Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, b00mb00m είπε

δε θυμάμαι ακριβώς τη μέρα που την έκανα αλλά σίγουρα έχω 7-10 μέρες.

ούτε κάποιο αυτοματοποιημένο μήνυμα ότι έγινε η αίτηση μου ήρθε. Βέβαια εμφανίστηκε στο site ότι  έγινε η αίτηση.

Θα επικοινωνήσουν μαζί σου. Λίγο το Πάσχα λίγο το να το άλλο.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 28/4/2024 στις 5:09 ΜΜ, b00mb00m είπε

Σκέφτηκα να κάνω αίτηση σε άλλη τράπεζα αλλά θεωρώ είναι ευκολότερο να πετύχω αύξηση στην ήδη υπάρχουσα από το να πάω σε άλλη τράπεζα που δεν είμαι και καλός πελάτης. Πιθανόν να μη μου δώσουν καν κάρτα

Ακριβώς το ανάποδο συμβαίνει. Πιο εύκολα θα σου εκδώσει άλλη τράπεζα κάρτα και μάλιστα με μεγαλύτερο όριο. Αν έχεις e-banking Πειραιώς, λογικά σου προτείνει την απλή Visa της δωρεαν για πάντα. Σε 1 μέρα θα έχεις απάντηση για το αίτημα (αίτηση μέσω ebanking ή κινητού)

Δημοσ.
Στις 21/5/2024 στις 10:06 ΠΜ, ProponitisTouKanape είπε

Ακριβώς το ανάποδο συμβαίνει. Πιο εύκολα θα σου εκδώσει άλλη τράπεζα κάρτα και μάλιστα με μεγαλύτερο όριο. Αν έχεις e-banking Πειραιώς, λογικά σου προτείνει την απλή Visa της δωρεαν για πάντα. Σε 1 μέρα θα έχεις απάντηση για το αίτημα (αίτηση μέσω ebanking ή κινητού)

δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο. Στη μια τράπεζα είμαι πελάτης χρόνια, έχω κάρτα χωρίς συνδρομή, να την αφήσω και να πάω σε άλλη τράπεζα που απλά έχω ένα ψιλο-λογαριασμό και να ζητήσω κάρτα;  Έχοντας κιόλας κάρτα άλλης τράπεζας; (το κοιτάνε αυτό). Το πιθανότερο είναι ότι και να μου δώσουν θα είναι δωρεάν για τον πρώτο χρόνο μόνο. Πλεον αυτό βλέπω ότι ισχύει για όλες τις κάρτες που εκδίδονται τα τελευταία χρόνια.

τελοπάντων, επικοινώνησαν μαζί μου και περιμένω απάντηση στο αίτημα μου. Αν φάω άκυρο τότε πάμε για πειραιώς. Δεν έχω κάτι να χάσω. Ή και να μη φάω άκυρο μπορεί να κάνω κι εκεί αίτηση

Υπόψην δεν είναι ότι καίγομαι για την κάρτα, απλά θέλω μεγαλύτερο όριο για να κινούμαι πιο άνετα. Οπότε υπό αυτές τις συνθήκες δε παίζει να πληρώσω συνδρομή για 2η κάρτα,

Δημοσ.

Κι όμως ισχύει. Υπόψιν Πειραιώς ούτε είχα ούτε έχω μισθοδοσία (έναν απλό λογαριασμό με χαζοκινήσεις). Και μέσω web-banking μου έδινε ή την Classic ή την Gold χωρίς συνδρομή (γενικά, όχι το πρώτο έτος) και με αρκετά γενναίο όριο. Μια δοκιμή θα σε πείσει. 😎

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Κι όμως ισχύει. Υπόψιν Πειραιώς ούτε είχα ούτε έχω μισθοδοσία (έναν απλό λογαριασμό με χαζοκινήσεις). Και μέσω web-banking μου έδινε ή την Classic ή την Gold χωρίς συνδρομή (γενικά, όχι το πρώτο έτος) και με αρκετά γενναίο όριο. Μια δοκιμή θα σε πείσει. 😎

η δοκιμή είναι τζάμπα και θα την κάνω. Απλά περιμένω πρώτα την απάντηση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 25/5/2024 στις 1:01 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε

μιλάμε δε παίζονται οι άνθρωποι. Επικοινώνησαν μαζί μου, τους έστειλα το εκκαθαριστικό που ζητήσανε και είμαι ακόμα στο περίμενε. Δηλαδή για να αξιολογήσουν μια αίτηση πόσο θέλουν; 2+ μήνες; Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά; Δεν είναι ότι βιάζομαι ή το έχω ανάγκη αλλά είναι ξεκάθαρο γράψιμο. Αν χρωστούσα φαντάζομαι θα επικοινωνούσαν μαζί μου αμέσως

θα δοκιμάσω και στην πειραιώς,

Δημοσ.
12 ώρες πριν, b00mb00m είπε

μιλάμε δε παίζονται οι άνθρωποι. Επικοινώνησαν μαζί μου, τους έστειλα το εκκαθαριστικό που ζητήσανε και είμαι ακόμα στο περίμενε. Δηλαδή για να αξιολογήσουν μια αίτηση πόσο θέλουν; 2+ μήνες; Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά; Δεν είναι ότι βιάζομαι ή το έχω ανάγκη αλλά είναι ξεκάθαρο γράψιμο. Αν χρωστούσα φαντάζομαι θα επικοινωνούσαν μαζί μου αμέσως

θα δοκιμάσω και στην πειραιώς,

Αυτό που έχω δει απο τις τράπεζες είναι πως αν ζητήσεις κάτι λίγο ασυνήθιστο (π.χ. αύξηση ορίου, πρόσθετη κάρτα κλπ) που ξεφεύγει απο τις 3-4 βασικές διαδικασίες που ξέρουν οι υπάλληλοι (και έχουν πιθανώς αυτοματοποιηθεί), τότε κολλάει το μυαλό τους. Πρόσφατα έβγαλα μια πρόσθετη πιστωτική για τη σύντροφο μου και ακούσαμε ο,τι βλακεία υπήρχει, οι υπάλληλοι δεν ήξεραν ούτε βασικά πράγματα και πετούσαν τη μια αρλούμπα μετά την άλλη

Δημοσ.

τελικά όλα καλά, εγκρίθηκε. ίσως έπρεπε να ζητήσω μεγαλύτερο όριο. Δε το χρειάζομαι αλλά καλό είναι να υπάρχει. Ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται

Στις 25/5/2024 στις 1:01 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε

Μια δοκιμή θα σε πείσει. 😎

Δυστυχώς στην πειραιώς δε μπορώ να κάνω την αίτηση. Μου βγάζει ότι η συναλλαγή δε μπορεί να προχωρήσει (κάπως έτσι). Θα δοκιμάσω πάλι και αν δε γίνει θα την κάνω τηλεφωνικώς.

Βλέπω ότι στην Πειραιώς δεν έχει συνδρομή σε μερικές κάρτες αν κάνεις αγορές πχ 2000-2500€ και πάνω. Αγορές ή συναλλαγές; Δηλαδή αν φορτίζω κάρτες πχ payzy μετράει ή όχι; Διότι αν θέλει μόνο αγορές μου είναι λίγο δύσκολο να καλύψω το όριο και για τις 2 κάρτες ώστε να μη πληρώνω συνδρομές. Άρα δεν έχει νόημα να κάνω αίτηση για 2η κάρτα στην Πειραιώς

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, b00mb00m είπε

τελικά όλα καλά, εγκρίθηκε. ίσως έπρεπε να ζητήσω μεγαλύτερο όριο. Δε το χρειάζομαι αλλά καλό είναι να υπάρχει. Ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται

Δυστυχώς στην πειραιώς δε μπορώ να κάνω την αίτηση. Μου βγάζει ότι η συναλλαγή δε μπορεί να προχωρήσει (κάπως έτσι). Θα δοκιμάσω πάλι και αν δε γίνει θα την κάνω τηλεφωνικώς.

Βλέπω ότι στην Πειραιώς δεν έχει συνδρομή σε μερικές κάρτες αν κάνεις αγορές πχ 2000-2500€ και πάνω. Αγορές ή συναλλαγές; Δηλαδή αν φορτίζω κάρτες πχ payzy μετράει ή όχι; Διότι αν θέλει μόνο αγορές μου είναι λίγο δύσκολο να καλύψω το όριο και για τις 2 κάρτες ώστε να μη πληρώνω συνδρομές. Άρα δεν έχει νόημα να κάνω αίτηση για 2η κάρτα στην Πειραιώς

Πολύ περίεργο αυτό με την ολοκλήρωση συναλλαγής. Με το upload των εγγράφων όλα πήγαν καλά;

Όσο για το δεύτερο που ρωτάς, γενικά μετράνε οι αγορές. Αλλά όταν πήγες μέσω winbank, δε σου έβγαλε για το αν εχει η κάρτα δωρεάν συνδρομή ή όχι; Άλλο με το τι γράφει στο σάιτ. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Πολύ περίεργο αυτό με την ολοκλήρωση συναλλαγής. Με το upload των εγγράφων όλα πήγαν καλά;

Όσο για το δεύτερο που ρωτάς, γενικά μετράνε οι αγορές. Αλλά όταν πήγες μέσω winbank, δε σου έβγαλε για το αν εχει η κάρτα δωρεάν συνδρομή ή όχι; Άλλο με το τι γράφει στο σάιτ. 

μπορεί να έχει προσωρινά θέμα. Είχα ανεβάσει αρχικά zip (ζητούσε pdf ή zip) και μου έλεγε στο επόμενο βήμα ότι δε βρέθηκε το αρχείο, Ανέβασα μετά pdf και μου έβγαζε ότι δε μπορεί να συνεχιστεί. Και στις 2 περιπτώσεις το upload φαινόταν οκ. Έβγαζε τις ονομασίες των αρχείων. Καλά δε με πειράζει αυτό. Αν δε μπορέσω αργότερα, θα πάρω τηλέφωνο. Θα δοκιμάσω και από άλλον browser.

Στο win bank μου βγάζει για την απλή visa/mastercard δωρεάν τον πρώτο χρόνο και μετά δωρεάν αν κάνω αγορές 2500€/έτος.

Εγώ κατά κύριο λόγο κάνω αγορές φορτώνοντας την payzy και χρησιμοποιώ την πιστωτική μόνο για αγορές/πληρωμές με άτοκες δόσεις. Τέλη κυκλοφορίας, ΕΝΦΙΑ, φόρος εισοδήματος, ασφάλειες οχημάτων, αγορές προϊόντων με άτοκες. Αυτή είναι η χρήση. Οπότε αν αυτοί μετράνε μόνο τις αγορές και όχι τα top up, πάει. Δε θα φτάσω το όριο διότι έχω άλλο τόσο να συμπληρώσω στην κάρτα που χρησιμοποιώ τώρα. Μετά πρέπει να μη χρησιμοποιώ την payzy αλλά χάνω το 1%. Δε με συμφέρει αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...