Leompre Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα.. Για να μπω κατευθείαν γιατί δεν ξέρω αν ειναι αναποφευχθο να κουράσω.. Πληντυριο Pitsos Vario 5 WFA800B5, το 2012. Ρουλεμαν!. Και δυστυχώς ο κάδος ειναι compact και δεν ξεβιδώνει οπότε θα πάω σε πατεντα, κοψιμο απο μπροστα τον καδο κυκλικά, που δεν δέχεται τις τρελες πιέσεις ή θα παρω καινουργιο. Όμως ο καινουργιος έχει 186 ευρω κι αν βάλεις και τα μεταφορικά, το ξέχασα ήδη! Ένα απλό καινουργιο πλυντήριο εχει 197 ευρω!! Κολλάω όμως, στο τι υλικό θα χρησιμοποιήσω να κολλησει και να σφραγίσει, γιατι μην ξεχνατε η θερμοκρασια μπορει να ναι και 100 βαθμοι κελσίου. 90 σίγουρα βάση προγραμματος. Αν ξέρει κάποιος υλικό/κόλλα, που να γίνεται ένα με το σκληρο πλαστικό του κάδου, που ειναι απο PP δηλαδή πολυπροπυλένιο και να αντεχει σε τετοια θερμοκρασία, πάνω από 100c και ν αντεχει στο νερο μου λέει. O κάδος γραφει PP T20 και PP-GF30. Nα διευκρινίσω κάτι φίλοι μου. Εχω δει δεκαδες βιντεακια. Σε οσους εγραψα τι υλικο εβαλαν, κανεις δεν απάντησε. Εχω ψαξει δεκάδες καταστηματα με υλικα τετοιου ειδους κι εχω παρει και τηλεφωνο. το ένα υλικο καλό αλλα δεν αντεχει θερμοκρασια. Το άλλο που άντεχε, δεν ήταν για PP. To δείνα δεν έκανε. Άλλα δεν έγραφαν. καποιος ειπε φλαντζοκολλα. Αλλα δεν βρηκα κάποια ναχει τις προδιαγραφές. Με λιγα λογια μπαχαλο. Δεν ειμαι απο αυτους που θελουν τροφη μασημένη προσπαθησα και δεν εχω και πλυντηριο!! Θα προσπαθήσω ν ανεβασω φωτο αλλα ειναι πάνω απο 3mb και θα δω πως! Ελπίζω οτι δεν κουρασα. 7.jp2 Μόλις τώρα, Leompre είπε Καλησπέρα.. Για να μπω κατευθείαν γιατί δεν ξέρω αν ειναι αναποφευχθο να κουράσω.. Πληντυριο Pitsos Vario 5 WFA800B5, το 2012. Ρουλεμαν!. Και δυστυχώς ο κάδος ειναι compact και δεν ξεβιδώνει οπότε θα πάω σε πατεντα, κοψιμο απο μπροστα τον καδο κυκλικά, που δεν δέχεται τις τρελες πιέσεις ή θα παρω καινουργιο. Όμως ο καινουργιος έχει 186 ευρω κι αν βάλεις και τα μεταφορικά, το ξέχασα ήδη! Ένα απλό καινουργιο πλυντήριο εχει 197 ευρω!! Κολλάω όμως, στο τι υλικό θα χρησιμοποιήσω να κολλησει και να σφραγίσει, γιατι μην ξεχνατε η θερμοκρασια μπορει να ναι και 100 βαθμοι κελσίου. 90 σίγουρα βάση προγραμματος. Αν ξέρει κάποιος υλικό/κόλλα, που να γίνεται ένα με το σκληρο πλαστικό του κάδου, που ειναι απο PP δηλαδή πολυπροπυλένιο και να αντεχει σε τετοια θερμοκρασία, πάνω από 100c και ν αντεχει στο νερο μου λέει. O κάδος γραφει PP T20 και PP-GF30. Nα διευκρινίσω κάτι φίλοι μου. Εχω δει δεκαδες βιντεακια. Σε οσους εγραψα τι υλικο εβαλαν, κανεις δεν απάντησε. Εχω ψαξει δεκάδες καταστηματα με υλικα τετοιου ειδους κι εχω παρει και τηλεφωνο. το ένα υλικο καλό αλλα δεν αντεχει θερμοκρασια. Το άλλο που άντεχε, δεν ήταν για PP. To δείνα δεν έκανε. Άλλα δεν έγραφαν. καποιος ειπε φλαντζοκολλα. Αλλα δεν βρηκα κάποια ναχει τις προδιαγραφές. Με λιγα λογια μπαχαλο. Δεν ειμαι απο αυτους που θελουν τροφη μασημένη προσπαθησα και δεν εχω και πλυντηριο!! Θα προσπαθήσω ν ανεβασω φωτο αλλα ειναι πάνω απο 3mb και θα δω πως! Ελπίζω οτι δεν κουρασα. 7.jp2 1.57 MB · 0 downloads Και στην άλλη φωτο, καποιο ειδος κόλλας σφραγιστική.
andreas1gr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, Leompre είπε Καλησπέρα.. Για να μπω κατευθείαν γιατί δεν ξέρω αν ειναι αναποφευχθο να κουράσω.. Πληντυριο Pitsos Vario 5 WFA800B5, το 2012. Ρουλεμαν!. Και δυστυχώς ο κάδος ειναι compact και δεν ξεβιδώνει οπότε θα πάω σε πατεντα, κοψιμο απο μπροστα τον καδο κυκλικά, που δεν δέχεται τις τρελες πιέσεις ή θα παρω καινουργιο. Όμως ο καινουργιος έχει 186 ευρω κι αν βάλεις και τα μεταφορικά, το ξέχασα ήδη! Ένα απλό καινουργιο πλυντήριο εχει 197 ευρω!! Κολλάω όμως, στο τι υλικό θα χρησιμοποιήσω να κολλησει και να σφραγίσει, γιατι μην ξεχνατε η θερμοκρασια μπορει να ναι και 100 βαθμοι κελσίου. 90 σίγουρα βάση προγραμματος. Αν ξέρει κάποιος υλικό/κόλλα, που να γίνεται ένα με το σκληρο πλαστικό του κάδου, που ειναι απο PP δηλαδή πολυπροπυλένιο και να αντεχει σε τετοια θερμοκρασία, πάνω από 100c και ν αντεχει στο νερο μου λέει. O κάδος γραφει PP T20 και PP-GF30. Nα διευκρινίσω κάτι φίλοι μου. Εχω δει δεκαδες βιντεακια. Σε οσους εγραψα τι υλικο εβαλαν, κανεις δεν απάντησε. Εχω ψαξει δεκάδες καταστηματα με υλικα τετοιου ειδους κι εχω παρει και τηλεφωνο. το ένα υλικο καλό αλλα δεν αντεχει θερμοκρασια. Το άλλο που άντεχε, δεν ήταν για PP. To δείνα δεν έκανε. Άλλα δεν έγραφαν. καποιος ειπε φλαντζοκολλα. Αλλα δεν βρηκα κάποια ναχει τις προδιαγραφές. Με λιγα λογια μπαχαλο. Δεν ειμαι απο αυτους που θελουν τροφη μασημένη προσπαθησα και δεν εχω και πλυντηριο!! Θα προσπαθήσω ν ανεβασω φωτο αλλα ειναι πάνω απο 3mb και θα δω πως! Ελπίζω οτι δεν κουρασα. 7.jp2 1.57 MB · 3 downloads https://www.aliexpress.com/item/1005005247659168.html 1
Leompre Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Σε ευχαριστώ πολύ για την απαντηση σου. Προφανώς και η κόλλα, απ ότι ειδα είναι ιδανική. Απλώς ψαχνω εγχωρια αγορα, για πιο γρηγορα, καθως δεν εχουμε πλυντηριο! Νασαι καλα. Αν εχεις καποια εδώ μετα χαρας. Νασαι καλά!
Aris_ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 η εποξική 2 συστατικών που δίνει ο παραπάνω μπορεί να κάνει αλλά επειδή θα σκληρύνει πολύ είναι αμφίβολο αν θα κρατήσει με τους κραδασμούς , θες ένα υλικό που να έχει τα ιδια χαρακτηριστικά με το πλαστικό , ξέρω ότι κολλάνε πλαστικούς σωλήνες με θερμομπιστολο/κολητιρη και ταινία κόλληση ίδιου υλικού καθώς και φανοποιοί που επισκευάζουν πλαστικούς προφυλακτήρες 1
Leompre Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Μια ακομα διευκρίνηση. Οταν λεω οτι αποτάνθηκα εδω, το έκανα γιατι τα ειδα σκουρα εκει...εξω και δεν θελω μασημνενη τροφή κάποια παραδειγματα: Εδω https://www.ztools.gr/ΚΟΛΛΑ-ΕΠΟΞΙΚΗ-ABRO-EPOXY-STEEL-4MIN-57GR γραφει χαχα για κάδους πληντυριων και ουρλιαξα απ τη χαρά μου. Πήρα τηλεφωνο, με ευχαριστησαν για το ενδιαφέρον και μου ειπαν, προς τιμήν τους οι άνθρωποι να την ξεχασω! Εδω: https://www.e-mercouris.gr/kolles/Permabond_TA4610_50ml . Ασε που εχει 23 ευρω και με μεταφορικά κ.λπ, εχει 35, συν 35 τα ρουλεμαν, τσιμουχα, γρασσο, με μεταφορικά μας κανουν 70 οπότε πάμε γι άλλο, αντεχει μεχρι τους 80 βαθμους κελσιου!!! Θέλω να πω οτι ο καημένος εχω προσπαθησει, απλά καιγομαι! Ναστε καλά! 10 λεπτά πριν, Aris_ είπε η εποξική 2 συστατικών που δίνει ο παραπάνω μπορεί να κάνει αλλά επειδή θα σκληρύνει πολύ είναι αμφίβολο αν θα κρατήσει με τους κραδασμούς , θες ένα υλικό που να έχει τα ιδια χαρακτηριστικά με το πλαστικό , ξέρω ότι κολλάνε πλαστικούς σωλήνες με θερμομπιστολο/κολητιρη και ταινία κόλληση ίδιου υλικού καθώς και φανοποιοί που επισκευάζουν πλαστικούς προφυλακτήρες Ακριβώς φίλε!! Αλλά ειναι η τελευταια μου ελπίδα αύριο, αν και μου είπαν οτι αυτοι βάζουν κατι πλέγματα, δεν ειμαι προχειρος τωρα, αν θα βρω κατι τετοιο, ειχα δει παλια Youtube, θα σου πω, ενω μετά τα καίνε, όντως με θερμομπιστολο/κολλητηρη! θα δουμε. Παρα πολύ σε ευχαριστω.
Klausx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 https://www.skroutz.gr/s/24044799/Bison-Poly-Max-Crystal-Express-Mastichi-Diafani-300ml-20982.html
Leompre Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Χμ..Κάτι τέτοιο δεν ειχα ψαξει, επειδή καποιοι με απέτρεπαν απο τις σιλικόνες, ενω φίλος μου, μού έλεγε, να κοιταξω σιλικόνες, αφου θελω σφραγιστική κόλλα. Σε ευχαριστω παρα πολυ. Αυριο αμεσως μετα τη δουλειά θα τους παρω τηλεφωνο για περαιτερω και θα επανέλθω. Να εισαι καλά! 1
sakisgri Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Leompre είπε Χμ..Κάτι τέτοιο δεν ειχα ψαξει, επειδή καποιοι με απέτρεπαν απο τις σιλικόνες, ενω φίλος μου, μού έλεγε, να κοιταξω σιλικόνες, αφου θελω σφραγιστική κόλλα. Σε ευχαριστω παρα πολυ. Αυριο αμεσως μετα τη δουλειά θα τους παρω τηλεφωνο για περαιτερω και θα επανέλθω. Να εισαι καλά! Αν ειναι να βάλεις σιλικόνη, μια καλή σιλικόνη ειναι "Σιλικόνη Υψηλής Θερμοκρασίας Κόκκινη". Έχω βάλει στο αμάξι μου σε σημείο που ενώνει ο σωλήνας ψυκτικού υγρού με τον κινητήρα που το είχε φάει η σκουριά και σφράγισε κανονικά για 3 χρόνια, μετά καταστράφηκε το αμάξι μου με τις πλημμύρες, αλλά μεχρι τοτε δεν είχα κάποια διαρροή. Επισης την χρησιμοποιούν ως φλατζοκολλα σε κινητήρες. Δεν χρειάζεσαι κάποια ακριβή, και αυτή θα κάνει τη δουλειά. https://www.skroutz.gr/s/25754380/Durostick-Durosil-Fire-300-C-Sfragistiki-Silikoni-Ypsilis-THermokrasias-Kokkini-310ml-NTSF31.html#description Επισης θα βρεις την ίδια η παρόμοια σε μαγαζί που πουλάει σιδηρικά, Praktiker, Leroy Merlin. 2
Leompre Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, sakisgri είπε Αν ειναι να βάλεις σιλικόνη, μια καλή σιλικόνη ειναι "Σιλικόνη Υψηλής Θερμοκρασίας Κόκκινη". Έχω βάλει στο αμάξι μου σε σημείο που ενώνει ο σωλήνας ψυκτικού υγρού με τον κινητήρα που το είχε φάει η σκουριά και σφράγισε κανονικά για 3 χρόνια, μετά καταστράφηκε το αμάξι μου με τις πλημμύρες, αλλά μεχρι τοτε δεν είχα κάποια διαρροή. Επισης την χρησιμοποιούν ως φλατζοκολλα σε κινητήρες. Δεν χρειάζεσαι κάποια ακριβή, και αυτή θα κάνει τη δουλειά. https://www.skroutz.gr/s/25754380/Durostick-Durosil-Fire-300-C-Sfragistiki-Silikoni-Ypsilis-THermokrasias-Kokkini-310ml-NTSF31.html#description Επισης θα βρεις την ίδια η παρόμοια σε μαγαζί που πουλάει σιδηρικά, Praktiker, Leroy Merlin. Καλησπέρα φίλ. μου. Εδώ ακριβώς κολλάω. Αν θα βάλω σιλικόνη ή άλλο υλικό. Θερμα σε ευχαριστω που ασχολήθηκες. Ειδα αυτο που μου προτεινες. Με χαρα πηγα στο link, αλλά στα χαρακτηριστικά λεει οτι δεν ειναι συγκολλητική (ζαχο μου ακουγεται αυτό, αλλα όσο ναναι καποιον τον απογοητεύει), αντιμουχλική και οχι πολυουρεθανης. Ναι αντέχει θερμοκρασίες, όμως ην ξεχνα οτι θελω να κολλησω τομη, οπως στη φωτο πλαστικο με πλαστικο, PP πολυπροπυλένιο. Εχω απογοητευτει. Παρα πολλά τα ευχαριστω μου. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Εγω θα γίνω ο κακός και θα πω ότι τζάμπα παλεύεις.Κραδασμοί,απορρυπαντικά,θερμοκρασία ...... δεν θα κρατήσει . 1
Leompre Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 15 ώρες πριν, Klausx είπε https://www.skroutz.gr/s/24044799/Bison-Poly-Max-Crystal-Express-Mastichi-Diafani-300ml-20982.html Του πήρα φιλε μου και μου ειπαν οτι δεν ειναι αντιμουχλικη και δεν μου κάνει γιατι μεσα στον κάδο εχει συνεχεια νερο κατα το πλύσιμο και μετα θελει καποιο χρονο να στεγνωσει το νερο. Νασαι καλα και καλή εβδομαδα 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εγω θα γίνω ο κακός και θα πω ότι τζάμπα παλεύεις.Κραδασμοί,απορρυπαντικά,θερμοκρασία ...... δεν θα κρατήσει . Δεν εισαι καθόλου κακός! Και γω της ωμης αλήθειας είμαι. Το ξερω καλέ μου φιλε. Απλώς θέλω να κρατησει κανα 6μηνο, να βγαλουμε καποια σπασμενα και να πάμε πιο ανετοι σε ενα πιο σοβαρο πλυντηριο. Αυτη ειναι η αληθεια! Και πολεμάω, μπας και βρω κάποιο υλικο ανταξιο του προβλήματος. Καλή συνέχεια και σε ευχαριστω. 3
chios Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Πολύ δύσκολα θα κολλήσεις κάτι τέτοιο με τους κραδασμούς θα ανοίξει, καλύτερα πάρε άλλο πλυντήριο και με την ευκαιρία πιο μεγάλο, έχουμε 9κιλο και χωράει τα πάντα μέσα.
Leompre Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, chios είπε Πολύ δύσκολα θα κολλήσεις κάτι τέτοιο με τους κραδασμούς θα ανοίξει, καλύτερα πάρε άλλο πλυντήριο και με την ευκαιρία πιο μεγάλο, έχουμε 9κιλο και χωράει τα πάντα μέσα. Το ξερω καλέ μου φιλε. Απλώς θέλω να κρατησει κανα 6μηνο, να βγαλουμε καποια σπασμενα και να πάμε πιο ανετοι σε ενα πιο σοβαρο πλυντηριο. Αυτη ειναι η αληθεια! Και πολεμάω, μπας και βρω κάποιο υλικο ανταξιο του προβλήματος. Καλή συνέχεια και σε ευχαριστω. 1
ekrepali Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Άμα κάψεις το πλαστικό με φλόγιστρο, δε θα δέσει; Θα μαυρίσει εννοείται και η επιφάνεια θα έχει ανωμαλίες... αλλά δε νομίζω να έχεις θέμα διαρροής. Eμένα είχε σπάσει ο πάτος απ'το κεντρικό φίλτρο του πληντηρίου πιάτων (εκεί που κρατάει τα κουκούτσια). Τον κόλλησα με αναπτήρα και γλύτωσα 20 ευρώ. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2023 από ekrepali 1
The_Judas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Για να μην ανοίγω νέο θέμα, υπάρχει κάποια κόλλα για το λάστιχο του πλυντηρίου ρούχων; Εχει ένα μικρό σκίσιμο που δεν επηρεάζει προς το παρόν τίποτα αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα