Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα πάρω κινητό έχω βρει 2 ευκαιρίες realme 9 pro + 6/128 στα 130 € από φίλο άριστο και ένα σφραγισμένο xiaomi redmi note 12 pro + 5G  8/256 στα 250€...Θελω να μου πείτε άσχετου αν είναι το ένα καινούριο και το άλλο μεταχειρισμένο σε χαρακτηριστικά αν έχουν διαφορά δίπλα λεφτά; αυτό που με φοβίζει στα 2 κινητά είναι η μπαταρία τους και στο realme φυσικά η 6 ραμ αν θα είναι proof future για 2 χρονια και αν τα 128 gb μνήμη θα μου φτάνουν;; Στο xiaomi με ενωλχει πάλι η μπαταρία και ίσως όχι τόσο το λειτουργικο τι λέτε; Τι θα διαλέγατε; Βοηθήστε οποιος μπορεί... (θέλω να δώσω Μαξ 250€ για κινητό κοιτάω και μεταχειρισμένα μηνών).. Με νοιάζει οθόνη καλή κάμερα καλή,και να μην κολλάει, να βγαζει η μπαταρία σίγουρα όλη μέρα με όλα ανοιχτά, και να βγάζει παιχνίδια μόνο τύπου ward of heros, pub g αυτά χωρίς κολλήματα αλλά δεν θα παίζω φουλ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 

Δημοσ.

η μπαταρία και στις 2 συσκευές είναι ιδιας χωρητικότητας (στο χιαομι θα φορτίζει και πιο γρήγορα). Υπόψιν, το στο μεταχειρισμένο realme η μπαταρία θα έχει υποστεί και φθορά οπότε σίγουρα δεν θα κρατάει όσο οταν ηταν καινούριο.

η παραπάνω ραμ και αποθηκευτικός χώρος πάντα καλά είναι, ιδιαίτερα για τα παιχνίδια που αναφέρεις, ΑΛΛΑ και στις 2 συσκευές με τα χαρακτηριστικά αυτά μην περιμένεις επιδόσεις, το χιαομι είναι μεν δυνατότερο.

Συσκευή που να βγάζει μέρα με όλα ανοιχτά, δεν υπάρχει να ξέρεις. Θα πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις, είτε εχει 1500€ είτε 300€.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

η μπαταρία και στις 2 συσκευές είναι ιδιας χωρητικότητας (στο χιαομι θα φορτίζει και πιο γρήγορα). Υπόψιν, το στο μεταχειρισμένο realme η μπαταρία θα έχει υποστεί και φθορά οπότε σίγουρα δεν θα κρατάει όσο οταν ηταν καινούριο.

η παραπάνω ραμ και αποθηκευτικός χώρος πάντα καλά είναι, ιδιαίτερα για τα παιχνίδια που αναφέρεις, ΑΛΛΑ και στις 2 συσκευές με τα χαρακτηριστικά αυτά μην περιμένεις επιδόσεις, το χιαομι είναι μεν δυνατότερο.

Συσκευή που να βγάζει μέρα με όλα ανοιχτά, δεν υπάρχει να ξέρεις. Θα πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις, είτε εχει 1500€ είτε 300€.

Ευχαριστώ πολύ μόνο που απάντησες θεωρεις αξίζει την διπλή τιμή;; Δεν ξέρω σε πιο από τα δύο να πάω ευχαριστώ 

Δημοσ.

Μιλάς για κάτι που θα πάρεις σφραγισμένο και καινούριο, εναντι μιας συσκευής που ο φίλος μπορεί να το χρησιμοποιεί καθημερινά και να το έχει πεθάνει στην χρήση μέσα σε ένα χρόνο. Επίσης, αναφέρεις το 12 pro + στα 250€, φαντάζομαι θα κοιτάζεις απο σκρούτζ. Προσοχη λοιπον στο κατάστημα αγοράς, δεν έχουν 2ετή εγγύηση εδω πέρα οι συσκευές αυτές παρα μόνο απο λίγα καταστήματα που τα παίρνουν απο επίσημους εισαγωγείς και μπορούν να δώσουν την 2ετη εγγύηση της infoquest.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

Μιλάς για κάτι που θα πάρεις σφραγισμένο και καινούριο, εναντι μιας συσκευής που ο φίλος μπορεί να το χρησιμοποιεί καθημερινά και να το έχει πεθάνει στην χρήση μέσα σε ένα χρόνο. Επίσης, αναφέρεις το 12 pro + στα 250€, φαντάζομαι θα κοιτάζεις απο σκρούτζ. Προσοχη λοιπον στο κατάστημα αγοράς, δεν έχουν 2ετή εγγύηση εδω πέρα οι συσκευές αυτές παρα μόνο απο λίγα καταστήματα που τα παίρνουν απο επίσημους εισαγωγείς και μπορούν να δώσουν την 2ετη εγγύηση της infoquest.

Το έχει πάρει από κόσμοτε σφραγισμένο το xiaomi... Εννοώ αν αξίζουν την διαφορά τα χαρακτηριστικά τους; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...