pxl Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 εχω ενα συστημα με CPU: AMD FX 8320 Motherboard: GIGABYTE 990XA-UD3 GPU: AMD Radeon HD 7770 2GB PSU: Corsair RM 650X Εχω κανει ηδη κανει μια αναβαθμιση σε 1TB samsung SSD και εχω βαλει 32GB DDR3 και την εχω φτασει στο max Γνωριζοντας την παλαιοτητα του υπολογιστη ψαχνω μια μεταχειρισμενη GPU που θα μπορουσε να μπει στο συστημα για κανενα μη απαιτητικο game
@topos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 hours ago, pxl said: εχω ενα συστημα με CPU: AMD FX 8320 Motherboard: GIGABYTE 990XA-UD3 GPU: AMD Radeon HD 7770 2GB PSU: Corsair RM 650X Εχω κανει ηδη κανει μια αναβαθμιση σε 1TB samsung SSD και εχω βαλει 32GB DDR3 και την εχω φτασει στο max Γνωριζοντας την παλαιοτητα του υπολογιστη ψαχνω μια μεταχειρισμενη GPU που θα μπορουσε να μπει στο συστημα για κανενα μη απαιτητικο game Νομίζω πως παραείνε παλιό το σύστημα σου για καινούργια παιχνίδια άσχετα με την οποιαδήποτε κάρτα γραφικών. Edit->Λάθος δικό μου, δεν είδα ότι ανέφερες "μη απαιτητικό" gaming. Rx570/580 για μεταχειρισμένες από Ali express στο ~70ευρω. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2023 από @topos
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, pxl είπε Γνωριζοντας την παλαιοτητα του υπολογιστη ψαχνω μια μεταχειρισμενη GPU που θα μπορουσε να μπει στο συστημα για κανενα μη απαιτητικο game Στα πόσα χρήματα περίπου; 1
nickol-us Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, PC_Science_Lefkada είπε Στα πόσα χρήματα περίπου; Αυτή είναι η ερώτηση κλειδί... Επιλογές υπάρχουν. Πρώην συνάδελφος είχε τον fx8350 συνδυασμένο με rx 580, μια χαρά έπαιζε τα περισσότερα σε 1080p. Σίγουρα η κάρτα δεν αποδίδει στο μέγιστο βαθμό αλλά δεν είναι κι απογοητευτικό combo, ειδικά αν δεν έχεις απαιτήσεις όπως εσύ. Έπαιζε μια rx 580 στα κινεζομάγαζα με 60-70€, μάλλον μιλάμε για προϊόντα mining αλλά για αυτά τα λεφτά θα κάνεις σχετικά τίμια τη δουλειά σου. Προσωπικά, σε χαμηλές απαιτήσεις θα κοιτούσα κάρτα τύπου 1650, που δεν είναι σοβαρή πρόταση για gaming, είναι όμως σχετικά καλό match με το cpu σου, ενώ παράλληλα ως ελάχιστα ενεργοβόρα θα έχει ζοριστεί (θεωρητικά πάντα) κάπως λιγότερο. Ίσως μετά καμιά 1060 Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2023 από nickol-us
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα