Rebelos2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Θέλω να βγάλω πιστωτική κάρτα, για μία συγκεκριμένη αγορά (έως 500 ευρώ). Το ποσό μπορώ να το διαθέσω και τώρα αλλά για λόγους ευκολίας, επιθυμώ να γίνει με 3-4 δόσεις. Τι πρέπει να προσέξω σε γενικές γραμμές; Υπάρχει κάποια πιστωτική κάρτα, γιατί μέσα στο site της Eurobank έχει διάφορες, που συμφέρει περισσότερο από τις άλλες; Ευχαριστώ πολύ
Kag1ante Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Απο που θα γίνει η αγορά; Μήπως δείς κάποιο τρόπο για άτοκες δόσεις χωρίς κάρτα; (TBI Bank, Klarna, Skroutz/Shopflix κτλ)
ikaros2 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 2 hours ago, Rebelos2018 said: Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Θέλω να βγάλω πιστωτική κάρτα, για μία συγκεκριμένη αγορά (έως 500 ευρώ). Το ποσό μπορώ να το διαθέσω και τώρα αλλά για λόγους ευκολίας, επιθυμώ να γίνει με 3-4 δόσεις. Τι πρέπει να προσέξω σε γενικές γραμμές; Υπάρχει κάποια πιστωτική κάρτα, γιατί μέσα στο site της Eurobank έχει διάφορες, που συμφέρει περισσότερο από τις άλλες; Ευχαριστώ πολύ Την yes visa, έχει πραγματικό cash back (δηλ. σου επιστρέφονται κάποια χρήματα π.χ. σε eko). 1
Rebelos2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Kag1ante είπε Απο που θα γίνει η αγορά; Μήπως δείς κάποιο τρόπο για άτοκες δόσεις χωρίς κάρτα; (TBI Bank, Klarna, Skroutz/Shopflix κτλ) Θα γίνει από κατάστημα που δεν δέχεται προς το παρόν τέτοιες εναλλακτικές.
st@kas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Αρχικά να βγάλεις πιστωτική κάρτα στην τράπεζα που έχεις κάποια μισθοδοσία για να μπορέσεις να πετύχεις μηδενική συνδρομή. Μετά δες ποιο πρόγραμμα επιβράβευσης σε εξυπηρετεί όταν κάνεις αγορές. Όταν αγοράζεις κάτι με δόσεις να είσαι προσεκτικός στην έγκυρη και σωστή αποπληρωμή της δόσης. Μην μπερδευτείς με την "ελάχιστη καταβολή" που μπορεί να αναφέρει το μηνιαίο αντίγραφο.
Rebelos2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, st@kas είπε Αρχικά να βγάλεις πιστωτική κάρτα στην τράπεζα που έχεις κάποια μισθοδοσία για να μπορέσεις να πετύχεις μηδενική συνδρομή. Μετά δες ποιο πρόγραμμα επιβράβευσης σε εξυπηρετεί όταν κάνεις αγορές. Όταν αγοράζεις κάτι με δόσεις να είσαι προσεκτικός στην έγκυρη και σωστή αποπληρωμή της δόσης. Μην μπερδευτείς με την "ελάχιστη καταβολή" που μπορεί να αναφέρει το μηνιαίο αντίγραφο. Για αυτό επέλεξα eurobank μιας και εκεί λαμβάνω τον μισθό μου. Έχεις κάποια ιδέα για το πρόγραμμα επιβράβευσης;
st@kas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Για αυτό επέλεξα eurobank μιας και εκεί λαμβάνω τον μισθό μου. Έχεις κάποια ιδέα για το πρόγραμμα επιβράβευσης; έχει το πρόγραμμα επιστροφή που κατά βάση κερδίζεις 1% της αγοράς σε συνεργαζόμενα καταστήματα. Σε κάποιες περιόδους κάνουν κάποια promo και ανεβαίνει το ποσοστό. 1
NikolasKon14 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Θα πρότεινα Yes Visa, 3% στα ΕΚΟ(συγκεκριμένα τα καλυψώ),1% παντου και 6% σε εμπορικά όπως το Mall Athens,Mediterranean Cosmos. 1
Rebelos2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Σε συνέχεια αυτού του θέματος, πότε βγαίνει ο λογαριασμός γνωρίζετε; Θα φανεί μέσα στο app της τράπεζας; και θα αναφέρει ότι είναι πληρωτέος μέχρι τότε; Επίσης, με χρέωσε τριάντα ευρώ ετήσια συνδρομή, παρότι λαμβάνω εκεί την μισθοδοσία μου. Πως μπορώ να το διαπραγματευτώ; Με έπιασαν κοτσο; Ευχαριστώ Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2024 από Rebelos2018
sdikr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 54 minutes ago, Rebelos2018 said: Σε συνέχεια αυτού του θέματος, πότε βγαίνει ο λογαριασμός γνωρίζετε; Θα φανεί μέσα στο app της τράπεζας; και θα αναφέρει ότι είναι πληρωτέος μέχρι τότε; Επίσης, με χρέωσε τριάντα ευρώ ετήσια συνδρομή, παρότι λαμβάνω εκεί την μισθοδοσία μου. Πως μπορώ να το διαπραγματευτώ; Με έπιασαν κοτσο; Ευχαριστώ Σου είπανε πως θα έχεις μηδενική συνδρομή; https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/logariasmoi-prothesmiakes/trapezikoi-logariasmoi/kathimerinos-logariasmos-plus πχ λέει Quote Δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο ή για όσο διάστημα έχετε ενεργό πακέτο My Gold Advantage ή My Platinum Advantage του προγράμματος Eurobank My Advantage Banking.
Rebelos2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 12 λεπτά πριν, sdikr είπε Σου είπανε πως θα έχεις μηδενική συνδρομή; https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/logariasmoi-prothesmiakes/trapezikoi-logariasmoi/kathimerinos-logariasmos-plus πχ λέει Τι είναι αυτό που μου παρέθεσες, δεν το ξέρω. Την yes visa πήρα ύστερα από τις προτάσεις εδώ των συμφουριτων.
sdikr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 23 minutes ago, Rebelos2018 said: Τι είναι αυτό που μου παρέθεσες, δεν το ξέρω. Την yes visa πήρα ύστερα από τις προτάσεις εδώ των συμφουριτων. Γράφεις για την μισθοδοσία σου, αυτό που σου δίνω σαν λινκ είναι σχετικά με αυτό Οσο για την yes
Rebelos2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Το γνωρίζω ότι είχε συνδρομή, αλλά διάβασα πώς είθισται, να μην χρεώνονται όσοι έχουν εκεί την μισθοδοσία τους, ύστερα από κάποια διαπραγμάτευση. Αυτό ήθελα να μάθω.
turbat0s Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 10 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε είθισται, να μην χρεώνονται όσοι έχουν εκεί την μισθοδοσία τους, ύστερα από κάποια διαπραγμάτευση Πάρε τηλέφωνο την τράπεζα και ζήτησε ευγενικά να σου αντιλογίσουν το ποσό της συνδρομής. Έχεις πιθανότητες, αν τα καταφέρεις έχει καλώς.
Rebelos2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 5 λεπτά πριν, turbat0s είπε Πάρε τηλέφωνο την τράπεζα και ζήτησε ευγενικά να σου αντιλογίσουν το ποσό της συνδρομής. Έχεις πιθανότητες, αν τα καταφέρεις έχει καλώς. Ευχαριστώ για την πρόταση. Για την άλλη μου ερώτηση έχεις κάποια ιδέα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα