AnasZak Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Γειά σας ! Βρήκα στο Forum ένα σχετικό Post : Ωστόσο, η απορία μου είναι, Νοίκιασα το σπίτι αυτό μέσα στο καλοκαίρι. Προφανώς δεν έχω καταναλώσει ακόμα ούτε σταγόνα αερίου. ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ, Αύγουστο -Σεπτέμβρη, Οκτώβρη, μέσα στο έντυπο των κοινοχρήστων, εμπεριέχεται και η δαπάνη "Έναντι αερίου θέρμανσης". Ενώ σε λίγο, υπολογίζω, θα δώ και τον "Εκκαθαριστικό" !! Έχετε σχετική εμπειρία ;; Σας ευχαριστώ, πραγματικά, πάρα πολύ !
ekrepali Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Σπίτι νοίκιασες ή διαμέρισμα σε πολυκατοικία με κοινόχρηστο λέβητα; Αν είναι το δεύτερο, δεν έχει κάθε διαμέρισμα ξεχωριστό θερμιδομετρητή; 1
NikosKallithea Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 29 λεπτά πριν, ekrepali είπε Σπίτι νοίκιασες ή διαμέρισμα σε πολυκατοικία με κοινόχρηστο λέβητα; Αν είναι το δεύτερο, δεν έχει κάθε διαμέρισμα ξεχωριστό θερμιδομετρητή; Εχει δεν εχει θερμιδομετρητη αυτος προφανώς δε λειτούργησε το κατακαλοκαιρο. Οι παροχοι εχουν εναντι λογαριασμούς και ας μην κουνήθηκε ο μετρητης, αυτο δεν πρεπει να πληρωθεί 1
smpt Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Προφανώς νοίκιασε διαμέρισμα σε πολυκατοικία με κεντρική θέρμανση. Η "δαπανη" είναι προ-είσπραξη αερίου ώστε ο διαχειριστής να έχει εξασφαλισμενο ένα ποσο για να πληρώσει τον λογαριασμό. Και να έρθουν πιο εύπεπτα τα κοινόχρηστα. Τυχόν υπόλοιπο θα διευθετηθεί μετά το Πάσχα. 1
AnasZak Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, ekrepali είπε Σπίτι νοίκιασες ή διαμέρισμα σε πολυκατοικία με κοινόχρηστο λέβητα; Αν είναι το δεύτερο, δεν έχει κάθε διαμέρισμα ξεχωριστό θερμιδομετρητή; Γειά χαρά! Κλασσικό διαμέρισμα σε πολυκατοικία με κοινόχρηστη (Κεντρική) θέρμανση. Ο "θερμιδομετρητής", φαντάζομαι, θα αντιστοιχεί στην "ένδειξη" στο ρολόι τού αερίου ?? 16 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Εχει δεν εχει θερμιδομετρητη αυτος προφανώς δε λειτούργησε το κατακαλοκαιρο. Οι παροχοι εχουν εναντι λογαριασμούς και ας μην κουνήθηκε ο μετρητης, αυτο δεν πρεπει να πληρωθεί Καλέ μου "γείτονα" ! Εγώ βρήκα στη Νέα Σμύρνη 🙂 Πράγματι, απ'ότι καταλαβαίνω, Ο "Έναντι" λογαριασμός θα αφορά τις "υποθετικές" μετρήσεις, βάσει προηγούμενων χρεώσεων της ίδιας περιόδου, και θα ξεκαθαριστεί ακόμα καλύτερα όταν θα έρθει ο "Εκκαθαριστικός" λογαριασμός ... Μάλλον, τελικά, το μόνο σίγουρο ότι, Τόσο οι "Έναντι" όσο και ο "Εκκαθαριστικός" (που σύντομα πρέπει να έρθει), θα αφορούν τον προηγούμενο κάτοικο του σπιτιού, που είχε πραγματική κατανάλωση την προηγούμενη χρονιά ... 16 ώρες πριν, smpt είπε Προφανώς νοίκιασε διαμέρισμα σε πολυκατοικία με κεντρική θέρμανση. Η "δαπανη" είναι προ-είσπραξη αερίου ώστε ο διαχειριστής να έχει εξασφαλισμενο ένα ποσο για να πληρώσει τον λογαριασμό. Και να έρθουν πιο εύπεπτα τα κοινόχρηστα. Τυχόν υπόλοιπο θα διευθετηθεί μετά το Πάσχα. Να 'σαι καλά φίλε μου ! Λογικά το θέμα θα διευθετηθεί μόλις έρθει ο τεχνικός της "Εταιρείας Φυσικού Αερίου" και κάνει "πραγματική" μέτρηση. Οπότε, θα περάσουμε από τις (υποθετικές) "Έναντι" χρεώσεις => στον "Εκκαθαριστικό" λογαριασμό (?) Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2023 από AnasZak
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα