Προς το περιεχόμενο

Περασμένα λάθος χλμ στο ΚΤΕΟ

Colorinh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα!

Αναγκάζομαι να πουλήσω το αμάξι μου και έχει γίνει λάθος στο 1ο ΚΤΕΟ (το 2015) και αντί για 34.000 χλμ έχουν γράψει 345.000. Δυστυχώς το ανακάλυψα το 2021, όπου και δεν ασχολήθηκα γιατί είναι ανίδεος στο ότι θα έχω θέμα. Φέτος, που μου το ξαναείπαν έστειλα φωτογραφίες από το βιβλίο του σέρβις που λέει από την επίσημη αντιπροσωπεία τα χλμ. στο ΚΤΕΟ που είχα πάει για να το διορθώσουν. Μου είπαν πως το διόρθωσαν...έχετε κάποια εμπειρία σχετική; Ξέρετε αν όντως μπορεί να αλλαχθεί ή έτσι μου είπαν; Πρέπει μήπως να απευθυνθώ στο Υπουργείο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Colorinh είπε

Καλησπέρα!

Αναγκάζομαι να πουλήσω το αμάξι μου και έχει γίνει λάθος στο 1ο ΚΤΕΟ (το 2015) και αντί για 34.000 χλμ έχουν γράψει 345.000. Δυστυχώς το ανακάλυψα το 2021, όπου και δεν ασχολήθηκα γιατί είναι ανίδεος στο ότι θα έχω θέμα. Φέτος, που μου το ξαναείπαν έστειλα φωτογραφίες από το βιβλίο του σέρβις που λέει από την επίσημη αντιπροσωπεία τα χλμ. στο ΚΤΕΟ που είχα πάει για να το διορθώσουν. Μου είπαν πως το διόρθωσαν...έχετε κάποια εμπειρία σχετική; Ξέρετε αν όντως μπορεί να αλλαχθεί ή έτσι μου είπαν; Πρέπει μήπως να απευθυνθώ στο Υπουργείο;

μπορεί να αλλαχθεί , έτυχε στον αδερφό μου πριν χρόνια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...