στο πρόβλημά μου με τις απαντήσεις σας. Με κανατε να θυμηθω το ισομνια όταν ξεκίνησε που όλοι πέφταμε με τα μουτρα στις εκατονταδες προβλήματα των φίλων! Λοπόν υστερα απο συνεννοηση με τεχνικο με την εταιρία  και πάντα με την προσωπική του εκτιμηση θα βαλω αυτή :https://www.skroutz.gr/s/29432609/Saratoga-01007005-Pasta-Flantzokollas-Ypsilis-THermokrasias-Mayri-80gr.html και με δικα μου εκτίμηση https://www.skroutz.gr/s/25394446/Ceys-Montack-Xpress-Ygro-Kollas-Plastikon-Ypsilis-THermokrasias-Mpez-80ml.html#users-also-viewed. Κι ότι βγει!!! Ακομα μια φορα σας ευχαριστω που με βοηθησατε για τις φλαντζόκολλες και τις σιλικόνες. Αν πρεπει να κλεισει το θεμα νακλεισει ή να παραμεινει ενεργο, μήπως καποιος αλλος φιλος δωσει ιδεες για καποιους που εχουν τετοια προβλήματα με υλικά PP. Καλές Γιορτες σε όλους σας!!

Υ.Γ Χαχαχαχ ενταξει την ειδα!!

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Leompre είπε

Λογω της δουλειας μου,εχω δοκιμασει αρκετες φλαντζοκολλες.Η μοναδικη που εχει τις μεγαλυτερες συγκολλητικες ιδιοτητες ειναι η Threebond,1215 ή 1184.Αν καθαρισεις πολυ καλα τις επιφανειες,κανει πολυ καλη συγκολληση και ειναι τερμα ελαστικη.Εννοειτε αντεχει σε μεγαλες θερμοκρασιες και ειναι ειδικη για μεγαλα κενα.Θα ηταν η τελεια επιλογη για την περιπτωση σου αν δεν ειχε 2 πολυ βασικα ελλατωματα.1ον ειναι δυσευρετη και δευτερον ακριβη.Θυμαμαι ενα σωληναριο που ειχα παρει για να βαζω στα KTM,το ειχα πληρωσει 30κατι ευρω και μιλαμε για αρκετα χρονια πριν.Ηταν βεβαια αρκετη ποσοτητα αλλα πανακριβη.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Leompre είπε

Καλή επιλογη. Το μόνο θα έλεγα εγώ ειναι ότι το μαύρο σωλιναρη ειναι και αυτό σιλικόνη/φλαντζοκολλα θερμοκρασίας σαν και αυτή που σου πρότεινα εγώ και αυτές που πρότεινε ο @Klausx. Γράφει επάνω silicone. Απλώς δεν ξέρω αν σου φτάσει αυτή η ποσότητα που ειναι 80γρ ενώ αυτές που προτείναμε εμείς έχουν μεγαλύτερη ποσότητα (280ml/310ml) στην ίδια τιμή. Δεν θέλω να σε μπερδέψω, απλώς βλέπω ότι ειναι το ίδιο υλικό με τα ίδια χαρακτηριστικά.

Ότι και να κάνεις ελπίζω και πιστεύω θα πετύχει. Καλές Γιορτές και σε εσένα!!

Δημοσ.
19 ώρες πριν, sakisgri είπε

Καλή επιλογη. Το μόνο θα έλεγα εγώ ειναι ότι το μαύρο σωλιναρη ειναι και αυτό σιλικόνη/φλαντζοκολλα θερμοκρασίας σαν και αυτή που σου πρότεινα εγώ και αυτές που πρότεινε ο @Klausx. Γράφει επάνω silicone. Απλώς δεν ξέρω αν σου φτάσει αυτή η ποσότητα που ειναι 80γρ ενώ αυτές που προτείναμε εμείς έχουν μεγαλύτερη ποσότητα (280ml/310ml) στην ίδια τιμή. Δεν θέλω να σε μπερδέψω, απλώς βλέπω ότι ειναι το ίδιο υλικό με τα ίδια χαρακτηριστικά.

Ότι και να κάνεις ελπίζω και πιστεύω θα πετύχει. Καλές Γιορτές και σε εσένα!!

Θερμά ευχαριστώ  και ναι!! Βιάστικα γιατι θα επανελθω να πω αποτελέσματα! Θα κανω το εξης, θα κολλήσω με αυτο το σωληναρι κι αν δεν με φτασει, θα περιμένω να δω, πάνω κάτω και μετα θα πάρω κ

Στις 14/12/2023 στις 10:04 ΜΜ, LouCi4er είπε

Λογω της δουλειας μου,εχω δοκιμασει αρκετες φλαντζοκολλες.Η μοναδικη που εχει τις μεγαλυτερες συγκολλητικες ιδιοτητες ειναι η Threebond,1215 ή 1184.Αν καθαρισεις πολυ καλα τις επιφανειες,κανει πολυ καλη συγκολληση και ειναι τερμα ελαστικη.Εννοειτε αντεχει σε μεγαλες θερμοκρασιες και ειναι ειδικη για μεγαλα κενα.Θα ηταν η τελεια επιλογη για την περιπτωση σου αν δεν ειχε 2 πολυ βασικα ελλατωματα.1ον ειναι δυσευρετη και δευτερον ακριβη.Θυμαμαι ενα σωληναριο που ειχα παρει για να βαζω στα KTM,το ειχα πληρωσει 30κατι ευρω και μιλαμε για αρκετα χρονια πριν.Ηταν βεβαια αρκετη ποσοτητα αλλα πανακριβη.

Ναι φίλε μου, έχεις απόλυτο δίκιο. Μετα που το ειδα εννοειτα οτι το έψαξα. Νασαι καλά και σε ευχαριστω πάρα πολύ!

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Tsino είπε

Πες μας τι έκανες και βάλε και φωτο το αποτέλεσμα.  Θα βοηθήσει 

Ναι φίλε μου εννοειται. Θα τ αφήσω 48 ωρες, ας λένε αυτοι 24. Οι κόλλες Δευτερα, οπότε Τετάρτη ή Πέμπτη! Νάσαι καλά.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλή χρονια σε ολους και στις οικογενειες σας, με υγεία αγάπη και ψυχική γαλήνη. Μια Τρυπα στο Νερό κυριολεκτικα. Όπως σας το λέω. Δουλεψε λίγο, 5 πληντυρια και μετα δεν αντεξε, απο τους κραδασμους και αρχισε κι εμπαζε νεράκια. Παραγείλαμε άλλο. 

Παιδια απο καρδιας μην το επιχειρήσετε, αν δεν το κοψετε στη μεση ακριβώς, ώστε μετα να μπορούν να μπουν κάθετες λάμες, με αναλογες βίδες, ωστε να το συγκρατει με συγουρια. Επίσης, δεν είναι πολλές φορες τα ρουλεμαν. Καποιες φορες μπορει να ειναι ανεπανορθωτη η ζημια, ο ''σταυρός ή οπως την λενε ''ακτίνα'', πίσω ακριβώς από το τυμπανο, όπου μπαίνει ο χοντρος και ατσαλινο, σε κάποια, πύρος, που συγκρατει τον καδο και το τυμπανο. Δυστυχώς ειναι Φιξ. Και για πέταμα. Εμενα όπως διαβιστωσα, ειχε αρχισει να φθείρεται επικινδυνα ο σταυρός, φυσικά λόγω των αλάτων, που οτι και να πλασάρουν απο προιοντα, οταν το νερο ειναι κακό, δεν γιατρεύεται η φθορα. Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους σας για την πολυτιμη και ανεκτιμητη  βοηθεια που μου προσφερατε. Εμαθα μαζι σας, αρκετα νεα πραγματα για τις κόλλες και μάλιστα κάνω τον μάγκα σε γνωστούς και φίλους!! Ναστε γεματοι υγεια και κάλη χρονια και πάλι σε σε όλους σας.

Υ.Γ Δεν ξερω αν πρεπει να κλεισει το θέμα ή να μεινει ανοιχτο για φίλους που θα ήθελαν βοηθεια, αναλογη του εν λόγω θεματος και γενικά για κόλλες.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Leompre είπε

Καλή χρονια σε ολους και στις οικογενειες σας, με υγεία αγάπη και ψυχική γαλήνη. Μια Τρυπα στο Νερό κυριολεκτικα. Όπως σας το λέω. Δουλεψε λίγο, 5 πληντυρια και μετα δεν αντεξε, απο τους κραδασμους και αρχισε κι εμπαζε νεράκια. Παραγείλαμε άλλο. 

Παιδια απο καρδιας μην το επιχειρήσετε, αν δεν το κοψετε στη μεση ακριβώς, ώστε μετα να μπορούν να μπουν κάθετες λάμες, με αναλογες βίδες, ωστε να το συγκρατει με συγουρια. Επίσης, δεν είναι πολλές φορες τα ρουλεμαν. Καποιες φορες μπορει να ειναι ανεπανορθωτη η ζημια, ο ''σταυρός ή οπως την λενε ''ακτίνα'', πίσω ακριβώς από το τυμπανο, όπου μπαίνει ο χοντρος και ατσαλινο, σε κάποια, πύρος, που συγκρατει τον καδο και το τυμπανο. Δυστυχώς ειναι Φιξ. Και για πέταμα. Εμενα όπως διαβιστωσα, ειχε αρχισει να φθείρεται επικινδυνα ο σταυρός, φυσικά λόγω των αλάτων, που οτι και να πλασάρουν απο προιοντα, οταν το νερο ειναι κακό, δεν γιατρεύεται η φθορα. Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους σας για την πολυτιμη και ανεκτιμητη  βοηθεια που μου προσφερατε. Εμαθα μαζι σας, αρκετα νεα πραγματα για τις κόλλες και μάλιστα κάνω τον μάγκα σε γνωστούς και φίλους!! Ναστε γεματοι υγεια και κάλη χρονια και πάλι σε σε όλους σας.

Υ.Γ Δεν ξερω αν πρεπει να κλεισει το θέμα ή να μεινει ανοιχτο για φίλους που θα ήθελαν βοηθεια, αναλογη του εν λόγω θεματος και γενικά για κόλλες.

Τουλάχιστον δεν σου έμεινε απωθημένο "αν το είχα κάνει......" .

Καλοδούλευτο το καινούργιο πλυντήριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...