Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα τη βοήθεια σας.

Θέλω να βγάλω πιστωτική κάρτα, για μία συγκεκριμένη αγορά (έως 500 ευρώ). Το ποσό μπορώ να το διαθέσω και τώρα αλλά για λόγους ευκολίας, επιθυμώ να γίνει με 3-4 δόσεις.

Τι πρέπει να προσέξω σε γενικές γραμμές; 

Υπάρχει κάποια πιστωτική κάρτα, γιατί μέσα στο site της Eurobank έχει διάφορες, που συμφέρει περισσότερο από τις άλλες;

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
2 hours ago, Rebelos2018 said:

Θα ήθελα τη βοήθεια σας.

Θέλω να βγάλω πιστωτική κάρτα, για μία συγκεκριμένη αγορά (έως 500 ευρώ). Το ποσό μπορώ να το διαθέσω και τώρα αλλά για λόγους ευκολίας, επιθυμώ να γίνει με 3-4 δόσεις.

Τι πρέπει να προσέξω σε γενικές γραμμές; 

Υπάρχει κάποια πιστωτική κάρτα, γιατί μέσα στο site της Eurobank έχει διάφορες, που συμφέρει περισσότερο από τις άλλες;

Ευχαριστώ πολύ

Την yes visa, έχει πραγματικό cash back (δηλ. σου επιστρέφονται κάποια χρήματα π.χ. σε eko).

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kag1ante είπε

Απο που θα γίνει η αγορά; Μήπως δείς κάποιο τρόπο για άτοκες δόσεις χωρίς κάρτα; (TBI Bank, Klarna, Skroutz/Shopflix κτλ)

Θα γίνει από κατάστημα που δεν δέχεται προς το παρόν τέτοιες εναλλακτικές.

Δημοσ.

Αρχικά να βγάλεις πιστωτική κάρτα στην τράπεζα που έχεις κάποια μισθοδοσία για να μπορέσεις να πετύχεις μηδενική συνδρομή. Μετά δες ποιο πρόγραμμα επιβράβευσης σε εξυπηρετεί όταν κάνεις αγορές.

Όταν αγοράζεις κάτι με δόσεις να είσαι προσεκτικός στην έγκυρη και σωστή αποπληρωμή της δόσης. Μην μπερδευτείς με την "ελάχιστη καταβολή" που μπορεί να αναφέρει το μηνιαίο αντίγραφο.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, st@kas είπε

Αρχικά να βγάλεις πιστωτική κάρτα στην τράπεζα που έχεις κάποια μισθοδοσία για να μπορέσεις να πετύχεις μηδενική συνδρομή. Μετά δες ποιο πρόγραμμα επιβράβευσης σε εξυπηρετεί όταν κάνεις αγορές.

Όταν αγοράζεις κάτι με δόσεις να είσαι προσεκτικός στην έγκυρη και σωστή αποπληρωμή της δόσης. Μην μπερδευτείς με την "ελάχιστη καταβολή" που μπορεί να αναφέρει το μηνιαίο αντίγραφο.

Για αυτό επέλεξα eurobank μιας και εκεί λαμβάνω τον μισθό μου.

Έχεις κάποια ιδέα για το πρόγραμμα επιβράβευσης;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε

Για αυτό επέλεξα eurobank μιας και εκεί λαμβάνω τον μισθό μου.

Έχεις κάποια ιδέα για το πρόγραμμα επιβράβευσης;

έχει το πρόγραμμα επιστροφή που κατά βάση κερδίζεις 1% της αγοράς σε συνεργαζόμενα καταστήματα. Σε κάποιες περιόδους κάνουν κάποια promo και ανεβαίνει το ποσοστό. 

• Like 1
Δημοσ.

Θα πρότεινα Yes Visa, 3% στα ΕΚΟ(συγκεκριμένα τα καλυψώ),1% παντου και 6% σε εμπορικά όπως το Mall Athens,Mediterranean Cosmos. 

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε συνέχεια αυτού του θέματος, πότε βγαίνει ο λογαριασμός γνωρίζετε; 

Θα φανεί μέσα στο app της τράπεζας; και θα αναφέρει ότι είναι πληρωτέος μέχρι τότε; 

Επίσης, με χρέωσε τριάντα ευρώ ετήσια συνδρομή, παρότι λαμβάνω εκεί την μισθοδοσία μου. Πως μπορώ να το διαπραγματευτώ; Με έπιασαν κοτσο; 

Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από Rebelos2018
Δημοσ.
54 minutes ago, Rebelos2018 said:

Σε συνέχεια αυτού του θέματος, πότε βγαίνει ο λογαριασμός γνωρίζετε; 

Θα φανεί μέσα στο app της τράπεζας; και θα αναφέρει ότι είναι πληρωτέος μέχρι τότε; 

Επίσης, με χρέωσε τριάντα ευρώ ετήσια συνδρομή, παρότι λαμβάνω εκεί την μισθοδοσία μου. Πως μπορώ να το διαπραγματευτώ; Με έπιασαν κοτσο; 

Ευχαριστώ 

Σου είπανε πως θα έχεις μηδενική συνδρομή;

https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/logariasmoi-prothesmiakes/trapezikoi-logariasmoi/kathimerinos-logariasmos-plus

πχ λέει

Δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο ή για όσο διάστημα έχετε ενεργό πακέτο My Gold Advantage ή My Platinum Advantage του προγράμματος Eurobank My Advantage Banking.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, sdikr είπε

Σου είπανε πως θα έχεις μηδενική συνδρομή;

https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/logariasmoi-prothesmiakes/trapezikoi-logariasmoi/kathimerinos-logariasmos-plus

πχ λέει

Τι είναι αυτό που μου παρέθεσες, δεν το ξέρω. 

Την yes visa πήρα ύστερα από τις προτάσεις εδώ των συμφουριτων. 

Δημοσ.
23 minutes ago, Rebelos2018 said:

Τι είναι αυτό που μου παρέθεσες, δεν το ξέρω. 

Την yes visa πήρα ύστερα από τις προτάσεις εδώ των συμφουριτων. 

Γράφεις για την μισθοδοσία σου,  αυτό που σου δίνω σαν λινκ είναι σχετικά με αυτό

Οσο για την yes

Screenshot_4.png

Δημοσ.

Το γνωρίζω ότι είχε συνδρομή, αλλά διάβασα πώς είθισται, να μην χρεώνονται όσοι έχουν εκεί την μισθοδοσία τους, ύστερα από κάποια διαπραγμάτευση. Αυτό ήθελα να μάθω. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε

είθισται, να μην χρεώνονται όσοι έχουν εκεί την μισθοδοσία τους, ύστερα από κάποια διαπραγμάτευση

Πάρε τηλέφωνο την τράπεζα και ζήτησε ευγενικά να σου αντιλογίσουν το ποσό της συνδρομής.

Έχεις πιθανότητες, αν τα καταφέρεις έχει καλώς.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Πάρε τηλέφωνο την τράπεζα και ζήτησε ευγενικά να σου αντιλογίσουν το ποσό της συνδρομής.

Έχεις πιθανότητες, αν τα καταφέρεις έχει καλώς.

Ευχαριστώ για την πρόταση. 

Για την άλλη μου ερώτηση έχεις κάποια ιδέα; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...