Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 minutes ago, kormos said:

ΑΝ η διαδικασία είχε γίνει όλη μέσω καταστήματος και δεν υπήρχε κάποια παράκαμψη, μη έχοντας προιόν στην κατοχή θα ίσχυαν άλλα πράγματα...

Συνήθως όταν κάποιος είναι ανυπόμονος την "πατάει" :)

Δε συμφωνώ σε αυτό. Δηλαδή εσύ τώρα λες ότι θα με έπαιρναν τηλέφωνο από Κωτσόβολο και θα λέγανε ότι διαπιστώθηκε η βλάβη από το σέρβις και επειδή δε τα χούμε σας δίνουμε τα XM5? Ούτε καν, ακριβώς το ίδιο θα χε γίνει και η απάντηση θα ταν καλό Γενάρη Φλεβαρη

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, therock είπε

Δε το Γράψα αλλά Ναι τους το πα. Τους είπα παιδιά δε φταίω εγώ που έκανε 10 μέρες το service να εκδώσει το πόρισμα του σε ένα τόσο ξεκαθαρο πρόβλημα αλλά αν είχε δώσει κατευθείαν απάντηση εγώ θα συμπλήρωναν το παραπάνω ποσό για τη προσφορά που είχατε στο Black Fridays αλλά τα 319 που χει τώρα δε τα φτάνω. Διατιθεστε να μου δώσετε την τότε τιμή και μαζί με το πιστωτική να καλύψω τη διαφορά? Όχι!

Οπότε η εταιρία σου λέει αν περάσει ένας χρόνος δε μας νοιάζει ότι βρεις με το κατάστημα. Αλλά ξαναλέω νόμιμο είναι ίσως αλλά αυτό δε σημαίνει ότι εμένα μου αρέσει. Και δεν μου αρέσει η δε με βολεύει, δεν είμαι ικανοποιημένος πελάτης. Και αν δεν είμαι ικανοποιημένος πελάτης αυτό έχει αντίκτυπο στις επόμενες αγορές. Οπότε επαρχομαστε σε αυτό που είπα και εγώ ότι αν τους νοιαζει η ένας ίσον κανένας 

Θα μπορούσες αφού ήξερες εξ αρχής όπως λες ότι δεν θα υπήρχε λύση  στο πρόβλημα να "ρίξεις" την παραγγελία και να αναμένει με την τιμή προσφοράς ;) 

Μόλις τώρα, therock είπε

Δε συμφωνώ σε αυτό. Δηλαδή εσύ τώρα λες ότι θα με έπαιρναν τηλέφωνο από Κωτσόβολο και θα λέγανε ότι διαπιστώθηκε η βλάβη από το σέρβις και επειδή δε τα χούμε σας δίνουμε τα XM5? Ούτε καν, ακριβώς το ίδιο θα χε γίνει και η απάντηση θα ταν καλό Γενάρη Φλεβαρη

Όχι δεν είπα αυτό. Θα έπρεπε να αναμένεις ότι σου ανακοινώσουν. Αφού θα κατέληγες στην δική τους απόφαση τότε χωρίς να έχεις παρέμβει σε διαδικαστικά μέσω του ΣΤΚ θα μπορούσες να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο...

Δημοσ.
3 minutes ago, kormos said:

Θα μπορούσες αφού ήξερες εξ αρχής όπως λες ότι δεν θα υπήρχε λύση  στο πρόβλημα να "ρίξεις" την παραγγελία και να αναμένει με την τιμή προσφοράς ;)

Το μόνο σωστό στο οποίο θα συμφωνούσα μαζί σου. Αλλά δεν είχα δει όλες τις κινήσεις στη σκακιέρα να ξέρω ότι θα καταλήξω με ψηφιακά wallet κτλ

Αλλά ναι θεωρητικά αυτό θα ήταν το μονο σωστό. Να κάνω μια παραγγελία με παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα και να την άφηνα έρμαια μέχρι να ξεκαθαρίσει το service. Και αν πήγαιναν όλα καλά απλά να τους έλεγα άκυρο να μην εκτελεστεί..

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, therock είπε

Το μόνο σωστό στο οποίο θα συμφωνούσα μαζί σου. Αλλά δεν είχα δει όλες τις κινήσεις στη σκακιέρα να ξέρω ότι θα καταλήξω με ψηφιακά wallet κτλ

Αλλά ναι θεωρητικά αυτό θα ήταν το μονο σωστό. Να κάνω μια παραγγελία με παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα και να την άφηνα έρμαια μέχρι να ξεκαθαρίσει το service. Και αν πήγαιναν όλα καλά απλά να τους έλεγα άκυρο να μην εκτελεστεί..

Με έχεις πάρει με στραβό μάτι :P

Δεν έχω κάποιο όφελος από καμμία επιχείρηση. Απλά κατανοώ την αγανάκτηση σου και το ότι νιώθεις αδικημένος.

Απλά νομίζω στο είχα γράψει από αρχής, ότι έσφαλες που επέλεξες να κινηθείς με το Service μόνος σου και δεν άφησες να εμπλακεί μόνο η επιχείρηση.
(ήμουν παλιά σε Ελληνική αλυσίδα σε τμήμα σερβις)

Τώρα για το κομμάτι wallet που ανέφερες, να πω την αλήθεια μου μυρίζει νέα πολιτική. Δεν το έχω ξανακούσει!

Τώρα για την εν λόγο επιχείρηση, όχι δεν έχω καλές εμπειρίες καθώς μου έχουν "φάει" αμέτρητες φορές "δωροεπιταγές" και η αναμονή και πρόφαση τους είναι πως έχει παρέλθει ο χρόνος και δεν γίνεται να σας την επανεκδόσουμε με δική τους υπαιτιότητα

Και για του λόγου του αληθές δες παρακάτω... (αποτέλεσμα? μου την ακύρωσαν χάνοντας την επιταγή, προ μιας εβδομάδας χωρίς προειδοποίηση)

image.png

• Like 1
Δημοσ.
35 minutes ago, therock said:

Οπότε η εταιρία σου λέει αν περάσει ένας χρόνος δε μας νοιάζει ότι βρεις με το κατάστημα. Αλλά ξαναλέω νόμιμο είναι ίσως αλλά αυτό δε σημαίνει ότι εμένα μου αρέσει. Και δεν μου αρέσει η δε με βολεύει, δεν είμαι ικανοποιημένος πελάτης. Και αν δεν είμαι ικανοποιημένος πελάτης αυτό έχει αντίκτυπο στις επόμενες αγορές. Οπότε επαρχομαστε σε αυτό που είπα και εγώ ότι αν τους νοιαζει η ένας ίσον κανένας

Νομιζω ότι δεν έχει σημασία ο 1ος ή ο 2ος χρόνος για τη Sony, πάλι με το κατάστημα θα μιλούσες για το συγκεκριμένο προϊόν, ίσως να κάνω και λάθος. 

Αφού τους έκανες τη συζήτηση και δεν δέχθηκαν δεν έχεις κάποιο άλλο πάτημα και αναγκαστικά θα πρέπει να αποδεχθεις ψυχολογικά ότι από τις 2 λύσεις που υπήρχαν, εφόσον δεν υπήρχε το ίδιο προϊόν για αντικατάσταση η 2η επιλογή ήταν μονόδρομος. 

Δημοσ.
3 hours ago, kormos said:

Με έχεις πάρει με στραβό μάτι :P

Δεν έχω κάποιο όφελος από καμμία επιχείρηση. Απλά κατανοώ την αγανάκτηση σου και το ότι νιώθεις αδικημένος.

Απλά νομίζω στο είχα γράψει από αρχής, ότι έσφαλες που επέλεξες να κινηθείς με το Service μόνος σου και δεν άφησες να εμπλακεί μόνο η επιχείρηση.
(ήμουν παλιά σε Ελληνική αλυσίδα σε τμήμα σερβις)

Το καταλαβα ετσι οπως τα γραφες οτι θα χεις δουλεψει σε αντιστοιχο τμημα.

3 hours ago, kormos said:

Τώρα για την εν λόγο επιχείρηση, όχι δεν έχω καλές εμπειρίες καθώς μου έχουν "φάει" αμέτρητες φορές "δωροεπιταγές" και η αναμονή και πρόφαση τους είναι πως έχει παρέλθει ο χρόνος και δεν γίνεται να σας την επανεκδόσουμε με δική τους υπαιτιότητα

Οκ σε παιξαν και σενα μπαλα, καλα παμε

Τεσπα οτι εγινε εγινε, μεγιστη αποτυχια μαλλον θα παρω ακουστικα αλλης μαρκας να τελιωνω. Αλλιως αφηνω το υπολοιπο να καθεται μηπως και αμα πεσει ξανα η τιμη στα 5. αλλα μαλλον θα παρω κατι αλλο να ληξει το θεμα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, therock είπε

Τεσπα οτι εγινε εγινε, μεγιστη αποτυχια μαλλον θα παρω ακουστικα αλλης μαρκας να τελιωνω. Αλλιως αφηνω το υπολοιπο να καθεται μηπως και αμα πεσει ξανα η τιμη στα 5. αλλα μαλλον θα παρω κατι αλλο να ληξει το θεμα 

Γενικά δεν βγάζεις άκρη...

Όπως λένε.... "όπου φυσάει ο άνεμος" (δυστυχώς)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, therock είπε

Περίμενε, συνήθως τα Χριστούγεννα ρίχνουν τις τιμές σε πολλά προϊόντα. Μπορεί να είσαι τυχερός και να ρίξουν την τιμή στα XM5. Αφού είχαν ρίξει την τιμή στο BF τοτε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να το κάνουν και τα Χριστούγεννα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, therock είπε

Οποτε πολυ πιθανο υποσυνειδητα η συνειδητα να μη ξαναπαρω αντιστοιχο προιον Sony.

Αυτά τα γράφεις σοβαρά….;;; Αφού από το πρώτο και μέχρι το τελευταίο μήνυμα σου ονειρεύεσαι πάλι τα νέα SONY XM5 ακουστικά…

Επεξ/σία από andreas1gr
Δημοσ.
12 hours ago, andreas1gr said:

Αυτά τα γράφεις σοβαρά….;;; Αφού από το πρώτο και μέχρι το τελευταίο μήνυμα σου ονειρεύεσαι πάλι τα νέα SONY XM5 ακουστικά…

ουτε καν. σε βιντεακια λενε οτι δεν ειναι και καποια τρελη αναβαθμιση σε σχεση με τα 4. Να σου πω την αληθεια ξανα τα 4 ηθελα πιο πολυ  γιατι ειχα σκασει και 25 ευρω για μια θηκουλα spigen με carabiner 😃

Mαλλον τα one buds pro 2 θα παρω

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, therock είπε

ουτε καν. σε βιντεακια λενε οτι δεν ειναι και καποια τρελη αναβαθμιση σε σχεση με τα 4. Να σου πω την αληθεια ξανα τα 4 ηθελα πιο πολυ  γιατι ειχα σκασει και 25 ευρω για μια θηκουλα spigen με carabiner 😃

Mαλλον τα one buds pro 2 θα παρω

Θα μπορούσαν να σου αλλάξουν την μπαταρία, απορώ πως δεν το κάνανε.

Και εσύ αν τα ήθελες τόσο πολύ θα μπορούσες, 12 -16 ευρώ περίπου κάνει καινούργια μπαταρία από Amazon/Aliexpress. Υπάρχει και στην Ελλαδα αλλά ειναι 500 mah στο Amazon/Aliexpress ειναι 1000 -1100 mah

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Θα μπορούσαν να σου αλλάξουν την μπαταρία, απορώ πως δεν το κάνανε.

Και εσύ αν τα ήθελες τόσο πολύ θα μπορούσες, 12 -16 ευρώ περίπου κάνει καινούργια μπαταρία από Amazon/Aliexpress. Υπάρχει και στην Ελλαδα αλλά ειναι 500 mah στο Amazon/Aliexpress ειναι 1000 -1100 mah

Άλλο το Sony WΗ-1000XM4 και άλλο τα Sony WF-1000XM4 του ts.

gsmarena_001.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Τα ίδια ακριβώς ακουστικά πήρα και εγώ σε εκείνο το black friday και το ίδιο ακριβώς πρόβλημα μου παρουσίασαν και μένα. Τα πήγα στο service της Γλυφάδας στην Ακροκορίνθου και σε 5 μέρες μου τα είχαν αλλάξει με καινούργια. Εσύ πως έμπλεξες έτσι, δεν έχω καταλάβει.

Δημοσ.
21 minutes ago, j_karigiannis said:

Τα ίδια ακριβώς ακουστικά πήρα και εγώ σε εκείνο το black friday και το ίδιο ακριβώς πρόβλημα μου παρουσίασαν και μένα. Τα πήγα στο service της Γλυφάδας στην Ακροκορίνθου και σε 5 μέρες μου τα είχαν αλλάξει με καινούργια. Εσύ πως έμπλεξες έτσι, δεν έχω καταλάβει.

Κατσε πως το κανες αυτο? εμενα μου ειπαν παρτα και πηγαινε τα στον Κωτσοβολο. Εσενα ποιος στα αλλαξε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...