Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, therock είπε

Κατσε πως το κανες αυτο? εμενα μου ειπαν παρτα και πηγαινε τα στον Κωτσοβολο. Εσενα ποιος στα αλλαξε

Το ίδιο το service στην Ακροκορίνθου. Δεν ξέρω αν αντικαταστάθηκαν με καινούργια, αλλά τα παρέδωσα στη θήκη τους τη Τρίτη και τη Δευτέρα με πήραν οτι αντικαταστάθηκαν.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 hours ago, j_karigiannis said:

Το ίδιο το service στην Ακροκορίνθου. Δεν ξέρω αν αντικαταστάθηκαν με καινούργια, αλλά τα παρέδωσα στη θήκη τους τη Τρίτη και τη Δευτέρα με πήραν οτι αντικαταστάθηκαν.

Δώσε μου λίγες παραπάνω λεπτομερείς. Πήγες κατευθείαν εκεί με τα ακουστικά μαζί με τη θήκη και το χαρτί της εγγύησης. Όπως και εγώ. Τα άφησες μια βδομάδα και σε πήραν και σου είπαν ότι αντικαταστάθηκαν. Δηλαδή πήγες και πηρες τι, τη θήκη σου μαζί με άλλα ακουστικά μέσα (καινούρια η επισκευασμένα δε ξέρεις λες). Δηλαδή η στα φτιάξανε, η σου δώσανε νέα ακουστικά στην θηκη που είχες αρχικά λες. Δεν πήρες όμως ολοκαίνουριο προϊόν κλειστό σε πακέτο? 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, therock είπε

Δώσε μου λίγες παραπάνω λεπτομερείς. Πήγες κατευθείαν εκεί με τα ακουστικά μαζί με τη θήκη και το χαρτί της εγγύησης. Όπως και εγώ. Τα άφησες μια βδομάδα και σε πήραν και σου είπαν ότι αντικαταστάθηκαν. Δηλαδή πήγες και πηρες τι, τη θήκη σου μαζί με άλλα ακουστικά μέσα (καινούρια η επισκευασμένα δε ξέρεις λες). Δηλαδή η στα φτιάξανε, η σου δώσανε νέα ακουστικά στην θηκη που είχες αρχικά λες. Δεν πήρες όμως ολοκαίνουριο προϊόν κλειστό σε πακέτο? 

Όχι δεν πήρα καινούργιο κλειστό σε πακέτο αλλά δεν με νοιάζει κιόλας. Λύθηκε το πρόβλημα χωρίς ταλαιπωρία.

Δημοσ.

Καλα ουτε και μενα θα με νοιαζε. απλα για να καταλαω τι εκανες. Προφανως εμενα θα βρηκαν και προβλημα στη μπαταρια της θηκης, η θα νομιζαν οτι μου κανουν χαρη με το να μου δωσουν εντελως ολοκαινουρια συσκευη

Δημοσ.

Το θέμα με τα συγκεκριμένα ακουστικά είναι παγκόσμιο λόγω ενός update της sony που δημιούργησε μόνιμο πρόβλημα στην μπαταρία των ακουστικών. Ανταλλακτικά δεν υπάρχουν εννοείται (4 μήνες αναμονή στην Αμερική) γι αυτό και δίνεται επιστροφή χρημάτων στο εξωτερικό ακόμα και εκτός εγγύησης. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...