Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι τελείως ασχέτως με το messenger αλλά ας μπω στο ψητό.

Υπάρχει μια συνομιλία στο chat με κάποιο άτομο. Εννοείται ότι έχει κατέβει το backup.

Το άτομο αυτό αν θέλει λογικά μπορεί να πάει και να σβήσει από την συνομιλία ό,τι θέλει που είχε γράψει. Μπορώ να το αποτρέψω αυτό; Βασικά θέλω να μείνει η συνομιλία ανέπαφη, να την έχω σαν... απόδειξη.

Απ' ότι είδα δε γίνεται. Αν στείλεις κάποιο μήνυμα μπορείς να το διαγράψεις γυρνώντας όσο θέλεις πίσω στο χρόνο 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bitbit είπε

Είμαι τελείως ασχέτως με το messenger αλλά ας μπω στο ψητό.

Υπάρχει μια συνομιλία στο chat με κάποιο άτομο. Εννοείται ότι έχει κατέβει το backup.

Το άτομο αυτό αν θέλει λογικά μπορεί να πάει και να σβήσει από την συνομιλία ό,τι θέλει που είχε γράψει. Μπορώ να το αποτρέψω αυτό; Βασικά θέλω να μείνει η συνομιλία ανέπαφη, να την έχω σαν... απόδειξη.

Απ' ότι είδα δε γίνεται. Αν στείλεις κάποιο μήνυμα μπορείς να το διαγράψεις γυρνώντας όσο θέλεις πίσω στο χρόνο 

Bγάλε screenshots .

Δημοσ.
5 hours ago, Ukforthemoment said:

Bγάλε screenshots .

Δε βολεύει διότι μιλάμε για τεράστιο όγκο μηνυμάτων. Κάποια κομμάτια έχουν κρατηθεί.

Τέλοσπαντων θα μείνω με το backup και αυτά τα screenshots.

Αν και αυτό με τα screenshots μου φαίνεται λίγο αστείο διότι ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει ένα αρχείο που θα περιέχει ό,τι θέλει. Το ίδιο και με το backup. Είναι αλλιώς, ποιο αξιόπιστο να φαίνεται η συνομιλία online.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Δε βολεύει διότι μιλάμε για τεράστιο όγκο μηνυμάτων. Κάποια κομμάτια έχουν κρατηθεί.

Τέλοσπαντων θα μείνω με το backup και αυτά τα screenshots.

Αν και αυτό με τα screenshots μου φαίνεται λίγο αστείο διότι ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει ένα αρχείο που θα περιέχει ό,τι θέλει. Το ίδιο και με το backup. Είναι αλλιώς, ποιο αξιόπιστο να φαίνεται η συνομιλία online.

Αν τα θες κάπου σαν αποδείξεις τότε θα πρέπει να τα τυπώσεις για να τα παρουσιάσεις.

Δημοσ.
11 minutes ago, Ukforthemoment said:

Αν τα θες κάπου σαν αποδείξεις τότε θα πρέπει να τα τυπώσεις για να τα παρουσιάσεις.

Όταν λέω αποδείξεις δεν εννοώ κάτι επίσημο. Απλά να βγω από μια δυσκολη θέση. Αν χρειαστεί κιόλας να φτάσω σε αυτό το σημείο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...